Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9480
View
136
Reply

"What So Hina Jadi Janda?" Farah Lee Kongsi Cara Tepis Pandangan Negatif Terhadap Janda...

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kau tak kacau laki org perangai senonoh kenapa nk terasa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh2 bkn ke ko yg hari2 up status nak cari daddy baru mata biru. Sendiri yg buat ayat menggedik kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:07 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 24-4-2019 04:35 PM
tapi Siti Khadijah takde lak bergambau
melompat macam tu..

well said ..

tapi kang dia kata jgn suka pd diri dia tp pada apa yg dia sampaikan. diri dia berhak menggedik merenyam tapi dgn ilmu yg dia ada dia berhak berkongsi ilmu gitu  .

cuba kau bayangkan ada org nasihat2 ala2 islamik kat kau, tetiber kau nampak dia menggedik kt jantan. kau x rasa sesuatu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi janda tak hina. Yg jadi janda tu kalau janda gedik merenyam mcm hang
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
door_pintu replied at 24-4-2019 09:07 PM
well said ..

tapi kang dia kata jgn suka pd diri dia tp pada apa yg dia sampaikan. diri dia ber ...

Masalahnya kenapa xde sape pun tegur dia dkt ig diaaaa semua comment xsokong dia kena cantas ke. Asal semua yg comment heksaited gila dgn posts dia and daddy mata biru waklu dia tuuuu i don geddit
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:13 PM | Show all posts
Janda tak hina.siti khadijah pun janda.yg hina bila tergedik2 di soc med mcm lapar berlaki.by the way minah perasan korea ni retis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Farah Binti Ramli = Farah Lee..  eh please la..

Dulu ingatkan dia ni anak cina mualaf

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda tak hina lah siot hina bila korang menghina diri korang sendirik doh
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa menjanda iols tak meroyan kat social media.. iols sibuk jaga anak, gi gym, cantikkan diri, cari laki hellookkkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:19 PM | Show all posts
harubom replied at 24-4-2019 09:12 PM
Masalahnya kenapa xde sape pun tegur dia dkt ig diaaaa semua comment xsokong dia kena cantas ke. A ...

yg sokong tu rasa2 ebanyakannya sama2 makjan mcm dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah gatal sangat. Sebok cakap nak cari bapak utk Mariam. Nak mata biru lah... ngada betul. Dah Janda tu duk diam2 study jaga anak dah lah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 24-4-2019 10:48 PM

Dek, bukan dikau seorang je ada pengalaman menjanda. Ada yg lagi teruk pendidikan tak tinggi, nak kerja pun susah, anak pula ramai, terjodoh dgn laki tak guna mana nak tahu kan dia tak guna masa bercinta semua indah.

Tak perlu ulang2 dah pasal status pastu pasal sibuk mencari pasangan ni. Makin byk bunyi makin menjauh la orang. Senyap2 sudehhh. Sedar2 dah kawin. Lagi bagus.rupa dah ada, pelajaran dah tinggi, rugi la byk bunyi2 camni, elok2 ada yg nak dekat terus terbantut
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:51 PM | Show all posts
Please sedar diri farah ramli...baca post pasai u kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:53 PM | Show all posts
naina replied at 24-4-2019 05:37 PM
Nampak perfect je farah lee dgn bait2 islamik dia kdg2 dulu..dgn ally yg nampak baik2 dua2 well educ ...

Masa mula dulu hati kata bertuahnya dia...hurrmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis lagi ke dia nak ulas isu ni sampai pak jamil mampos
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua title tu x hina pon. Tp takyah la nak mengundang sgt. Bergambo jgn menggedik sgt. Perangai jaga...kalau sibuk menggatal...menggedik, ko igt suci ke perangai gtu. Kalau asek up status or gambar mcm lapar jantan....tu yg org menyampah. Kalau mcm tu, jgn la nak salahkan org ygmenghina...sbb janda sendiri yg mmg mintak di hina.

Jadi janda ke anak dara ke teruna ke duda ke...perangai kasi elok la. Tu je....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada orang cakap janda hina ke sis? Kalau spesis merempan nak daddy baru yela hina
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa meols ghasa fl ni spesis tak boleh ditegur eh!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau sundri acah2 menggeletis menyundal, pehtu salahkan masyarakat. Bodo ka kak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 24-4-2019 06:05 PM
Kalau kau tak kacau laki org perangai senonoh kenapa nk terasa?

Exactly sisthur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093855s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list