Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27235
View
306
Reply

Cip, Cip, Cip! Safiey Illias Kongsi Pengalaman Pecah Dara, Dah Potong Anu Ke Tu?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen: Dekkkkk pegi buat alignment tetek semula lahaiiiiAtas sangat tetek kau acik tgk, dah dekat dgn bijik halkum kau dekkk



Betull..i ingt i salah tngk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg...bangangnya bercerita pasal miss v dia berdenyut mcm mulut ikan..cip cip cip..ko tu ada burung mmg lah bunyi tu..miss v jadian ko tu sbnrnya cheap cheap cheap..cip cip cip..main ngan pakwe gorila ko tu pun nak cerita. Mmg kevangangan ko tu xnak simpan skit ke  hari tua ke??
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
SIAPA YANG BANGANG MASIH SUPPORT PRODUCT DIA NI????

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jeles la tu aebab lately orang suka share video sajat kat twidder sana siap ada kompilasi sajat bagai....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa ni terang2 menggila syariah tak nak pulak ambil tindakan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
buroknya sial..ko ni membazir duit jah alter sana sni tp hazabb ja akhirnya aku tgk. x proportionate lnsung body pelik aku tgk dgn dada nya ke utara dgn jambannya ke tenggara
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:59 PM | Show all posts
aku heran orang duk beli produk die ..dah terang2 die banyak operate sana sini...ishh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bkn perempuan..tapi terang2an 'bersama' lelaki dengan bercerita tanpa segan silu.

Semoga engkau kembali ke jalan yg lurus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejar la dunia yang fana ni takkan lama punye....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Seliar liar pompuan ORIGINAL diaorg takkan sembang psl benda ni secara terbuka dgn semua org. Unless kalo dah kerjanya dlm adult entertainment tu mungkin lah. Tapi bapok dua org ni termasuk Sajat gigih nok, semua benda nk cite, private part n tayang darah piyed semua. ko dah kenapa hanat, bangga cite psl maksiat
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk x laku lettew .. pecah dara kew .. macam muka pecah jew .. nampok dah tua...berapa umur ney?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijiknya pondan x siap ni. X tau malu lansung. Semoga diberi pengajaran.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangganye ko citer ko wat maksiat sapi oii. Aku rs ko x caya pun ko akn mati kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mangkok hayun. Kau dahle swap bebird ngan karipap, ni kau ajar orang lom kawen pecah selaput dara. Biol. Suka nau aku tengok kau ni. Cip! Cip! Cip! Dari apa kau kata tu taklah kau enjois sangat orgasm sbg org pompuan. Winson patut haja kau cana nak orgasm barulah kau boleh SQUIRT! SQUIRT YAH NOT SQ-UIT. TOLOL.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Apehal nipple dia sama level dengan ketiak {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dai memang suka orang kutuk2 dia, makin femes la dia. Jom la korang kita pakat report ig dia mcm s**** ritu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 23-4-2019 07:54 PM
Depa ni terang2 menggila syariah tak nak pulak ambil tindakan.

Aiol pon hairan. Pondan blogger zaman 2003/2004 dulu, takda pon gila seperti sekarang dah la terang2an menunjuk2 hidup LGBT, dipuja ramai, kaya raya pula itu ramai sapot produk timbang kilo deyols.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:32 PM | Show all posts
1 je nak ckp kesian kat mak pak ko
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana pencetus surat terbuka tu? Sibuk karang nk backup member ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Drp ko sibuk bercerita poen jadian ko tuh ... lebih baiklah ko pg betulkan balik tek tek ko yg dh tersalah alignment tuh ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092049s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list