Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3463
View
94
Reply

6.30 Pagi Dah Terpacak, Ambil Cuti, Datang Jauh Dari Kuantan. Ini Penangan Avengers: Endgame

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 11:16 AM | Show all posts |Read mode




Finale filem Avengers yang dinantikan oleh peminat setia di seluruh dunia akhirnya ditayangkan untuk tontonan awam. Ini termasuklah Malaysia yang rata - rata tidak sabar untuk menyaksikan penamat setelah 10 tahun filem ini ditayangkan oleh Marvel Cinematic Universe (MCU) ini.


Tidak melepaskan peluang, ada yang sanggup terpacak di panggung wayang seawal 6.30 pagi! Solat subuh tak tu?







Menurut info, episod Avengers : Endgame ini ditayangkan dua hari lebih awal berbanding dengan negara lain seperti United Kingdom dan Amerika Syarikat iaitu pada 24 April 2019. Tiket yang dijual di pawagam seluruh Malaysia rata-rata telah habis untuk tayangan perdana malah untuk hari - hari yang akan datang semata - mata nak jadi orang yang terawal menonton filem tersebut. Dasyat sungguh penangan Avengers ini ya!


Sanggup apply cuti!


Memandangkan 24 April 2019 jatuh pada hari rabu, sesetengah penonton yang ditemui katanya sanggup memohon cuti hanya untuk menonton filem ini. Kelas kau jah! Malah ada yang sanggup berjalan jauh dari Kuantan ke Kuala Lumpur untuk menyaksikan filem tersebut. Menurut saudara Mohd Faizal Muda, 35, beliau tidak kisah memandu jarak jauh sehingga ke Kuala Lumpur supaya tidak terlepas menjadi orang pertama dan mungkin juga, tidak mahu lihat 'spoiler' barangkali.






Bagi Syahizan pula, beliau sanggup menetap sementara di hotel berdekatan dengan pawagam di Mutiara Damansara supaya tidak ketinggalan untuk menonton filem Avengers:Endgame yang ditayangkan seawal 6.30 pagi.


Tengok tu tengok juga, harap tak terlepas solat subuh la ya! - CARI


Sumber :Worldofbuzz

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku memang tak la nak buat. Solat lagi penting. Aku pun ambil cuti sebab nak tonton filem nie tapi nak minat tu memang tak. Aku cuma nak habiskan siri avengers nie je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:36 AM | Show all posts
endgame ada main di pasar gantung bah..apa mau kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:42 AM | Show all posts
Pihak yang mempromosi bijak.  Kira di Malaysia tayangan pertama pukul 7 pagi agak ok lagi berbanding disesetengah negara lain ada yang tayangan pertamanya pukul 5 pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Overhype jha.. baik tgk cicakman kat rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:48 AM | Show all posts
i memang ambik cuti..tapi tengok show kul 9 am kalau kul 7 tu macam kelam kabut sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:49 AM | Show all posts
Artemesiaa replied at 25-4-2019 11:42 AM
Pihak yang mempromosi bijak.  Kira di Malaysia tayangan pertama pukul 7 pagi agak ok lagi berbanding ...

kat indonesia... few locations start at 5.00am
24 jam pulak tuh...
power giler penangan avengers nih...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnt la pegi lepas 2 3 minggu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
ape nk direbutkan..yg awal tu tak sabar nk mengspoil kan chite tu la kan..bole la bangge dgn ummah kokusen utk pertama kali nye kan

so kali ni ade tak promo botol air avengers yg cun berserta combo popcorn yg best
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:01 PM | Show all posts
utk fanatik mmg la gitu...dah diorang flw rapat..

aku yg tak berapa layan pn tertengok gak semlm...kebetulan mmg cuti
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:05 PM | Show all posts
patot la pepagi td g keje byk gile keta aku rs ...smua nk rebut g tgk wayang ke..kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tengok semalam dkt alamanda. Harini bukak fb dah penuh org tulis spoiler. Nasib baik dah tengok
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:08 PM | Show all posts
taktaular kenapa time ni semua jadi peghok

tahun lepas time infinity war riilek2 je aku beli tiket seat best sehari sebelum keluar

bukannye seminggu je dia tayang oii
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku target min kutipan usd 1.5B ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tengok awal tu citer dia lain ke dari yang tengok lambat?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:32 PM | Show all posts
so, betul ke ending ironman mati?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ending Hulk bunuh Thanos.....sekian spoiler terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:35 PM | Show all posts
motif datang dari kuantan?? mcm kuantan takde panggung wayang
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
X payah tabya pasla solat subuh ke tak.. g je wayang tengah2 hari jumaat tu.. tgok bersepah jantan2 so called muslim..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:43 PM | Show all posts
stormcloud replied at 25-4-2019 11:34 AM
Kalau aku memang tak la nak buat. Solat lagi penting. Aku pun ambil cuti sebab nak tonton filem nie  ...

apa kena mengena solat dgan tonton filem Avengers ni? subuh skrg area2 pukul 5:50 pagi, tiket Avengers plg awal 6:30...... chuols solat subuh sampai sejam kaaa utk 2 rakaat ituh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.284386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list