Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9358
View
69
Reply

"Who Are Yous?" Di AME - Banyak Wajah Langsung Tidak Dikenali, Artis Popular Tidak Dapat Duduk?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 24-4-2019 03:30 PM
Seriusly abpbh???

Yesss.. walopun skrg ni dh hauk gak sbb result entah apa2.. tp still tk anugerah utk kategori popular ABPBH no 1 la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 24-4-2019 03:04 PM
Sayang AIM sudah sendu terukss sejak hak siaran di bawah asteruk...dulu punya gah, bajet kemain be ...

Yessss.. masa dgn NTV7 dulu AIM mmg meriah gila...
Tp yah kejatuhan AIM seiring dgnnindustri muzik yg dah hambar xde penerbitan album..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-4-2019 04:43 PM
Yesss.. walopun skrg ni dh hauk gak sbb result entah apa2.. tp still tk anugerah utk kategori popu ...

Cant deny
Abpbh still award yg dinanti la even though result sume hauk

Satu lagi AJL . AJL masih lg relevan kot

yg lain tu menguapppppp
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:20 PM | Show all posts
reputz cari ni xde idea sendiri ke nk tulis artikel? sedih hokey dr awal kemunculan smp skang hanya mampu ceduk idea org dr ig & fb jah...

utk tak off topic, biar la retis bbnu, mua, nasi himpit retis nk tunjuk muka kat award ni.. award picisan je pun..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:30 PM | Show all posts
ANUGERAH SYOK SENDIRI NAMANYA
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-4-2019 01:14 PM
lantak korg la..dh keluar stetmen dedua pihak baru la iols nilaikan

yg penting, iols still tak  ...

sheols sgt bangga dan berbesar hati dgn performance hauk sheols okeh! hahhahahha
apa pun kelas tokpitput... dulu forummer legend cari.. skrg dah upgrade ig dia pulak jadi bahan cerita masuk cari.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibik alepsyokree pon red carpet
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:19 PM | Show all posts
wlupn anugerah meletop ni low class ke hapa, 1 jah I nak puji, barisan artis yg diorg pggil perform malam tu mmg best2..... jihan dgan parody tokti nya, baby pian dgan cik mik molek, ada ella, exist, nana n khai bahar.... slack dgan persembahan hael n kak mitch jah, sumbang..... overall iols terhibur tgok meletop sbb barisan penyanyi yg perform malam tu........
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 24-4-2019 01:04 PM
Baik la jemput org tak dikenali.. dari retisss bila kamera tnjukk muka sibukk tgok hp.. tepukk pun p ...

Yuppp.. Akk stuju artis bbnu produk dari astro boleh kata seme sporting, nyanyi sama2, wany hasrita pon sama..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 24-4-2019 07:25 PM
Yuppp.. Akk stuju artis bbnu produk dari astro boleh kata seme sporting, nyanyi sama2, wany hasrit ...

Kannsss..
Aku sekarang mmg saluteee artis BBNU dari artiss yg kononnnnnya da lama bertapak dalam industri..

Dorg mcm kurang sikit kontroversi n pergaduhan sesama artis.. dlu je laa haqiem depress jap pastu da ok..mael je lerr lain mcm sikit.  


Papepun aku salute n suka friendship dorg
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Penting ke anugerah ni?mcm ntah hape2..mcm prom high school je..everybody dress up,astu lalu2 kapet merah,terima anugerah queen king f the year..

Very low class
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-4-2019 01:14 PM
lantak korg la..dh keluar stetmen dedua pihak baru la iols nilaikan

yg penting, iols still tak  ...

Penari y menari lagi laju drpd penari2 lain tu ke?and then time dah end of performance kemain lg penari tu curi limeligt,nak jgk duk tgh2 stage n angkat tgn ala2 domiva gitchewww..penari itu kan?hihihi~
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 24-4-2019 06:19 PM
wlupn anugerah meletop ni low class ke hapa, 1 jah I nak puji, barisan artis yg diorg pggil perform  ...


first time dgr baby pian nyanyi sedap.. rupa2nya suara meleweh xde tenaga heols tu sesuai nyanyi lagu dangdut  daud kilau. mohon dek pian compose lagu ala2 dangdut utk next song. pasti meletop kebabom! haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
retis utube pon ado i tgok
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak tengok
I baca komen2 kat thread je
Dan i setuju lah dgn pendapat yg kata lebih baik yg dtg tu wpun x semua kenal tapi gigih meriahkan suasana

Mmg sedih kalau krik krik je kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 24-4-2019 08:43 PM
first time dgr baby pian nyanyi sedap.. rupa2nya suara meleweh xde tenaga heols tu sesuai nyanyi ...

Iols ok jah dgan suara baby pian. Unik. Ala2 Adam levine gituh. Aah heols patut try buat single dangdut jugak, suara heols sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
iols siap vote lg kat ig story tok pit ni
lawak2 sgt statement by tok pit
gila kau tak kenal?
whoareyuus?
retis ke ko dik?
x belek urtv lettewww
lawak2 sume statement tok pit
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku tau. Aku enjoy tgk AME kt tv tahun ni. Tgk crowds kt arena pn mcm sporting. Nampak lagi meriah. Betul mcm apa yg forumer ckp. Buat apa jemput yg x supportive main hp je. Buat muka bajet bila kamera zoom. Tp kalo dh tercalon mcm shiera ijoy tu mmg patut ada seat la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada bbnu sibuk psl aurat kehulu hilir tp penari latar semua xtutup rambut dn kaki. Hipokrit xsudah sekor ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:15 AM | Show all posts
patutlah fattzura tak datang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list