Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4509
View
69
Reply

Eloklah Tu Lan Minta Maaf Depan2

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by safriehalim at 24-4-2019 12:57 PM

Pergeseran antara pelawak, Mazlan Ahmad atau Lan Pet Pet dengan pengawal keselamatan, Yahya Manap, berakhir apabila mereka bersemuka di sebuah premis di Nilai, malam tadi.

Dalam pertemuan hampir dua jam yang dihadiri keluarga dan sahabat baik kedua-dua pihak, permohonan maaf Mazlan, 50, disambut Yahya, 68, dengan hati terbuka. Saya maafkan Lan (Mazlan)... Ini bukan kerana wang tetapi keinsafan dirinya membuka hati saya memaafkannya.
f0ff5b1572e7123aae26fa0a2c308001.jpg
6c4a4e9ae319a037cde40e7b9993ca24.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah..itu lah sebaik2 nya.nk puasa dh ni.lan pon mungkin ada la tu hulurkan sumbangan sedikit
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:37 AM | Show all posts
Gambar kedua tu kelakar. Habis penyek muka pakcik tu kena terkam
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat juta2
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
lps ni harap lan x tibai org lain plk.

mest lan da serik kena kecam berjuta2 netizen bawang rangers.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:21 AM | Show all posts
kalau iols jd pakcik tu, proceed je saman..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi dahh mcm baby lak pakcik tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mst nekta bebel2 pasaipa hang p mtk maap kat dia jatuh la standard kami..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:27 AM | Show all posts
adoiiii air mata aku bergenang genang tengok gambar ni. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Propaa....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:38 AM | Show all posts
bini dia mintak maaf sekali tak sebab saksi kata bini dia pun maki hamun dari dalam keta suruh bukak gate...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:39 AM | Show all posts
otai_g replied at 24-4-2019 08:15 AM
lps ni harap lan x tibai org lain plk.

mest lan da serik kena kecam berjuta2 netizen bawang range ...

taktau la kenapa rasa sia takkan serik...  dulu masa dia makihamun penguatkuasa (tak ingat mpsj kendbkl), netizen kecam jugak....  tapi jadi jugak kejadian menendang mencampak batu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa tak kenal Lan Pet Pet. Tapi takpelah, for this case, it's considered settle.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:47 AM | Show all posts
seantero malaya menyumpah ko..hrp minta maaf tu betul2 ikhlas la ya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:54 AM | Show all posts
proceed samang je pokcik

dpt duit free
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Idk why tapi rasa macam funny. But its good la kan. Tak ego sangat macam ipar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala terpaksa tu minta maaf sebab nk kena saman juta2
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:04 AM | Show all posts

Entah2 Pokcik Ni Dulu


Peminat Senario hardcore..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Lan ni aku rasa mmg org yg cepat baran..tapi dia bukanlah org jahat busuk hati mcm netizen yg komen  tanpa usul periksa.. cuma sifat pemarah tu kena kawal je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.238819s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list