Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48730
View
2007
Reply

Istana Bawang 4 : Welcome Baby Sussex, #1762

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 02:56 PM | Show all posts
mizziaz replied at 25-4-2019 02:51 PM
Naik bosan tunggu si MM ni beranak.  Dah berapa minggu actually? Kalau org lain entah2 doc dah suruh ...

tepek la satu dua perut boyot meghannn. nak hencap dia hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:03 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 25-4-2019 01:55 PM
Harini kat timeline twitter i ramai share pasal PW ada affair dengan bf Kate sebab tu PW gi NZ soran ...

cerita lama mm up balik ke eh? kenapa headline dia kate bawa 3 org anak2 dia without pw? iols rengsa gilaaaa skg sexplainnn plisss.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:08 PM | Show all posts
dah lama pun announce PW akan ke NZ sorang kan
takde ckp kate akan ikut sama pun.

ke meols yg silap

ape pun bila nak beranak bantal lama sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 25-4-2019 03:03 PM
cerita lama mm up balik ke eh? kenapa headline dia kate bawa 3 org anak2 dia without pw? iols reng ...

Yes cerita lama up balik. Yang i tahu KM bawak balik anak anak dia ke KP sebab dorang dah start sekolah and PW kena pergi NZ seperti yg telah dirancang
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:13 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 25-4-2019 03:10 PM
Yes cerita lama up balik. Yang i tahu KM bawak balik anak anak dia ke KP sebab dorang dah start se ...

ohh tak boleh caya la cite kat tuider ni sumber tak sahih. huhhh now pw dgn kate mmg off contact dah kan dgn bff kate tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 25-4-2019 02:37 PM
I lambat ketapi ni. baru baca kat twitter gossip PW dgn Kate. sahih ke?

ok baru nak backlog benan ...

Cerita lama yang tak pasti kesahihannya. Just because nampak kate drive bawak anak anak tanpa william.cerita ni naik balik
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 25-4-2019 03:13 PM
ohh tak boleh caya la cite kat tuider ni sumber tak sahih. huhhh now pw dgn kate mmg off contact d ...

Tak kot. Dorang family friends. Anak dia george bff

Tataulah pulak kalau diorg dah putuskan hubungan silatulrahim
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:23 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 25-4-2019 03:13 PM
Cerita lama yang tak pasti kesahihannya. Just because nampak kate drive bawak anak anak tanpa will ...

thanks u.
tu lah masa baca kat twitter tu pelik je sbb mcm pernah keluar gossip camni.
i pun lupa MM patut dah beranak kan. ni nak masuk bulan posa dah bantal tak keluar2 lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:27 PM | Show all posts
bunting gajah afrika gamaknya acik meghan ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
xtau nak jwp cemana kat thread sebelah tu. Ketaq2 bibir nak mikir ayat
Amboi tu diaaa haih meggot makan popcorn ye baca trending kat twitter william curang tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 25-4-2019 03:36 PM

Harry maybe bersekongkol dgn meggot tapi kalau dah ketara camni meggot refuse to hidup ikut protocol lama2 harry ni cabut jugak kot

Harry jenis baca hal2 kat news kan kalau tak dia tak merentan buat kempen social media is worse than drugs. Harry orang yg lahir dlm protocol he tahu yg mana ok yg mana cross the line. Maybe dia pun rasa bengkak otak meggot degil xnak dgr kata ujung2 dgn harry2 skali kena heret kena kecam. Dapat tempias nama buruk. Berapa lama harry boleh tahan

Plan si harry kawin dgn meggot supaya meggot uplift nama dia selevel william guna kepakaran PR meggot.  Hujung2 jadi shit je.

Well see


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:36 PM | Show all posts
Udah2 la meagain.. Up la apa2 cerita buruk pun hal PW & Kate, still & termaktub abis da PW tu akan waris takhta

PH hanya baris hujung2 da.. apa la ko ni meg.

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:46 PM | Show all posts
234126 replied at 25-4-2019 03:29 PM
xtau nak jwp cemana kat thread sebelah tu. Ketaq2 bibir nak mikir ayat
Amboi tu diaaa haih ...

fuhh seb baik iols tak termakan chuolss. panas pungkok gak tadi, now i dah jadi insan normal semula. hopefully aman saja life kate n PW
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:55 PM | Show all posts
lol dah rasmi rumah baru pon lum wanok gi mekgot
ke sebenarnya dah beranak, cuma belum announce lagi? nak cari tarikh sesuai supaya tak overshadow baby pillow
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
acik M bosan ek kt kotej katak..marah ler tu dh 2 event takde acik M kan..jd acik M pun remind sume org pasal Will pnye skandal kan

skrg yg penting bile acik M nk tnjuk baby sussex ni..weols tak saba nk raikan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 25-4-2019 03:34 PM
Harry maybe bersekongkol dgn meggot tapi kalau dah ketara camni meggot refuse to hidup ikut protocol ...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 25-4-2019 03:46 PM
fuhh seb baik iols tak termakan chuolss. panas pungkok gak tadi, now i dah jadi insan normal semul ...

iol nak tepek pasal berita meggot curang dgn george clooney tu so nak bagi diorang rasa fair kalau nak sentuh bab scandals hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
they play nonsense scandal story about will so lets spin this one pulak see if sugar2 think its fair if sugar2 sengal think its ridiculous then sama la mcm news scandal will kan, ridiculous.

Burn sugars burnnn



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:02 PM | Show all posts
234126 replied at 25-4-2019 03:57 PM
iol nak tepek pasal berita meggot curang dgn george clooney tu so nak bagi diorang rasa fair k ...

tepek kat tuider sekali chuolss. barulah back to back news. meggot tak sedar ke nak kick off kate pun laki sheolss PH tetap jauhhh nun kat belakang nak amik tahta. cisss

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 25-4-2019 04:06 PM
namieamuro replied at 25-4-2019 03:57 PM


Namieeee!! Good one! Tepek la kat thread sebelah itu, tapi baru check, dah tak jumpa pulak. Sorok kat mana pulak? Paranormal misteri ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list