Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
9375
View
69
Reply

"Who Are Yous?" Di AME - Banyak Wajah Langsung Tidak Dikenali, Artis Popular Tidak Dapat Duduk?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
smpi hati x kenal janna nick
sheols ni chamelon,muke berubah2,iols pn nmpk sheols mcm abil sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x tgk langsung disebabkan haku menyampah tahap gaban dgn 2 ekor tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:44 AM | Show all posts
Begitu lah keadaannya ...

Dok meratib award sampah award syok sendiri tapi hujung2 ambik tahu pasal award ni jgk...
Siap dok belek muka siapa yg keluar tv plk...
Entah yg mengutuk tu ada yg mengundi senyap2 utk artis pujaan masing2
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm party tupperware.....jemput semua asalkan ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah nak legend sangat la. Kalau dapat seat pun setakat nak menguap nak hadap fon 24 jam bek tak yah datang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 25-4-2019 10:44 AM
Begitu lah keadaannya ...

Dok meratib award sampah award syok sendiri tapi hujung2 ambik tahu pas ...

Pastu artisnya kalah...tu yg butthurt ke hulu butthurt ke hilir ngata anugerah sampahlah apa..kadang tak faham apa yg dorang mahu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 25-4-2019 10:47 AM
Mcm party tupperware.....jemput semua asalkan ramai..

Tapi chuols klu orang tak nak, jemput  cemana pun tak kan datang jga..iols tgk penuh axiata tu. Dalam 10k kot. Tu yg meriah gila dalam tu. Artis2 yg buat persembahan pun best je..kecuali Haellh kot.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are herrrr paling win.
Padanlah dengan anugerah haus, syok sendiri, meletop konon.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Majlis tak relevsnt haruslah dipenuhi dengan orang yang tidak relevant aka dak dak who are you ni chuolls.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:26 AM | Show all posts
anugerah sampahh ka, anugerah syok sendiri kahh...tp yg buat persembahan, artis2 gred A juga yg mencemar duli, dan artis2 ini laaa yg membuatkan crowd nak nyanyi bersama, menari bersama, ..bergegar satu arena....

igt tak persembahan2 antaranya tok sir y buatkan nasha aziz pun menari canggung bersama, OAG, larasa, ruffedge, mummy mas idayu, tok ramli sarip, tok TI, exist reunion, gersang (man bai), pop shuvit, fransisca peter,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086002s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list