Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3889
View
27
Reply

Zahirah Bawa Aiman Jumpa Ibu, Macam Dah Bau Nasi Minyak Je Ni?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2019 05:22 PM | Show all posts |Read mode
Zahirah Macwilson dah bawa Aiman Hakim pergi jumpa ibunya di Perth, Australia.




Nampak gaya macam dah tak lama lagi nak naik pelamin.



Foto: IG


Tapi katanya  pertemuan Aiman dengan ibunya, Maslinda Yusoff adalah sekadar untuk mengenali antara satu sama lain.




"Tiada apa-apa yang dibincangkan sebaliknya sekadar berkenalan. Belum ada apa-apa perkhabaran untuk bertunang,??? katanya kepada Harian Metro.


Menurut aktres jelita ini Aiman langsung tak kekok bertemu dengan ibunya.


  



Di Instagram ibu Zahirah sendiri teruja berjumpa dengan Aiman.


"Tiga hari meluangkan masa bersama, saya nampak kebahagiaan kalian berdua. Allah menciptakan hamba-Nya berpasang-pasangan dan kalian saling melengkapi.


"Semoga Allah permudahkan segala urusan dan memberkati kalian dengan ketabahan dalam menghadapi sebarang kemungkinan,"tulisnya.




  



Semoga semuanya dipermudahkanlah hendaknya.


Daripada berkepit ke hulu ke hilir tanpa ikatan, cepat-cepatlah nikah tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:36 PM | Show all posts
dah dpt greenlight dari mamanya..daddynya pulak..?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:18 PM | Show all posts
Semoga di permudahkan urusan nikah

Suka  this couple
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga niat yang baik dipermudahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jumpa mummy dia kat KL jer lah.. pandai2 jer ckp dah bwk gi perth..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 23-4-2019 06:47 PM
Jumpa mummy dia kat KL jer lah.. pandai2 jer ckp dah bwk gi perth..


Hahahaha. Mama dia siap tag location KL lg kat gambar yg bertiga tu. Main sedap tulis je wartawan? Cari ni.

Utk couple ni, aku doakan yg baik2 saja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
monitor4 replied at 23-4-2019 07:15 PM
Hahahaha. Mama dia siap tag location KL lg kat gambar yg bertiga tu. Main sedap tulis je wartawa ...

Tu lah.. sama lah  mon.. aku pun doakn yg baik2 jer untk dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:31 PM | Show all posts
fatihah dah makin membuas sejak melihat ex bakal menjinjang pelamin tak lama lagi..

dah mcm miley cyrus lah plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Couple ni tak ramai haters.jd xperlu dan jgn risau..smooth je pcintaan diorg.moga pnjg jodoh sampai pelaminan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 23-4-2019 06:47 PM
Jumpa mummy dia kat KL jer lah.. pandai2 jer ckp dah bwk gi perth..

Kan. Nama je reporter forum cari. Tp info pun bleh salah.
Lepas tu berita pun cedok jek.

Kita doakan yg baik2 sj utk #zahirAH
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 23-4-2019 07:32 PM
Couple ni tak ramai haters.jd xperlu dan jgn risau..smooth je pcintaan diorg.moga pnjg jodoh sampai  ...

Yup, dorang tak ramai haters.. tapi ada jgk lah yg terlepas kandang gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 23-4-2019 08:01 PM
Kan. Nama je reporter forum cari. Tp info pun bleh salah.
Lepas tu berita pun cedok jek.


Aminnn... semoga baik2 jer smpi kawin dan forever.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 23-4-2019 05:36 PM
dah dpt greenlight dari mamanya..daddynya pulak..?

Daddy nya mcm dah hint2 kasik restu rasanya sis, kat thread lama kapel ni ada update pakjenol komen ala2 kasik greenlight gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepada reputz cari yg berada dalam kelas tersendiri,

Ayat mula2 tu uols kena betulkan sikit. Bukan dah bawak, NAK bawak Aiman jumpa mama Zahirah kat Perth.

And FYI Aiman pun dah jumpa dlu kat mama Ira ni dekat KL.

Isi dah betul cuma olahan ayat xkena, tatabahasa out.

Mmg Zahirah nak bawak Aiman gi Perth bulan puasa ni gi rumah mama dia. Ada dlm iv baru ni sheols ada mention.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 23-4-2019 08:25 PM
Nana_Man replied at 23-4-2019 08:10 PM
Yup, dorang tak ramai haters.. tapi ada jgk lah yg terlepas kandang gitu..


Itu haters bkn terlepas dr kandang, itu tlepas dr nuraka.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 23-4-2019 08:10 PM
Aminnn... semoga baik2 jer smpi kawin dan forever.

InsyaAllah. Aamiin.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 23-4-2019 08:23 PM
Kepada reputz cari yg berada dalam kelas tersendiri,

Ayat mula2 tu uols kena betulkan sikit. Buk ...


Ntah apa2 reputz cari... info pun tak betul. Bagus lagi forummer cari klu buka apa2 thread.
Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau kahwin mesti tenggelam fattzura.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau akak rengsa melihat kapel versi berlengas muka helok ini, akak doakan jodoh meka sampai ke jinjang pelamin. Memang sesuai menikoh sekarang dik. Jangan tunggu lama2 if tanak mereput sebagai antertu dan andartu hot seperti Kamil Adli dan ex gf heols, sapekah itu, yang muka comel macam mix Cina tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat dah. Intan Ladyana.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110580s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list