Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5136
View
69
Reply

Langgan Pelacur Dalam Hutan, Lampias Nafsu Bersaksikan Bulan Dan Bintang

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 08:50 AM | Show all posts
tengah sedap2 kang tetiba datang ular sawa, belit 2,2. terus mati x smpat taubat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaw nge ho oh yea
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 24-4-2019 04:06 PM
ada seko budak cleaner kat opis ni..budak India, lelaki dah umur 40 tahun.Bujang dan dia kurang norm ...

Nak wat cemana dia pun ade nafsu dah tu takde sapa nak kawen ngan dia.
Pelacur2 tu amik kesempatan je ngan dia, janji dpt duit
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ally9970 replied at 24-4-2019 04:33 PM
Kau nak biar dia langgan pelacur ke atau biar nanti dia kacau anak bini orang... lagi teruk kalau di ...

Hurm tulah iols selalu gak tertanya2 bangla yg kije bertahun2 kat sini takde anak bini takkan tak penah ade rasa keinginan tu kan. Tp ramai gak yg alim2.
Teringat ade kat fb viral pasal sorang bangla kije tukang kebun/guard ke apatah umur dah 70 tahun lebih kije kat malaysia sejak anak bongsu dia umur 5 bulan kot. Ade dekat 30 tahun gak kije sini.
Terpikir gak cemana dia kawal nafsu bagai kan dahla kije penat pastu balik umah ulang rutin sama je. Tapi nampak pakcik tu mcm bangla2 yg alim je, muka ade nur gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 24-4-2019 04:06 PM
ada seko budak cleaner kat opis ni..budak India, lelaki dah umur 40 tahun.Bujang dan dia kurang norm ...

Takpalah.. dari dia rogol org opis..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:41 AM | Show all posts
MissVixen replied at 24-4-2019 03:14 PM
Indon datang malaysia ni memang sisa kumbahan dari negara indonesia. Tapi ada juga rakyat malaysia m ...

Mentaliti Indon. Wat du yu expek...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 24-4-2019 04:06 PM
ada seko budak cleaner kat opis ni..budak India, lelaki dah umur 40 tahun.Bujang dan dia kurang norm ...

Uols.. Walaupun dia mental yg otak x function sgt pun tetap ada nafsu gak
Sbb iols ada sepupu yg terencat ni, kne amik ubat kt klinik utk kawal nafsu dia.. Kkk dia pun takut nk jaga dia.. Umo dah lanjut 30..mak ayah xde.. Kkk abg yg jaga
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-4-2019 04:41 PM
Seperti abortion, pelacuran juga patutnya legalize di negara Islam yang penuh manusia sangap ini.

Ape bangsat sgt nak kaitkan agama plak?kata keje cikgu.tapi bangsat sgt pemikiran.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:14 AM | Show all posts
jofizo replied at 24-4-2019 04:45 PM
kene gigit dgn satu makhluk tu, lupa segala....dtg nikmat...

choiiiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pehhh!!gelinye weh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:11 PM | Show all posts
naina replied at 24-4-2019 11:47 PM
Macam pernah dengar cerita ni. Rasa seperti dejavu..

mungkin ku penah citer kat tred lain kot..byk sgt tred
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:14 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 25-4-2019 09:45 AM
Uols.. Walaupun dia mental yg otak x function sgt pun tetap ada nafsu gak
Sbb iols ada sepupu yg  ...

indeed..ada org ckp napsu OKU lebih dr org normal..penah dengar citer..ada budak OKU dlm umur 17..kluarkan dia punya depan2 orang pas tu jilat..euwww..iols rasa cam monyet plak..monyet kan ke suka kluarkan dia punya sendiri pas tu jilat..hishhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:15 PM | Show all posts
umbut replied at 25-4-2019 09:20 AM
Takpalah.. dari dia rogol org opis..

tu la yg takut tu,...mana tau senang budak opis tertonggeng2 dlm toilet..dia datang..hahaha dia kan ke cleaner
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:20 PM | Show all posts
Suchi replied at 25-4-2019 09:00 AM
Nak wat cemana dia pun ade nafsu dah tu takde sapa nak kawen ngan dia.
Pelacur2 tu amik kesempata ...

ada je org nak kat dia..bapak dia penah citer..budak pompuan tu pun x cerdik sgt..mak pompuan tu datang meminang cleaner ni (bangsa india kan ke pompuan minang jantan)..pas tu bapak cleaner ni tolak dgn alasan budk pompuan tu tua 2 tahun dari budk cleaner..tepuk dahi aku dengar..mcm la anak ko tu degree holder,,siap memilih..lepas tu aku rasa nk lempang je bapaknya..(bapak dia la citer..kalu dia tipu..mana aku tau)
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:22 PM | Show all posts
greantea replied at 25-4-2019 08:50 AM
tengah sedap2 kang tetiba datang ular sawa, belit 2,2. terus mati x smpat taubat.

teringat citer ULAR karya Yusri KRU..lelaki tu duduk dlm toilet,,muka dia rasa sedapp..pas tu tunjuk muka ngeri..sekaliiii..ulaqqqqq
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:13 PM | Show all posts
puteribaya replied at 25-4-2019 12:22 PM
teringat citer ULAR karya Yusri KRU..lelaki tu duduk dlm toilet,,muka dia rasa sedapp..pas tu tunj ...

cam dlm citer snake on the plane. buat projek dlm tandas, ulak dtg patuk. stewardess kat luas sengih2 sbb baru seround 2 dah senyap. igtkan sekejap sgt main. rupanya dah mati kena ptuk ular
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:20 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-4-2019 04:53 PM
Kinky nya. Takde pulak acik2 boni nak culik

Acik boni pun pk 2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:22 PM | Show all posts
greantea replied at 25-4-2019 01:13 PM
cam dlm citer snake on the plane. buat projek dlm tandas, ulak dtg patuk. stewardess kat luas seng ...

eeeuww citer tu banyak nyerr cik Lar
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:30 PM | Show all posts
Suchi replied at 25-4-2019 09:00 AM
Nak wat cemana dia pun ade nafsu dah tu takde sapa nak kawen ngan dia.
Pelacur2 tu amik kesempata ...

kann! pelac tu asei dapat duit..jalanlaa..i terbaca kat mana tah..sorang pelac ni punya kofesyen.."ada satu hari tu saya hampir termuntah bila ada pelanggan toke Cina gemuk perut buncit,melanggan saya,,dengan rambut separuh botak,muka berjerawat berpeluh,bau hamis kepam, mulutnya yg saya paling tak tahan berminyak bau lemak hanyir..baru makan bakkutteh barangkali"..euuwww..geli iols bayangkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:12 PM | Show all posts
kot yer pun pasang laa khemah betul2 sikit bg semenggah..letak toto lam khemah tu hah..ni open gitu je ke?wakakakka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084219s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list