Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48787
View
2007
Reply

Istana Bawang 4 : Welcome Baby Sussex, #1762

 Close [Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 7-5-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
off topic kejap. Kate punya stylist and PA. Is it just me or memang aura muka sincere ni kita senang sangat nak bezakan dgn aura muka sinister? Bukan nak judge a book from its cover tapi sometimes kalau hati tu baik and ikhlas seri tu pegi kat muka

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kosukeconan replied at 7-5-2019 09:14 AM
wtf normal utk umur tua yg pernah buat abortion utk overdue? and deliver kat rumah is normal too u ...

even utk yg tak pernah buat abortion pun,kalo umur dh 35thn ke atas,doc x galakkan utk overdue...apatah lg utk yg pnah buat abortion,lglah doc x galakkan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 10:11 AM | Show all posts
sejujurnya... iols da lost ckit pasal meggot nih.


tapi bila dengar kabor dia wanok dah. iols mcm err..... imposibruuuuuu. sebab kan mati2 ingat dia ngandong bantal. dengan squat la, lari la, jalan dgn high heels macam takde apa... kalau org lain da serupa penguin berjalan okay. dah la baby dia konon 3kg++  iols da confirm patah pinggang bawak baby. dah la badan meggot haluih ja.. lagi patah pinggang patutnya.


even tho i dont trust TP & DD... but i harapkan meggot dapat balasan dia. narc, selfish & loves limelight sampaikan pakai baju ketat nak mati nak show off bump.....suddenly semua pasal birth anak dia nak privacy? pfffttttt. my arse.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 7-5-2019 09:44 AM
off topic kejap. Kate punya stylist and PA. Is it just me or memang aura muka sincere ni kita senang ...


Mengata I ada aura muka sinister?



Gambar candid meghan masa crash wedding BF harry.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 10:13 AM | Show all posts
234126 replied at 7-5-2019 06:59 AM
Ya that part. Mmg impossible. I cant ever. Even pakai heels. Senak rahim even for few minutes at a ...

bila perut dah besar mcm 7-8 bln preggy, nk bangun dari bertinggung tu kena ada yg tolong bangunkan. kalau silap bangun mau tergolek jadinya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 6-5-2019 10:38 PM
mase anak WK punye announcement..berserta kehadiran saksi gitu

Jauh beza dgn anak meggot punye announcement.. yg ni complete dgn title lagi & siap announce third in line..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 6-5-2019 10:54 PM
Black princess kan yang dorang idam idamkan.
Siap ura2 nak namakan baby diana.
Her own Prince ...

Atuk dia laaa black.. budak tu dah 25% je blacknye..  if betul laaa benih laki bini tuu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 11:21 AM | Show all posts
beranak btl ker x neh?
ya allah mmg berani btl mm n ph kalo pura2 semua neh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084155s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list