Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8802
View
114
Reply

PU Abu Didakwa Gila Perempuan Dan Sering Pinjam Duit Dari Wanita?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Memang panas betul minggu ini dengan cerita PU Abu yang sanggup menceraikan isterinya yang sedang mengandung kerana ingin menikah dengan seorang pengasas barangan kosmetik yang juga merupakan janda.


Selepas itu timbul pulak kisah PU Abu ini yang sanggup membuli anak muridnya yang berbadan gempal di hadapan rakan sekelas yang lain dengan membuka bajunya sambil memicit dada kanak-kanak tersebut.








Terbaru seorang pengguna Twitter telah mendedahkan sikap miang PU Abu sejak dari dahulu lagi sambil disertakan dengan bukti perbualan Whatsapp dengan bekas kekasihnya dahulu.



Kredit foto: Twitter


Bukan hanya gila perempuan, PU Abu juga dikatakan sering bertanyakan soalan tak senonoh kepada rakan wanitanya.


Dia juga turut didedahkan kerap pinjam wang pada wanita tersebut.



Kredit foto: Twiter


Kalau betullah cerita ini, dasar penunggang agama -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols.igt yizlumik tu nama pompuan russia ke ukraine ka
Rupanya islamic
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembuli Ummah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeam. Spill the tea more...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:09 PM | Show all posts
Ni bukan bukti ini membavang jer kak
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang Ugama.. nyampahssss
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gilaaa...ini baru penunggang agama...orang2 macam ne should be expose more so nanti ramai yang tak terpedaya dengan dakwah mereka
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:57 PM | Show all posts
Bosan ar citer pasal mamat nie. Bukan nye boleh bangun kan ekonomi pong.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:06 PM | Show all posts
amboi org malaysia ni kalu bab mengumpat mcm2 cerita keluar...tknak amik taulah..gosip acik bawang je tu..the one who carry the other people story will carry yours too everywhere...fhm x english beroken ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:07 PM | Show all posts
aku tak pernah dgr nama dia ni sblm kes ni..glamour kah dia sblm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang si janda babi penyondol tuh senyap tak berkutik
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:25 PM | Show all posts


biar la, bukan jenayah pun, dia bukan paksa, wanita yg sukarela, biawak mana tolak bangkai ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:26 PM | Show all posts
ceh.. convo dorang berdua..
ingatkan convo PUndek dengan kawannya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka gila si PUndek ni kena non stop roasted.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:48 PM | Show all posts
sooo.. mampukah flat setinggan abuk ni di renovate mengalahkan banglo bertingkat-tingkat sohai bewak kat forum cari ni? geng csi sila jalankan tugas anda
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:49 PM | Show all posts
apsal orang asyik cakap pasal IIUM confession..... kat mana IIUM confession ni???    rancangan tv ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:51 PM | Show all posts
satu persatu dilondehkan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:55 PM | Show all posts
coco replied at 24-4-2019 02:49 PM
apsal orang asyik cakap pasal IIUM confession..... kat mana IIUM confession ni???    rancangan tv ke ...

google je..nti keluar websitenya tu..mcm2 citer ada dlm tu..antara percaya dgn tak jela..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
takpela..dh si hana tu sanggup kan kutip si abu ni jd laki..kaki kikis pun kaki kikis la..so tgk je la takat mane..bkn sorg yg confess bgtau prangai munapik si abu..nanti ade anak, bole gune anak utk raih simpati kan abu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:02 PM | Show all posts
Edited by tagas at 24-4-2019 03:04 PM

experience aku dgn org2 penunggang agama:

1. jiran - jawatan siak surau pagi ptg siang mlm pi surau tp kalo teserempak ngan aku mesti ngepau
utk tabung surau konon nak buat event tu event nih tanpe segan silu ngepau smpai aku naik rimas


2. ex adik ipar - sebelum kawen bkn main berjubah bagai gi surau lps kawen baru nampak taring kaki kikis n kaki betina

mmg ujian org2 yg camni bukan biasa2 iblis pangkat tinggi yg goda depa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101195s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list