Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7677
View
88
Reply

Joy Revfa Dedah Ada Ustaz Selebriti Minta Gambar Tidak Senonoh

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni asal lain giler muka ek?ke filter dan mekap bertingket2?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 24-4-2019 02:37 PM
Iols jumpa minah ni x de laa lawo mana..kecik jer..make up pon pecah ( cair). Tp bila dlm pic kenmai ...

Ustazah acah2 Tu...kalau dia Bercakap jadi hos Aku cam Rasa dia fake sgt...entah la nape..lagi kalau nasihat bab2 agama cam sesuatu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada sorang pu/daie yg nama syed tu selalu mengekor joyah ni
Syed tu pun sorg xserupa org agama.. Dgn rambut dia rasanya abes sebotol gel rambut tu
Bila bg ceramah agama, org tanya soklan xleh jwb
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 24-4-2019 12:50 PM
Ostad Kazem..

Why??? Why ostaz kazem?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak bujang saje.. Macam la kau pun bujang
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik macam mana pun tapi kalau suara macam itik tersepit takde orang nak jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg peliknya. Joy kan ramai peminat. Ramai yg berminat. Badan shantik baju ketat. Sll dpt bunga dr peminay. Mmg nk cari ustaz yg membimbing kan. So apa ada hal.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 24-4-2019 06:37 AM
Iols jumpa minah ni x de laa lawo mana..kecik jer..make up pon pecah ( cair). Tp bila dlm pic kenmai ...

Nampak mcm baik..mungkin betul la kot mcm prediction u kata tu..

Dia ni bukan lah x lawa..ada juga rupa..

Tp mcm susah lekat jodoh..

Kawen dgn pis midon pon sekejapan je
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 24-4-2019 01:24 PM
1. Takmo kalah, tetap juga dia nakkkkkkk.
2. Gambar ko kat ig bukannya senonoh sangat pun. Buah bua ...

Baca tajuk thread pun akak dh speku siap2, sejak bila joyah rempah ni bergmbar senonoh???
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sadonya sheol nih. joy ni boyfriend pon boleh direka2 apalah sgt cerita hasanah mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak laku sangat kau sampai kene jual buat iklan percuma...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Gebang je eh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 24-4-2019 06:49 PM
Rupanya ramai yg skeptikal dgn repah mcm iols jugak hhahaha..sbb.history delusional dia tu buat or ...

Bukan dia je sorang. Kuin hanis pun ada bf halimunan. Siap buat fake ig  Masalahnya lelaki tu gay. Halamakkk last2 kantoi pulak dengan acik porem
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:50 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-4-2019 04:05 PM
Dia dengan kuin Hanis boleh tag team. Boyfriend and peminat halimunan

joy repah ada rembat laki org kah sebelum dgn pismidun?

kalau ada mmg sekutu la dgn kuin hanis sbb dia pun rembat laki org
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bising ah janda katek ni
tan sri abdul rauf apa habaq?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 24-4-2019 10:15 PM
Cantik macam mana pun tapi kalau suara macam itik tersepit takde orang nak jugak...

Fasha kategori suara special gak? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunjuk jela print screen wasap tu ...nanti kami spam ustaz tu
Nombor tu jgn blur
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:58 AM | Show all posts
Alololo Siti Arifah nii... Nak jugak menyelit isu penunggang agama.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Joy ni asyik bercerita pasal jantan je. Nampak murahan betul..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau ambik pic mesti mulut terngaga .ade Tu siap Mata ala2 stim...MCM gersang pun ya...Aku Rasa dia gelap..tk seputih MCM dlm ig...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090571s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list