JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
6791
View
39
Reply

"Nak Edit Agak-Agaklah, Sampai Gambar Senget,"-Sharifah Sakinah Perli Siapa?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Sharifah Sakinah kalau cakap memang main lepas je, perangai gila-gila!


Disebabkan mulutnya sebelum ini banyak kali jugalah aktres ini dikecam.


  



Tapi kali ini tak tahulah dia perli siapa tapi yang pasti gambar yang dimuat naik di Instagram memang kelakar.


Edit sampai nampak pelik habis.


Kpasyennya, "Adik-adik kalau nak edit tu agak-agaklah, jangan sampai pokok, dinding tangga semua senget. Macam mana orang nak beli product awak."


  



Iyalah semua mesti tahu ada aplikasi di telefon pintar yang membolehkan sesiap sahaja edit muka atau badan mereka.


Kadang-kadang nak edit perut jadi langsing tapi kantoi sebab gambar nampak pelik.


  



  



Di ruangan komen ramai juga yang terhibur. Rata-ratanya bersetuju dengan apa yang dikatakan.


Yang baca ni pun mesti pernah kan? Muka hitam manis tiba-tiba jadi putih melepak. Peha besar jadi tiba-tiba jadi kecil? Mengaku jelah. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:44 PM | Show all posts
Yang baca ni pun mesti pernah kan? Muka hitam manis tiba-tiba jadi putih melepak. Peha besar jadi tiba-tiba jadi kecil? Mengaku jelah. -CARI


Ececeh bercakap depan cermin ker tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:46 PM | Show all posts
takyah nak tegur2 org fake.. kau pun sama fake.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:15 PM | Show all posts
ye lah..kinah lah paling lawa, paling slim, body tip top
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg iols perasan Siti selalu edit gambar jd kurus.. sbb kamera vivo mmg dia ada set auto jd langsing gitu.. tp kalo tgok betul2 mmg nampak tiang kat blkg jd bengkok.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:43 PM | Show all posts
dia tuju ke ctcaras

sebab ctcaras ni gedempol jika dibandingkan dgn  badak badak yang ada ctcaras tu dikira ketua puteri badak ,badak berendam muahahhahahhahha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm perli lmk je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tuju kat tokti ke tu. Baru tadi aku tgk tokti post pic kat ig habis tiang kat belakang senget. Punya la nak bagi nampak langsing
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuju sape ni???
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KhunJee replied at 25-4-2019 10:35 PM
Dia tuju kat tokti ke tu. Baru tadi aku tgk tokti post pic kat ig habis tiang kat belakang senget. P ...

Hahha...CT kalau selfie muka terus slim muka ...nnti 2 3 Hari Lepas Tu ade pic pergi event pipi tembam siap pakej lemak kat dagu...apa jelah ct
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
SAMPAHHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 25-4-2019 09:43 PM
dia tuju ke ctcaras

sebab ctcaras ni gedempol jika dibandingkan dgn  badak badak yang ada ctcaras ...

Tu yg jd apiyah oren
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh ye ke... ct rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar mana satu??
Jenuh aku telek gambar ctdk tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Benang kutuk ct kah?? Iols tny je
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:51 AM | Show all posts


CTcaras ke? ctcaras mmg dlm ig dia slim macam lepasan SPM .. dlm IG orang lain ... badan mcm 40-40-40!! macam ada anak 5!

Anak dia pun diedit sampai jadi oren. Nak tipu siapa entah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 26-4-2019 02:51 AM
CTcaras ke? ctcaras mmg dlm ig dia slim macam lepasan SPM .. dlm IG orang lain ... badan mcm 40- ...

Fake juaaa mak iti....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:58 AM | Show all posts
i penah terserempak mak iti kt airport.. takdela gedempol sgt cam dlm pics. slim je beliau tapi takde lah seslim zaman anak dara dedulu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 26-4-2019 12:06 AM
Gambar mana satu??
Jenuh aku telek gambar ctdk tu

Cari je pic CT selfie muka..nnti nampak muka dia slim ..pastu ko Cari pic dia yg lain dia gi event ke..ko nampak le pipi dia tembam...kalau nampak slim Pakai dress Tu dia Pakai korset...Aku bukan tk suka CT ke..fan dia ke...tp menda Aku nampak ..Aku ckp la ..CT Sama je MCM yg lain ...edit la jua...sampai muka tok k pun kdg flawless...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:27 AM | Show all posts
kejinya ayat si saiful cari ni....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057954s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list