Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27274
View
306
Reply

Cip, Cip, Cip! Safiey Illias Kongsi Pengalaman Pecah Dara, Dah Potong Anu Ke Tu?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2019 05:50 PM | Show all posts |Read mode
Safiey Illias ni makin gila ke? Tengok perangai dah macam hilang pedoman. Netizen yang kata ya.


Video Livenya di Instagram sekarang ini tengah kecoh menjadi bualan.


  



Pengalaman pecah dara pun nak kongsi. Masalahnya ada selaput dara ke, awak tu lelaki dik!


Tapi Safiey tak kisah, feeling juga nak kongsi.


  



  



Siap ada bunyi, cip, cip, cip!


Tak sanggup nak tulis, tengok jelah.





Penuhlah ruangan komen dengan netizen yang kebanyakannya dah tak tahu nak cakap apa dengan perangai penyanyi lagu Cinta Gila ini.


Siap mengaku memang dah potong kemaluan. Allahu, memang buka aib sendiri.


Foto: IG


Ada juga yang mendoakan agar Safiey segera pulang ke pangkal jalan.


Aduhai Safiey! Okay ini tak ada ke PU mana-mana nak buat surat terbuka? Tengah tunggu juga ni. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:55 PM | Show all posts
Tggu je la bala dtg sok...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
apa nak jadi ko nih {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah percepatkan bala untuk dirinya. Selagi diulit bahagia, heols xkan sedar.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekkkkk pegi buat alignment tetek semula lahaiiii
Atas sangat tetek kau acik tgk, dah dekat dgn bijik halkum kau dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh celaka pondan ni. Palahotak dia lah

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pecah dara pertama? Dara dia ada berapa banyak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ke dia ni?
Aku geli tgk makhluk ni
Tu aku xsanggup klik video tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd laki xhensem.. jd pompuan xcantek...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
beauty have no gender konon. beauty ke masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Semut ada gigit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah berikan hidayah kat dia ni harap sempat bertaubat sebelum nyawa direntap. Astaghfirullah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tuh cia cakap.
Pecah dara ada bunyi cip cip cip...
Sbb dara heols kan BURUNG..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:28 PM | Show all posts
Dulu pun dia nak buang dah anu, tapi something happened kan?
ambik dari si abang Nara cantik:
(Disember 2018)

Malam tadi, usahawan kosmetik Safiey Illias berkongsi berita beliau telah terlibat dalam kemalangan jalan raya sehingga kereta mewah BMW i8 miliknya remuk teruk di bahagian hadapan.Safiey menganggap kejadian itu terjadi sebagai balasan Allah SWT terhadap dirinya yang sebelum ini berniat untuk menukar jantina dengan memotong kemaluan.

kiranya, kali ni jadi tukar kemaluan.... mengundang bala ke guane?

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangup nak nengok bideo tu.....mcm siot bapok ni semua........spisis mcm ni kita jgn kasi pemes lah boikot brng diaorng tak dosa pun!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasihat dah bagi kan?

Tapi dia tetap pilih jalan hitam.
Semoga mendapat hidayah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah nak jadi ... semoga sempat la kau taubat sebelum nazak
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak tunggu je muka ko jadik buruk. Macam pondan masak apeee masak my styleeee kat Youtube tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cacat betul iols tengok tetek heshe ni. Pi buat yang lain lah!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
eh syiall la jaii babi ape yg aku dengor ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115494s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list