Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27183
View
306
Reply

Cip, Cip, Cip! Safiey Illias Kongsi Pengalaman Pecah Dara, Dah Potong Anu Ke Tu?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 10:11 AM | Show all posts
meteorspeed replied at 24-4-2019 10:00 AM
nok pamily dia pun dah tak leh kawal..dulu waktu dia tukar balik jadik pompuan akak dia ckp harap  ...

ya la...kuar paper bagai kan...masa dia berubah tu....
sampai pulak hati dia...klu dah tahu nak acah2 taubat...tak yah bagi reporter amik gmabr family dia...






Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Boypren dia selera plak ngan pepek buatan dia tu. Dlm mana? Sesilap separuh kotey pon x lepas.
Mesti fondation sekati kat muka masa beromen khen. Muka x mekap mcm kain lap kaki je
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 24-4-2019 10:09 AM
betulll...

x berape kena...nmpk pelik....

Mebi sbb puting heshe jenis kat atas kot maklom la kejadian asal kan jantan
Tapi tak geli ke tengok tetek pondan sbb puting dorang semula jadi kecik halus punat puting pun mcm taik lalat jek
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 23-4-2019 10:21 PM
Sapi ni depres..tekanan perasaan..sbb tak blh trima dia tu lelaki..dia pn tau..dia buat nenen ke mon ...

Kau hengat pondan ni nk sangat beranak ke sis? Depan jd pondan sbb nak melacur diri je. Tgk je spesis gayah dlm porum bangga bukak thred menyundal ngan laki org.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kalo nak kluar product baru memang dia sanggup buat benda keji cenggini sebab nak nama naik utk lakukan products.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mencabar hukum tuhan betul
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:31 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 23-4-2019 05:58 PM
Dekkkkk pegi buat alignment tetek semula lahaiiii
Atas sangat tetek kau acik tgk, dah dekat dgn bij ...

eh yelah kan, gigih scroll balik ke atas nak tgk, tinggi sangat duduk nya tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:35 AM | Show all posts
Semuga mendpt hidayah dr Allah utk bertaubat n menginsafi diri lebih2 lg dgn kedtgan bulan Ramadhan Al-Mubarak x lma lg ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:38 AM | Show all posts
ramai jer acik2 yg support business dia nih...
camna ler si safie ni tak bangga sebab wanita pun support dia..
makin menjadi la dia...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:53 AM | Show all posts
kenapalah bukan kau yang kena hanyut ombak tsunami, atau kena timpa batu gunung masa gempa bumi atau kena bom...haish..

family dia kena buang dia dr keluarga baru dia nak rasa insaf gaknya...kalau insaflah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Delusional ke apa dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:02 AM | Show all posts
jargon replied at 24-4-2019 09:21 AM
Tp org mcm ni jgk tuhan bg kayaraya weh

mcm org lain gak...kaya raya tu sebenarnyer salah 1 ujian buat dia..

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:05 AM | Show all posts
dulu dalam program ustaz ebit siap nangis2 kata tau yg mak pak dia kena kecam dgn org keliling sbb diri dia tu... kalau dah tau camtu diam2 udah ler tapi skg ni lagi galak dia dgn perangai hamjadah dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:07 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 24-4-2019 10:20 AM
Mebi sbb puting heshe jenis kat atas kot maklom la kejadian asal kan jantan
Tapi tak geli ke ...

penah tgk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:08 AM | Show all posts
hentikan lah share psl dia ni
dh mcm menyokong plak apa dia buat
lantak kan dia disitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Murung dengar dia citer {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:27 AM | Show all posts
geli la dia nie serius la..jantan weii ada hati nak citer pasal pecah dara..tak malu la
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:32 AM | Show all posts
Ape nak jadi... siannya dia nie!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:47 AM | Show all posts
royaldanish replied at 24-4-2019 10:24 AM
Tiap kalo nak kluar product baru memang dia sanggup buat benda keji cenggini sebab nak nama naik utk ...

Betul, ni lah yg i category kan sbg golongan tamak haloba, sanggup jadi munafik semata2 nak jadi cepat kaya dan jadi instantly famous. Dorang buat apa je nak tarik perhatian kat soc med. Lepas dah dapat byk duit, kepala hotak, mata semua jadi kelabu, nak kaya lagi dan lagi. Terpaksa fikir benda2 yg boleh outdo apa yg dorang buat sebelumnya. Lama2 dah tak mampu nak fikir apa yg paling dapat berikan dorang perhatian, dorang resort jual maruah, mcm2 cara. It's so sickening. Semua dah hilang rasa malu gara2 nak cepat kaya. I boleh nampak golongan yg desperate buat markerting mcm gini they end jadi org yg seolah2 hilang pedoman, what I would call "eccentric", and nampak mcm gaya2 org dah hilang akal dan fikiran pun ada. Cakap lah apa jer, they just dont care if they end up looking like a clown or a freak(excuse my language), jadi bahan ejekan, perli, hinaan, they just dont care all for the sake of money and fame. Sorry i ot, but just dah tak boleh tolerate lagi dgn golongan mcm gini.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:47 AM | Show all posts
try hard sangat kau kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128868s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list