Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9505
View
136
Reply

"What So Hina Jadi Janda?" Farah Lee Kongsi Cara Tepis Pandangan Negatif Terhadap Janda...

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi.....semua nk jd penulis yg terbaik...n berharap dpt likes or share yg terbanyak....kakak i ada ja janda....tkde lak org nak mengata suka2 ati...kecuali org ati busuk kot...apa kau igt semua janda gatal ke..semua sama ke....adoi....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 24-4-2019 11:30 PM
Kenapa meols ghasa fl ni spesis tak boleh ditegur eh!

mmg pun sejenis ketegaq ingat dia je yg betul.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 25-4-2019 09:19 AM
Sesuatu sangat..
Tp kenapa dia ni masuk bodgos retis?

reputs cari yg x kenal mana satu retis, mana satu instafemes. adik jah lop pun berkali2 dpt benang kat board gosip tempatan. yanadey!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 25-4-2019 09:29 AM
aku dulu follow dia ni
pastu rasa annoyed pulak dgn hesteg dia x habis2 dr mesia bawak ke uk sana
...

Setuju.
Walaupun suka sharing dia pasal anak, tapi bab merenyam tu adoyai.

Tu kata , bukan hina jadi janda ni. Yang hina nya bila kita tu sendiri merenyam tak ingat, tak kesah la ko successful entreprenuer ke spm belas2 A ke, dapat jpa sambung korea ke.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:26 AM | Show all posts
Siapa dia ni, acah2 good saja...artis pun bukan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
iols tak penah kisah org keliling iols ni janda ke andartu ke atau ape pn status..

yg i kisah tak kire ape status pn tapi kalau bab membirah mengedik mengeletis dgn jantan tak kire mase, mmg i kisah..sakit mate tgk pempuan mcm ulat kepanasan bile nmpk jantan..nk tampar, anak org
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:18 AM | Show all posts
pitera replied at 25-4-2019 10:16 AM
Setuju.
Walaupun suka sharing dia pasal anak, tapi bab merenyam tu adoyai.

I setuju!! Cuba ko duduk diam-diam update pasal anak je.. kan boleh. Ni sikit-sikit daddy maream la apa la... yih nampak sangat ko yang merenyam!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:38 AM | Show all posts
lifeline replied at 25-4-2019 09:29 AM
aku dulu follow dia ni
pastu rasa annoyed pulak dgn hesteg dia x habis2 dr mesia bawak ke uk sana
...

ai pun selama ni ok je ngan FL ni tapi rasa macam dia overuse perkataan daddybaru tu sampai dah tak kelakar / tak best..
ai suka cara nelydia senrose.. aritu kat tv beberapa minggu sebelum sheols kawen bila hosts tanya pasal kawen pun sheols malu2.. taknak ulas banyak pasal perkahwinan sheols.. padahal mmg kompem nak kawen n dah selamat kawen pun skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi janda atau andartu tak hina langsung. Tapi perangai kau yang macam bitch tengah nak mengawan tu yang buat orang menyampah. Pakai tudung, tapi hashtags hari2 mendambakan penis lelaki. Bila kena kecam, banyak sangat alasan. Kalau dah mak pon macam ni, maream pon boleh jadi garit.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 25-4-2019 09:20 AM
Dlm ig kan boleh delete comments.. Mesti nak comments  yg good good aje

Gigihnya. Utk seorang single mother yg so-called busy dgn master jaga anak sorang2 busy dgn bisnes busy sbb dialah single mother plg berjaya dan busy (walaupun asyik mengepost n merempan dkt ig)
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Grow up Farah. Utilise your time in UK - expose and educate your daughter with ample resources in UK. No one in UK communities care if youre a janda or not. Udah2la post nk berjantan bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:37 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-4-2019 04:38 PM
Farah Binti Ramli = Farah Lee..  eh please la..

serious kah ni?
i ingat betul2 nama bapak sheols Lee
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Anggaplah farah lee tgh horny masa update psl daddy mata biru tu..

Member pon ada nafsu..geram jugak agaknya smpi la ni x berlaki..

Jd merempan dlm sopan la kan..

Nak gedik terlebih nnt kata gatal pulak..

X tau apa yg best psl ig dia boring je..

Dia ni menumpang popularity ex hub dia, klu tak netizens kenal ke dia ni sapa?

Nak kata prominent family pon tidak..

X de apa yg special pon..

X tau kenapa bila baca ayat2 dia kt ig mcm dibuat2..byk selindung..

Tp terserlah lapar berlaki bila naik psl daddy tu..

Dia ni klu bertemu dgn hanis haizi gundu kepam tu molek..

Sama2 lapar jantan



Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:50 PM | Show all posts
jd janda takde masalah pun dik tp jd masalah bila ko
tak jaga diri pastu tegedik2 pastu update tunjuk kat org
lain tu yg jd cemuhan makcik2 pakcik2 bawang dik..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 25-4-2019 10:08 AM
reputs cari yg x kenal mana satu retis, mana satu instafemes. adik jah lop pun berkali2 dpt benang ...

Sebelum buka benang, xde buat homework ke apa? Please reputs Cari. Pastikan anda tahu siapa sesuai utk bilik mana..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
harubom replied at 25-4-2019 12:22 PM
Gigihnya. Utk seorang single mother yg so-called busy dgn master jaga anak sorang2 busy dgn bisnes ...

Akak surirumah pun x dan nak buka ig tiap hari. Nak post pun kadang2 seminggu sekali @ sebulan sekali. Hadap forum pun sebab dah 3 bulan x sihat & dilarang buat kerja. LOL sangat ni!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 25-4-2019 12:38 PM
Anggaplah farah lee tgh horny masa update psl daddy mata biru tu..

Member pon ada nafsu..geram ju ...

Akak yakin dia baca forum ni.
Harap pergi la kedai dan beli la sextoy yg berkenan tapi jgn la horny sangat in socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:36 PM | Show all posts
Hina sbb kebanyakan janda rampas laki org... tpi x smualah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
misstakkepoh replied at 24-4-2019 04:48 PM
Betul tu..x hina. Yang hina nya kalau kau potray diri seorg wanita yg kuat, tp hakikat nya asyik mer ...

Betul yg ini aku setuju :p
Hashtag tk menahan.
#bakaldaddybaru  la pastu suka qoute ayat2 move one. ..janda la ape la..
Meluat
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Forumer cari ni mmg suke cter org bcerai ek.. smpi ppuan sendu ntah sapa2 ni pun ada benang sdri.... mcm sial
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096231s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list