JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7336
View
134
Reply

'Saya Percaya Bakal Suami Bukan Kaki Perempuan' - Eyra Hazali

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 10:15 AM | Show all posts |Read mode

FOTO IG





Semakin hari semakin banyak berita rampas suami orang, kes curang, dan cerai berlaku di Malaysia. Tidak mahu ketinggalan, Eyra Hazali turut memberikan pendapatnya mengenai isu-isu seperti ini.

Eyra Hazali yang baru sahaja bertunang dengan seorang pemain bola sepak yakin bahawa tunangnya bukan kaki perempuan seperti mana lelaki lain di luar sana.


'Ramai yang melabelkan pemain bola ini kaki perempuan. Sebenarnya tidak', katanya kepada mStar Online.





FOTO IG





'Selalunya, bila dia habis kerja dia terus menghubungi ibunya atau saya melalui video call.


'Saya tidak bimbang langsung apabila pemain bola sepak seperti dia pergi outstation kerana dia seorang yang setia,' katanya lagi







FOTO IG



Eyra ditemui di malam kemuncak Anugerah Meletop Era 2019. Pelakon drama Nur 2 ini mendedahkan dia bakal berkahwin dalam masa terdekat ini. Untuk pengetahuan semua, tunangnya bernama Haziq seorang pemain bola sepak yang mewakili pasukan JDT. - CARI



  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:20 AM | Show all posts
Takyah la keluar statement cenggini dekkk. Dendiam sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Auu confident level infinity kau ni dek
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersederhana la dek, takut nanti Allah bagi ujian. Nauzubillah tidak meminta
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:34 AM | Show all posts
pon bole lah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dagu dia ni macam buat jee. Pelik
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:37 AM | Show all posts
belom kawen mmg la gitu dekkk lau bleh 38jam nak call nak gayut nk tgk mula video call... dh kawen sokkk no call no wasep nk ckp tgu aje kt umah.. lau outstation pas kawen nnti is the best time dpt me time ha gituuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Br tunang dah bg statement mcm ni
Patut diam ajelah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:47 AM | Show all posts
dia ni muka biasa2 je kan... lawa lagi budak2 twitter
ke budak twitter lawa sebab mekap je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:52 AM | Show all posts
amboi ko sistur

jangan mudah percaya sistur
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dikkkk.. jgnnnn..
Masa dpn ko x tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:03 AM | Show all posts
doakan je yg baik2 utk dia...aku harap lepas kawin ko takde nak merempan kat ig, acah2 berdoa ke apa ke eh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni Stok pompuan cinta kat laki separuh mati....caya n ikut je semua laki ckp...puji pujian segala kat tok laki...semalam Aku baca dia kata laki Tu selalu ingat solat n jgn smoking.hari kata laki Tu takde pompuan lain....mampuss la nak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:16 AM | Show all posts
hmm x yah lah komen confident cm tu dik oiii, JDT player kan tunang ko? byk dugaan kot jadi JDT player. Rewards klo menang tu fuhhh~~ssh nk tlk.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:18 AM | Show all posts
hah hah hah aku ketawahhhhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Statmen gini pun jadi eh.....pls eh tolong eh dunia ni bulat lebih baik diam
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:20 AM | Show all posts
Sapa dia ni? artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bape umur budak ni?

Iols xleh hadam tgk dia nye watak dgn raja atiq tu...

Cintan cinton....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau 24/7 video call nanti time laki curang mesti senang kantoi sbb perangai berubah...takdenye nak hadap muka lagi.. Goodluck eyra
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mestila caya. Kalau xcaya xkan ko nak kawin dgn dia ye dok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104793s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list