Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10484
View
86
Reply

Elfira Loy Terperanjat Paris Hilton Komen Gambar Di IG

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2019 05:30 PM | Show all posts |Read mode

FOTO GOOGLE





Rasanya ramai yang kenal dengan model antarabangsa Paris Hilton yang mempunyai pengikut seramai 10 juta di Instagram.



Seperti kera mendapat bunga, Elfira Loy terperanjat apabila Paris Hilton meninggalkan komen pada gambar terbarunya di Instagram.




FOTO IG




FOTO INSTAGRAM





Hanya sepatah kata, "Gorgeous" Elfira Loy berasa sangat teruja dan berbangga model terkenal itu memuji gambarnya yang cantik dengan solekan simple dan memakai crown berwarna emas. Komen Paris Hilton itu telah mendapat hampir 2 ribu likes.



Elfira membalas komen itu dengan ucapan terima kasih 'Heyyy, thanks!'.






Elfira turut memuat naik gambar screenshot komen Paris Hilton di IG Stories




IG ELFIRA LOY



Untuk pengetahuan semua Elfira Loy telah selamat bernikah dengan tunangnya, Faris Anuar anak kepada seorang usahawan bergelar Datuk pada 1 Januari 2019 di dalam majlis tertutup. Elfira Loy juga pernah hangat bercinta dan bertunang dengan penyanyi Sufian Suhaimi tapi mereka telah putus. - CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:34 PM | Show all posts
bila dia berselfie dgn paris tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:38 PM | Show all posts
kalau meols pun meols eksaited giler. maybe smggu baru kebah sbb terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 PA paris yg komen tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu kejayaan besar utk karier sheols..









Hahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dgn pencapaian ini. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Okeh,  boleh masuk resume
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay boleh menang anugerah Kembara
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhahhahaa ok lah janji ada la benda boleh bangga
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana yang tertutupnya majlis nikah sheols tu? Bukan gebang tahap 7 petala langit majlis setiap minggu? Menikah pun gebang jua? Bukan tertutup kat hotel tingkat 11 nampak lampu je dari luar... Khennnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
paris hilton ko dah bosan sgt ke kakk smpai tgglkn random komen tuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pencapaian paling tertinggi buat El
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Paris hilton so yesterday dah x relevan... skg zmn kylie jenner
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah atas teguran n pujian dr paris hilton
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kejam tt , ibarat kera dapat bunga katanya.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sape tak terkejut kalau tetibe retis kokusen dtg komen
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Coppp.. EL nih mmg terer ckp omputeh ke? Sb dlm ig asek tulis omputeh je.. nengok kalu kene interview pon.. xdek la cakap omputeh mane pon.. ckp melayu je..

Ini pertanyaan ye.. risau pulak aku kene kecam
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam Instagram bot je. I x rasa Paris rajin sangat comment org dia x follow. Lulzz
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini pencapaian terbesar elbirah dlm dunia seni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 23-4-2019 09:36 PM
September14 replied at 23-4-2019 08:09 PM
Paris hilton so yesterday dah x relevan... skg zmn kylie jenner


Nope, hakak tu masih relevan very much. Kylie Jenner tu whoareyus jah banding sheol. KimK lagi la yang copycat habis segalanya tentang Paris sampai ke cara bercakap ditirunya. Chuols akan dapati ramai netizens sependapat dengan akak di komen video ini.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list