Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
797
View
4
Reply

Subliminal Message Dalam Lagu BlackPink .

[Copy link]

Author: gigahertz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 10:07 AM | Show all posts |Read mode
Berapa ramai yang perasan ? Kita orang dewasa tengok mmg takde apa2 pasal bende ni mmg tak berkesan pada kitatapi utk budak budak fasa akil baligh ......sangat berkesan...
hati hati.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 12:03 PM | Show all posts
double meaning dari bnyk unsur ni terutamanya seks mmg lama dah hal ni.....

jika kita tidak mampu halang, cukup kita tahu dlm otak kita betapa jahatnya hal hal ini...

namun hati hati juga akan hal yang belum pasti tapi kita serkap jarang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ussopp replied at 9-5-2019 04:03 AM
double meaning dari bnyk unsur ni terutamanya seks mmg lama dah hal ni.....

jika kita tidak mampu ...

seksi / tak cukup kain tu biasa la. tapi pergi selit cahaya bulat kat kepala. nampak sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:10 AM | Show all posts
Setiap kali ada topic pasal muzik, masalah lirik, solusinya saya sudah reply banyak kali, tinggalkan muzik secara total. Memang susah nak tinggalkan muzik, dan ambil masa lama.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 11:19 AM | Show all posts
Kilokahn replied at 10-5-2019 09:10 AM
Setiap kali ada topic pasal muzik, masalah lirik, solusinya saya sudah reply banyak kali, tinggalkan ...

ya, betul....

utk pengalaman sy....sy sukar juga...

buat peringkat ni, sy sudah mula dapat didik diri rasa muzik ni tak tenang....

dipupuk bertahun tahun, baru dpt rasa begitu, nak tinggal total belum mampu.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list