Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48490
View
2007
Reply

Istana Bawang 4 : Welcome Baby Sussex, #1762

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 25-4-2019 08:56 PM
LOL..

ahahaha.. dia sgt la nak HRH meggot markle tu..kalau org x sebut Duchess punya dia rengsa ...

Anak tak sah taraf tu mcm dah pasti kan? Sebab kantoi perut 4 segi bantal kat morocco tu. LOL

They tak live together kan i wonder ape laa yg dia buat ye kat rumah tu dgn doria LOL if betul la paps kejar sangat for sure ade je gambar sipi2 terselit.. pintu rumah ke, van2 media berkampung ke or stalk kat nearby area so they could bump unexpectedly ke. Dah nama pun paps kan, they hebat cari lubang news.

TAPI NAN HADO, terperam terus dah few days. Tak exclusive langsung meggot takda paps uk kesah pun kat dia LOL paps yg dia bayar je kejar dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 25-4-2019 09:52 PM

sementara nak tggu announcement psl baby susex..jom tgk news tabloid dr US kebanggaan acik M psl attack Kate dulu



Royal doctor mane ler tu sesenang nak leak unofficial news ke public mcm ni..dah tu confirm cant get pregnant pulak tu...sedap je kan tabloid US attack Kate..tup tup 3 dah keluar dr perut Kate..

jgn nk heret Kate psl surrogate mom..ade saksi ye yg menyaksikan Kate bersalin depan mate..dah puas hati saksi2 sume, baru la saksi2 ni sign mengesahkan waris sah dilahirkan dr perut Kate..

jgn ingat kite je nk kawen kene pakai saksi BRF nk beranak pn kene ade saksi okey..xde la org nk tipu susur galur keturunan Queen..so acik M pun beranak nanti mcmane pun tetap kene ade saksi okey wpun acik M refused mcm2 dr Queen.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 25-4-2019 05:43 PM
Berangan lah sugars

lotionmilo..

look closely..

ya Allah bengapnya sugar meggot..

throne pun jd thrown ye .. hahaha

yeah right meggot will be THROWN out from brf.. tq

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 25-4-2019 10:18 PM
Syd replied at 25-4-2019 06:22 PM
Royal baby 2019 due date: The Duchess of Sussexs pregnancy updates, gender predictions and latest  ...


syd .  pls note tarikh ni. Daniel makeup artist dia kuar dr UK nnt May ,5, PC makan angin ngan CPB pd May 7,.' katanya nnt beranak on May 1, kemudian kata May 12.. magic betul baby bantal dia kan hahha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 25-4-2019 08:52 PM
Katanya nama harry tadak dalam acara ni,pasal takut bini terberanak,nampak mcm harry nak lari sat dr ...

actually mmg x nak bg nama PH pon.. takut bini gatecrash kat event..

anyway si Strong Write arini meroyan.. tweet 380kali hahhaha kecoh ummah twiter dgn kegilaan dia. Laki tersyg pergi ke ANZAC without pengetahuan dia hahaha

Anzac ni mengingati veterans Aussie and Kiwis yg meninggal masa perang. Kat negara kita pun ada tugu tugu dorg nie.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts

Harry tak takut ke ade yg mengamok kejap lg dh mcm org tgh flirt pulak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:13 PM | Show all posts
namieamuro replied at 25-4-2019 09:10 PM
i rase beberp event yg Harry attend tanpa M disisi, muke die mmg nmpk rilex je..ramai org cakap ps ...

Nak takut apa bukan takde guard jaga pun. Ke takut org picit perut meggot

Eh bukan ada yg ckp dia nak teman mak buyung kat umah ke? Tamau pegi event ni? Overprotective sgt kannn
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:17 PM | Show all posts
namieamuro replied at 25-4-2019 10:10 PM
Harry tak takut ke ade yg mengamok kejap lg dh mcm org tgh flirt pulak

Homaigadd homaigaddd hahahaha terberanok pulak orang tu kang hahahahaha. Takde yg nak compare muka harry wif meggot dgn yg ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 25-4-2019 09:17 PM
Anak tak sah taraf tu mcm dah pasti kan? Sebab kantoi perut 4 segi bantal kat morocco tu. LOL

...

kan dia konon2 buat exclusive takmo org tau..

anyway I nak speku..
Lord Geidt rasanya dah tighten security..
in my opinion spies are everywhere even yg jd paps pon golongan  M15.Doria is nowhere to be seen.

TP kata meggot called ke US kan pakai nombor american dia dr UK. and ada yg replies tweet TP bgtau Gayle King akan dtg ke UK dalam May 17 or something for exclusive interview at E!

persoalannya... napa pakai hp lama? takut brf punya spies trace call dia ke?

kedua.. Gayle King dtg utk apa? org kata dia nak cuba larikan diri..kalau dia kuarkan mcm2 ni konon BRF akan cover dia..

but in my honest opinion.. x lama lg jd ayam sembelihan la makcik tu. no way out. duit pula makin makin kurang..

a stand off between Lord Geidt and Maggot... haaa.. beranak bantal or surrender!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-4-2019 10:10 PM
Harry tak takut ke ade yg mengamok kejap lg dh mcm org tgh flirt pulak

dah menggila kat cottage katak.. x berenti2 posting kat twitter hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts


oopps she did it again! nak jugak selit diri die dalam event yg die takde

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-4-2019 10:19 PM
oopps she did it again! nak jugak selit diri die dalam event yg die takde




gambar PH ngan Kate dah everywhere.. too late Dutchess.. hehehehe org dah memoja memuji Kate dah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-4-2019 10:19 PM
oopps she did it again! nak jugak selit diri die dalam event yg die takde

Lawaklah nak throwback kak mek oi. Sungguh gila lime light la dia ni. Tak boleh tengok orang senang langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:44 PM | Show all posts
Edited by bayam at 25-4-2019 10:45 PM
namieamuro replied at 25-4-2019 10:19 PM
oopps she did it again! nak jugak selit diri die dalam event yg die takde

pelik laaaa ok mmg sah dia yg post kat ig tu!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-4-2019 10:10 PM
Harry tak takut ke ade yg mengamok kejap lg dh mcm org tgh flirt pulak

Mcm saja pulak Kensington royal ig letak pic ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah yeah yistana baru.. Lahai gila betul jenglot ni. Camilla walaupun kaki caras teragung, tp ada juga la sisi baik dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha.. I like that kaki caras teragung

Camilla at least protective dgn cucu2 Diana. Sekurangnya dia boleh nampak kejahatan meggot yg cuba apa apa kan anak anak Cambridge
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 25-4-2019 03:29 PM
xtau nak jwp cemana kat thread sebelah tu. Ketaq2 bibir nak mikir ayat
Amboi tu diaaa haih ...

Thread yg mana uols?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 25-4-2019 11:08 PM
Thread yg mana uols?

istana Frogmore Kotej sis.. pro Meggot
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 25-4-2019 11:04 PM
hahaha.. I like that kaki caras teragung

Camilla at least protective dgn cucu2 Diana. Sekur ...

Betul2.. Ada juga la baik dia, dia pun ada anak2 kan so naluri keibuan utk protect anak2 menantu cucu walaupun tiri. Meanwhile I baca kat DM Kate dgn PH pg anzac services kat Westminster kan.

https://trib.al/7IsKrv7
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list