Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9381
View
69
Reply

"Who Are Yous?" Di AME - Banyak Wajah Langsung Tidak Dikenali, Artis Popular Tidak Dapat Duduk?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bila baca komen sarimah terasa seperti membaca komen forumer cari. Hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sharifah shahirah tu org lama dlm industry..

Such a shame when someone like her dont get a seat among other celebrities..

Dorang teruja tgk lofa menari kot..couldnt care less psl benda lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:34 PM | Show all posts
bawangkecik replied at 24-4-2019 12:13 PM
tak relevan dah AME ni. kosserrr

pernah relevan ke


Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Anugerah kat Malaysia ni yg btul2 berprestij is AJL (Terbaik).. ABPBH (Popular)..

Yg lain2 tu picisan jah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ramai tiket main campak jer sapa2 nak pg.  Tu yg sampai 10 ribu dtg. Ntah sapa2 BBNU duduk siap berkapel2..dah tu perangai meraba2 ringan2 sambil tgk AME tu...koser sangat wat dosa tgh2 public....Iols duduk belakang Tok Chairman...gila pengsan bau perfume heols....nyampah gak kat retis2 BBNU cam lepas kandang...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-4-2019 02:36 PM
Anugerah kat Malaysia ni yg btul2 berprestij is AJL (Terbaik).. ABPBH (Popular)..

Yg lain2 tu pic ...

Sayang AIM sudah sendu terukss sejak hak siaran di bawah asteruk...dulu punya gah, bajet kemain besar AIM tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 24-4-2019 02:47 PM
Mmg ramai tiket main campak jer sapa2 nak pg.  Tu yg sampai 10 ribu dtg. Ntah sapa2 BBNU duduk siap  ...

So, uols ni hacik froduser i go finas i finis ke uols pun bbnu whoareyussss jua? Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak raikan artis tapi tak diraikan.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah retis2 yg classy sombong tak sudi nak datang anugerah low class katanya, biarla bagi kat budak2 bbnu yang tau menghargai. Kalau takde budak2 macam ni, mesti anugerah tu krik2 sendu, tepuk tangan malas, sorak apatah lagi. Ntah2 budak2 tu semua instafamous yg popular, netizen yg kertu je tak kenal. Zaman skrg ni instafamous lg popular dari retis.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-4-2019 02:36 PM
Anugerah kat Malaysia ni yg btul2 berprestij is AJL (Terbaik).. ABPBH (Popular)..

Yg lain2 tu pic ...

Seriusly abpbh???
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:41 PM | Show all posts
tp nmpk meriah la AME tahun ni..sape ada tgk?

sbb banding dgn award show lain penonton pun sendu ya amat..kali ni mmg meriah bersorak satu stadium dr mula sampai habis...

maybe kene bnykkan invite/ kategori artis gred A? supaya x nampak AME mcm utk BBNU sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:03 PM | Show all posts
kutuk2 pon korag hadap layan jgk kan

puikk

korang buat anugerah sendiri je la
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling tak bole blah time pop shuvit nyanyi retis who r yus sume wayang miming bila camera fokus padahal ntah2 nama pop shuvit pon 1st time dengar..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:16 PM | Show all posts
sama mcm lagu exist reunion..depa pakat2 menyanyi padahal lagu tu tahun 1992
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:17 PM | Show all posts
tahun ni best sikit dapat dengar exist bersatu..tapi betul la..ramai muka baru..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Matpon replied at 24-4-2019 04:16 PM
sama mcm lagu exist reunion..depa pakat2 menyanyi padahal lagu tu tahun 1992

Eh, stoden form 1 aiols yang lahir tahun 2006 mampo nyanyi lagu Kejoraku Bersatu dengan baik wokeh! Siap penghayatan cukop gituh. Plis dun pandang rendah kat bbnus.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:28 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 24-4-2019 04:29 PM
anilanil replied at 24-4-2019 04:03 PM
Paling tak bole blah time pop shuvit nyanyi retis who r yus sume wayang miming bila camera fokus pad ...

meols nyampah je bila camera fokus kat muka2 yg dok depan tu..
pastu diorg mulut kumat kamit acah acah ikut menyanyi..
seiring dgn lirik yg penyanyi tengah menyanyi takper gak..
ini lirik lain.. mulut merapu lain.. dah ala2 alif syukri kat GV... takpun macam tengah baca mantera kumat kamit...
fake betul... loya tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:29 PM | Show all posts
virgo19 replied at 24-4-2019 03:27 PM
Dah retis2 yg classy sombong tak sudi nak datang anugerah low class katanya, biarla bagi kat budak2  ...

betul ajak retis yg berGred berlagak plkaward sampah katanya tp fan dok vote sampai top 5
elok la ajak bbnu rajin gak dorang tepuk tangan menari sekali

tp mmg x patut la dorang lupa kt legend cam shira
sampai kusi pn xda
yg aku npk kusi byk x ckp ada yg bw anak2 sekali
mana nya nk ckp kusi klu gitu



Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:31 PM | Show all posts
CARI-MAMS replied at 24-4-2019 03:41 PM
tp nmpk meriah la AME tahun ni..sape ada tgk?

sbb banding dgn award show lain penonton pun sendu  ...

mmg kali AME meriah
sb bercampur bbnu dgn kertuNU

penyanyi yg di pilih bt show pun best
pilihan lagu pn menarik happening

dan plg best tarian beg plastik sampah atas stage
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku paling nyampah kali ni byk nau lgbt dapat invitation

Contoh si aizat abd razak si mua kelempok tuh

Si safiey pn katanyah pegi jugak ame tapi kejap je dah balik. Kena halau katanya

Semua mcm kera je bila dapat invitation. Ame je ponnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094436s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list