JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8750
View
122
Reply

Prince William Kantoi Curang, Kate Middleton Fail Penceraian?

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 03:05 PM | Show all posts |Read mode
Putera William dan isterinya Kate Middleton, Duchess of Cambridge seringkali dilihat sebagai pasangan yang bahagia dan jauh daripada terpalit dengan apa-apa kontroversi murahan. Namun, baru-baru ini kecoh seketika di media barat apabila kontroversi mengenai Putera William dilaporkan curang dengan bekas teman baik mereka, iaitu Rose Hanbury, Marchioness of Cholmondeley.

Khabar angin ini dikuatkan lagi apabila semalam, Kate dilaporkan kembali ke London hanya ditemani ketiga-tiga anaknya tanpa ditemani Putera William.




Skandal diraja ini bermula apabila Putera William telah dituduh curang dengan rakan baik Kate Middleton iaitu Rose Hanbury. Kate telah memaksa William dan dirinya untuk men'jauh'kan diri dengan Rose serta suaminya David Rocksavage, Marquess of Cholmondeley. Kate dan Rose yang sebelum ini dilihat sangat akrab telah berantakan gara-gara berita mengenai skandal tersebut.








"Dulu Kate dan Rose merupakan sahabat baik dan akrab kini tidak lagi", lapor sebuah sumber kepada akhbar TheSun . Tambah sumber tersebut, William berusaha untuk memulihkan keadaan yang tegang itu tetapi Kate Middleton tegas dengan keputusan untuk menjauhkan diri daripada pasangan tersebut.





Rose serta suaminya David Rocksavage, Marquess of Cholmondeley



Menurut suatu sumber wartawan, Nicole Cliffe, pertuduhan William curang berkemungkinan benar malah Kate dan Rose juga dikatakan ingin mengambil tindakan undang-undang berkenaan khabar angin tersebut. Ini dikuatkan lagi dengan perhubungan William dan adiknya Harry yang kelihatan tegang. Walaupun pada asalnya khabar angin mengenai ketegangan dua beradik ini berpunca daripada Meghan Markle, namun kini lebih kukuh apabila khabar angin mengenai skandal William ini tercetus.







Nampaknya jika benar khabar angin ini, Putera William pun tak tumpahlah seperti bapanya, Putera Charles yang akhirnya mengaku curang dengan Camilla ketika beliau masih dengan Puteri Diana. Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan? - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:13 PM | Show all posts
Sejenis Juita ye pompuan sekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh laa skandal dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan lakinya kt NZ. Mmglah balik london dgn anak2 aje. Celah mana nk angkut laki skali.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betuk skandal, memang taste william ni sama macam apaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:26 PM | Show all posts
noooo .. ai suka couple diraja ni.. dah la blessed with beautiful kids..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal org2 belah sana x cantik...muka mmg cpt tua ke aper
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:28 PM | Show all posts
klu betul la tu scandal nya, mmg ikut perangai apaknya betul.. tak lawa lgsg klu nak banding dgn Kate. apaknya curang dgn Lady D utk camilla yg tua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:29 PM | Show all posts
ala ada gundik ni benda biasa la bagi royal family
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha...tgu meghan huru hara...hat ni plk jdnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:33 PM | Show all posts
ala jgn la cerai...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni PR meghan yang up kan gossip ni....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 03:44 PM | Show all posts
kate ni manis sangat muka macam highness vibe tu betul tapi personaliti dia sangatla boring haha. Rose kalau google gambar dia walao seksi juga dan cantik juga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 25-4-2019 03:47 PM

ler..William,sbg wakil Queen dijadualkan ke NZ sempena lawatan utk tragedi tembakan kt masjid tu..Kate pulak ade engagement kt london..celah mane pulak balik london sensorg nyeh bile dedua tu dh ade tugas memasing.

sejak bile pulak Rose tu bff Kate..Kate tak penah invite si Rose ni memane private family function mcm kenkwn Kate yg lain..laki Rose tu kwn rapat William yg ade projek keje sesame utk charity..





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 03:47 PM | Show all posts
sekarang media sana dah kecoh, melarat sampai ke Malaysia. Harini baru nampak vibe kecoh tu. Meme dan buat joke pasal kan sebelum ni meghan buat hal betapa kecohnya rakyot sana tapi bila william buat hal buat mcm tak nampak je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:54 PM | Show all posts
will.. kenapa kau ulangi sejarah mak bapak kau?

cate tu dah sempurna benar aku tengok, bakal permaisuri pun dah layak sgt dah.. why...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:54 PM | Show all posts

brits royal ni tak reti cari pompuan cantik2 utk skendel ke eh? camilla tu pun tak cantik compare to diana..

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo keranjang gak william ni..ingatkan family man..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-4-2019 03:27 PM
Apesal org2 belah sana x cantik...muka mmg cpt tua ke aper

British memang ramai yang huduh sister. Diiktiraf sebagai spisis kokesen paling huduh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 25-4-2019 03:54 PM
brits royal ni tak reti cari pompuan cantik2 utk skendel ke eh? camilla tu pun tak cantik compare  ...

Camilla tu yang buat bapak si Will tergila2 sangat adelah otaknya mungkin, bukan rupa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118678s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list