Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6522
View
106
Reply

[Tempatan] Wedding Of The Year :Cinta Memang Buta ke???

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 09:17 AM | Show all posts |Read mode
Ayahanda Johari dari Felda Pasir Besar selamat di ijab kabulkan dengan pasangannya dari Felda Palong 7 kemarin.Ayahanda Johari atau Tiger Jo pernah berkhidmat sebagai anggota VAT69

Kalau nk tau podeh eh lado,ditumbuk2 digiling2.Kalau nak tau banyak eh anak daro,kek Pilah pokan Senaling

Potai banyak gigi dah tak ado,anak daro banyak badan pulak dah tak tedayo

Ado untungnya memboli kudo,dapek di pacu berulang alik.Ado untungnyo bebini mudo,dapek boguru yang polik2




Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 09:18 AM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Posing atas katil terus ke tu...rare ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli akuuu......

Agak agak le atok...nk kawin, kawin je lah...tak yah lah bergambar mcm tu sekali...klu betul pun eksited sgt, utk tatapan sendiri dah lah...simpan ketat ketat.

Pompuan tu indon ke?....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Npk mcm suka sama suka je
Kalau bukan hasil mencaras laki org, aku ucapkan selamat berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada kata ni gmbo kat indon..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:52 AM | Show all posts
ok la tu ada pencen..
tunggu masa je laki jalan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:56 AM | Show all posts
Rambut dah putih tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:58 AM | Show all posts
Yaaa begitu sekali posing nya
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayahanda ada pencen..yg muda dok tersengih dlm jail ambik batu..pilih mana
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:01 AM | Show all posts
aku bayangkan orang yg punya gelaran tiger jo tu ala-ala cam ayah kulup
sekali cam atuk2 di sumur kali jah ....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:03 AM | Show all posts
eeeee..geli lak aku
pakcik ni xde ank cucu ke
kalau aku jd anak, mau aku ckp dah jgn over acting mcm tu geli aku
malu la sikit
tp prempuan tu indon ker
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Pantun tak menahan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:10 AM | Show all posts
wowwww cinta mmg buta
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 25-4-2019 09:20 AM
Posing atas katil terus ke tu...rare ni

Orang dulu2 pelamin memang atas katil....katil besi YG antik tu pelamin org zaman dulu la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:21 AM | Show all posts
x la buta sangat.. katarak mungkin?
minggu  lepas aku ada tgk tv indon.. progrm Rumah Uya..

1. si laki nak cerai  sebab dikatakan bini mandul dan dah nak kawin ngan pompuan lain
2. si bini x nak cerai sebab sayang.
3.  si bini sangup makan megi jer sbb nak bantu bayar hutang piutang laki yang x guna tu
4. sebenar nya yang mandul adalah si laki.
5. si bini x nak kecoh2 kat family dia yg laki mandul, sebab takut xde restu dari keluarga, dia sanggup ngaku yang dia sendiri yang mandul. so, family percaya sekurang2nya anak dia ada yg tolong jaga walau pun x leh bagi keturunan.

6. si bini tu sanggup tinggalkan malaysia sbb nak kawin ngan mamat indon yang mandul tu..



bukti


Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:39 AM | Show all posts
nape tak nampak macam kat msia. wajah, pesyen baju,'pelamin' semua tak macam stail msia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:50 AM | Show all posts
dah macam white walker aku tengok pakcik ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:57 AM | Show all posts
perghhh terserlah' ketigeran' nyaaa (nampak mcm kucing jer)
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam bukan malaysian je. Lain macam bajunya tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092080s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list