JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2245
View
27
Reply

NAFSU YANG HILANG

[Copy link]

Author: liyaarissa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 01:32 PM | Show all posts |Read mode
hai, i newbie kat sini.. baru je join. i dah kawen dalam setahun dua bulan. kami suami isteri belum ada rezeki anak lagi. i ni macam xde nafsu dalam hubungan seks. i rasa husband i punya barang tu masuk kepala je.. sumpah macam xde nafsu pasal seks ni. macam mana nak buat ye? kadang2 kesian kat husband dah setahun lebih macam ni. kami bersama hanya untuk puaskan die je. pernah la minta tolong orang scan badan.. ada yang kata kena buatan orang. tahlaa.. ada pendapat tak? sangat buntu apa nak buat.. kadang2 dalam otak ni pikir nak maen dengan die tapi bila dah malam tgk die pon xde perasaan.. die cium2 i tolak je.. haihh.. any ideas? terima kasih..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:02 PM | Show all posts
Mungkin ada gangguan, saka, etc. Di mana lokasi anda? Saya boleh suggest org yg pandai bab ni.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bell replied at 24-4-2019 02:02 PM
Mungkin ada gangguan, saka, etc. Di mana lokasi anda? Saya boleh suggest org yg pandai bab ni.

boleh ke die scan dari jauh? sy area selangor
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:47 PM | Show all posts
suruh hubby foreplay cukup2 smpai banjir

tgk camane dia punye pegi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:41 PM | Show all posts
alahaiii,..siannya...baru lg kawin dh ade problem camni...iols dh berbelas thn...sminggu beberapa kali on...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 02:02 PM | Show all posts
tagas replied at 24-4-2019 02:47 PM
suruh hubby foreplay cukup2 smpai banjir

tgk camane dia punye pegi

hahaha.. nnt suruh die buat camtu.. tapi masalah kat i ni yg xde perasaan.. haihh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 02:03 PM | Show all posts
gopal replied at 24-4-2019 03:41 PM
alahaiii,..siannya...baru lg kawin dh ade problem camni...iols dh berbelas thn...sminggu beberapa ka ...

okaylaa.. seronoklaa camtu.. kalo hambar camne?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:24 PM | Show all posts
liyaarissa replied at 25-4-2019 02:02 PM
hahaha.. nnt suruh die buat camtu.. tapi masalah kat i ni yg xde perasaan.. haihh

u tak luv kat dia muah muah beribu2 lemon kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:35 PM | Show all posts
Suami u nih xde buat foreplay ke? Xde jilat/isap bunga u ke?

Pastu tak paham kenapa masuk kepala je? Sebab kecik sangat ke barang dia? less than 4 inches ke? Kalau ye...i understand your frustration, u x puas sebab u x dapat rasa betul2 nikmat dia.

And kalau husband u x 'cat dinding' dan u je yg blowjob dia....he's selfish. Best to discuss ngan dia.

I dont think buatan org, cuma husband u nih bad performer. He needs to up his game.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:49 PM | Show all posts
liyaarissa replied at 24-4-2019 02:13 PM
boleh ke die scan dari jauh? sy area selangor

Tempat berubat tu dkt Selangor jugak. PJ selatan.

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jointhecurse at 28-4-2019 02:21 AM

Myb da la apa kot..cer la cri tmpt berubat ..xpn p beruruttttt.. sbb cm  xnormal kot bg aku usia kawen muda tp nafsu xd


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2019 01:28 PM | Show all posts
tagas replied at 25-4-2019 02:24 PM
u tak luv kat dia muah muah beribu2 lemon kot

i nak luv muah muah? i pon xde keinginan nak muah muah.. acane?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2019 01:30 PM | Show all posts
jointhecurse replied at 28-4-2019 02:20 AM
Myb da la apa kot..cer la cri tmpt berubat ..xpn p beruruttttt.. sbb cm  xnormal kot bg aku usia kaw ...

tengah cari tempat berurut perempuan.. yg mmg boleh pasal batin2 ni.. hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 09:45 AM | Show all posts
liyaarissa replied at 29-4-2019 01:30 PM
tengah cari tempat berurut perempuan.. yg mmg boleh pasal batin2 ni.. hmmm

urut batin pompuan nih aku x pernah dengar, lelaki ada lah.

aku cadang ko jumpa Gynae je, Dr. Nora kat Damansara pakar dalam hal2 macam nih (gugle pls), tapi harga agak pricey la, cuba usaha mana tau. Nampaknya ko macam ada hormone imbalance issue.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Rugi nya ada laki nafsu pulak takda
Makan kambing bakar dengan kopi sis katanya meningkatkan hormon
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 11:34 PM | Show all posts
kalau pasal buatan orang nak percaya pon 50-50
tapi ade je penah dengar on my own family hahaha

kalau pasal anu pendek boleh la cari ubat yang elok untuk panjangkan
urut ke ape ke
hehehehe

lagi satu ramai tak tahu isteri boleh tuntut kat mahkamah syariah kalau isteri tak puas main atau seumpamanya
sbb ade dgr cerita mahkamha akan bagi tempoh 2tahun untuk sis usami ikhtiar utk dia punya batin untuk kepuasan isteri
tapi abaikan je sbb kite tak nak sampai bcerai hehehe

so ikhtiar la macam mana nak cari kepuasan and nak cari nikmat bersama tu

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2019 08:53 AM | Show all posts
yprat replied at 25-4-2019 02:35 PM
Suami u nih xde buat foreplay ke? Xde jilat/isap bunga u ke?

Pastu tak paham kenapa masuk kepala  ...

suami i ada je buat semua tu.. tp i yg xrasa pape.. i mcm stone je camtu.. i mcm elak2 camtu bila die nak bersama.. pada i problem tu pada i.. bkn pada husband i.. die suami yg sgt sabar dgn i.. semua mnde die sabar.. i yg rasa mcm i ni xperfect tuk die sbb i xdapat nak bagi apa yg die nak.. hmm.. thats why i punya topic nafsu yg hilang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2019 08:54 AM | Show all posts
yprat replied at 30-4-2019 09:45 AM
urut batin pompuan nih aku x pernah dengar, lelaki ada lah.

aku cadang ko jumpa Gynae je, Dr. N ...

mgknlaa.. pasal hormone.. nafsu tu.. btw.. tq ye..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2019 08:55 AM | Show all posts
onexox97 replied at 1-5-2019 11:03 AM
Rugi nya ada laki nafsu pulak takda
Makan kambing bakar dengan kopi sis katanya meningkatkan hormon

oh.. i xpernah dgr lak.. tq.. i cuba nnt..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2019 08:57 AM | Show all posts
kamil8891 replied at 1-5-2019 11:34 PM
kalau pasal buatan orang nak percaya pon 50-50
tapi ade je penah dengar on my own family hahaha

i ni jenis susah nak percaya buatan org ni.. mcm u la.. pnah je dgr pasal ni.. cme xjadi dpn mata.. haha.. tq btw.. tu yg tgh cari ikhtiar.. i smpai rasa nak makan pil apa2 nak bg i ni bernafsu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083112s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list