Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9449
View
136
Reply

"What So Hina Jadi Janda?" Farah Lee Kongsi Cara Tepis Pandangan Negatif Terhadap Janda...

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk semangat dia tapi itulah dok daddymatabiru kehulu kehilir dah jadi macam annoying la pulak. Nape die cerai dulu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:51 PM | Show all posts
dalam dunia ni melambak2 janda
xde pon org pandang hina
unless kalau perangai birah xsemenggah harusla dihina..
even status bujang ke apa2 pon still kena hina k if mmg selayaknya di hina..

choii
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 25-4-2019 01:51 PM
dalam dunia ni melambak2 janda
xde pon org pandang hina
unless kalau perangai birah xsemenggah har ...

Perangai kalau mengundang mmg lah kena kecam, ace diam2 elok2 jangan provoke2, show off benda yg menjelikkan, menampakkan diri sendiri gateiiiii, i dont think org saja2 nak hencap ni balik2 daddybaru
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:31 PM | Show all posts
jadi janda tak salah dan tak hina sissy...tapi yg org meluat sebab asik dok #daddybarumatabiru....gitewwwwwww...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 24-4-2019 04:49 PM
Dulu kaw kaw dia hentam Aishah ex tunang Ally

so what now ?

Dia hentam apa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:43 PM | Show all posts
dia tak sedar ke janda jenis mcm dia la yang merosakkan imej janda2 lain.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:01 PM | Show all posts
Manusia biasa tak pernah tak melakukan kesilapan..
Cuma berharap agar bukanla kesilapan itu terlalu besar

Just jaga hubungan dengan Allah..

Insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:07 PM | Show all posts
chanteksekali replied at 25-4-2019 02:24 PM
Perangai kalau mengundang mmg lah kena kecam, ace diam2 elok2 jangan provoke2, show off benda yg m ...

yee

ko dah jadi status J tapi dok meratib daddy baru suami baru
nampak mcm budak birah baru nak up umur 15 16 baru tumbuh bulu..

anak dah sorg kena la matang sikit even tho umur muda (dia muda ke?)
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi janda pandai jaga diri takde hal farahin romli. Tapii janda geseng dedi mata pelangi tu semua yang spoil. Pahamm?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-4-2019 04:38 PM
Farah Binti Ramli = Farah Lee..  eh please la..

Farah binti rahim=farah yim
Farah binti borhan =farah han
Farah binti atan =farah tan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tak minat die ni.asik2 nk tjk diri tu tough..alahai stadi kat uk kot..negara maju malah jauh lg selamat dr kat mysia ni haa..klu ko stadi kat mexico ke, peru ke bwk anak ko tu srg2, ha tu aku kagum..bbnu sgt, meratib je kejenye..no wonder ally left her
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Farah,farah,masalahnya chuols yang start hashtag mengundang kecaman,memang ramai je status J tapi tak birah macam chuols,fokus cari rezeki untuk anak2
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda pandai jaga maruah tu mulia..yg hina mengetis getis nmpk jantan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-4-2019 03:39 PM
Farah binti rahim=farah yim
Farah binti borhan =farah han
Farah binti atan =farah tan

Farah  binti Said? = Farah Id / Faraid


Ampon
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
misstakkepoh replied at 24-4-2019 04:48 PM
Betul tu..x hina. Yang hina nya kalau kau potray diri seorg wanita yg kuat, tp hakikat nya asyik mer ...

Spot on tang ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
X hina pun jd janda,  dh jodoh sampai situ je,  sape la kite nk halang takdir.  Tapi biar la perangai kita semenggah skit,  apetah lg kite ni seorg ibu. Mcm mne kita handle diri kita mempengaruhi anak ok. What do u think bile anak ko bace ko meratib ke hulu hilir daddy bru. Have some dignity faraah.  
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 25-4-2019 09:25 AM
Bila pak jamil nak m#####?

Tu la selagi pak jamil x mamp kita bacaje la si FL rentan isu ni ulang2
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:02 PM | Show all posts
harubom replied at 24-4-2019 05:37 PM
Dia hentam apa sis. Aisyah tu cantikkkk

"Best woman win"
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:03 PM | Show all posts
anishmn replied at 25-4-2019 08:37 AM
Dia hentamm ape chuolssss???

dia kata Best woman win dia tuju kepada Aishah dia "rampas" Ally dari  Aishah ,angkuh nya time tu lah .
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:04 PM | Show all posts

dia anggap dia the best woman yg rampas Ally dari Aishah  ex tunang Ally.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137976s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list