Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5628
View
88
Reply

Suami Orang Berkhalwat Dengan Budak 15 Tahun

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Merasa kau bontot birat kena sebat syaitonn.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
seronok sama-sama tanggung akibat sorang-sorang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:37 AM | Show all posts
apa perasaan isteri kepada lelaki ni bila tahu laki dia kena cekup khalwat
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Pedo ke?charge rape la hendaknye
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang hukum merogol...
Risaunya la dengan budak2 zaman skg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Omputih or bangsa belah2 sana cukup pantang dengan apa2 kesalahan seksual dengan pasangan bawah umur.bukan sebab undang2 negara mereka ketat tapi soal moral.tapi..maaf cakap,negara2 islam khususny,pakcik2 dah umur2 pencen tua ganyut bukan main gelenyar nak berbini anak dara belasan tayun.jijik hakoo..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Terang2 dua2 tu consent when doing it. Come on laa people, yes jantan tu memang salah and stupid sebab target budak tu. Bukannya dibimbing malah dibawa gitu2an. Tapi she's 15 kot, yes underage, in law its considered rape. Ok sure, tapi 15 tu kirakan form 4/tahun 10, sekolah menengah. Mcm laa korang masa zaman2 tu suci sangat tak birah puiii. Umur mcm tu laa sikap adventurous sangat kuat.

Bagi aku, dua2 lah salah. Sorang tak bimbing, gatal nak mampus ngan bawah umur, yg sorang lgi birah tak fikir consequences nya. But overall, i blame the man. Kalau dia tak bodoh, responsible dari awal, mesti budak tu tak terjerumus ke benda ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu buat kat klantan kan selamat, ustazah2 pas pun sokong
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 salah ler..
Ade je aku jumpa umo 15tahun.tapi  body mcm 18 thun.
Ni spesis cepat membesar.bdk pmpn umo cmni biasanya lagi tinggi dari bdk laki yg sama umonya
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Scarynya wehhh.. Mendapat la ko jantan hanat.

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 24-4-2019 01:55 AM
Omputih or bangsa belah2 sana cukup pantang dengan apa2 kesalahan seksual dengan pasangan bawah umur ...

Poligami halal katanyaaa.. Puak2 pokcik gelenyar ni makin berleluasa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:05 AM | Show all posts
Kenapa fokus dengan budak tu je? Yang lelaki ni suci sangat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:06 AM | Show all posts
kesian kat mak bapak budak tu... sedihnya tgk budak2 zaman skrg
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka ko jantan! Bila fikir ikut pakai anu tu yg jd lagu tu. Dah ada bini kot???{:kill
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:33 AM | Show all posts
paedo ni babi ni
takkan bodoh sangat sampai kena kencing budak tu 18 above
mengaku je paedo & plead guilty
senang kat dalam pecah jubo ko kena hentam
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:47 AM | Show all posts
Lahanatnya jantan ni. Ko dah berbini kot!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:54 AM | Show all posts
Nokiaman replied at 23-4-2019 07:58 PM
Ehhh knp jantan pulak disetankan..Yg di budak tu, bijik kelentit da mengatai, da tau somi org..tu  ...

Dua2 org tu gatal. Tak ada iman. Yg lelaki tu suami org. Yg perempuan tu dah baligh. Dah boleh kahwin. Hukum je kedua2nya. Dah lah byk kali terlanjur. Nasib baik tertangkap. Kalau dah mengandung luar nikah? Nanti adalah pulak kes bayi kena buang. Semuanya gara2 ni lah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:06 AM | Show all posts
ermm sedapnye main ngan budak dara sunti kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:12 AM | Show all posts
girl, u shud be at home with yr family, not at some other jantan's home.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:20 AM | Show all posts
aku pernah terbaca kisah budak ni dia kene sexual harassment dr kecik lg..bila dia young age mcm ni dia jd ketagih sex...kita xtau budak perempuan tu mcmana..maybe mula2 dia xnak..lepas kene pujuk rayu kene belai2...end up jd ketagih dgn mamat tu..kalau xnak kene dump lg xtau apa jadi..isk xleh nak pk..mintak2 dijauhkan dr keluarga kita mende2 mcm ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100811s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list