Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
8266
View
49
Reply


"Pelik! Lepas Buka Tudung, Gangguan Seks Berkurangan" - Netizen Kongsi Pengalaman Diganggu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 02:47 PM | Show all posts
nenekglamer replied at 24-4-2019 02:44 PM
Lelaki straight ni makhluk lemah. Hidup bertuhankan konek. Pastu salahkan orang.

Elok la jadi Saj ...

gila ko, cmner nak sembah tu..murung aku membayangkannya
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh je bukak tudung, rambut pompuan bukan aurat pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:05 PM | Show all posts
She just point out what happens in her circle/society.

But I still believed that sexual harassment/abuse of human doesn't depend on the hijab or what you're wearing, it's the individual problematic.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah.

Nak kata salah pun tak.
Sebab ada je lelaki yg nafsu makin terangsang tgk wanita berkelubung.

Tapi yg pasti, sexual harassment selalunya bukan kira kau pakai tudung atau tak. Nasib kau jumpa lelaki miang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_sssara replied at 24-4-2019 06:05 PM
She just point out what happens in her circle/society.

But I still believed that sexual harassme ...

True. Klu dah sakit otak dok fikir seks je.. kambing pakai skirt pun ditala.

Lagi mau pertahankan lelaki2 mcm ni. Deii.. Allah bagi akal untuk buat pilihan. Pompuan tu bogel sekali pun ko bole tolak. Lelaki2 miang otak kat celah kangkang yg dok salahkan pemakaian pompuan ni tau pulak tak nak mengharass or merogol mak sendiri. If nk cakap salah pompuan la. (Kecuali kes incest)
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 24-4-2019 02:47 PM
gila ko, cmner nak sembah tu..murung aku membayangkannya

Hahaha.. aku pun xleh imagine
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 24-4-2019 08:13 PM
Kasutumitinggi replied at 24-4-2019 11:10 AM
Kenapa pakai tudung tapi masih kena ganggu?
Pendapat saya (walau org xtanya)  hehe, kena kemaskini ...


Sekarang byk lelaki fetish perempuan pakai jubah niqab..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols masa seksi menyeksi tu boleh kata tiap minggu ada je sexual harassment. Siap ada phone call lagi ajak ngesex. Few years lepas tu iols berhijab terus stop dah takde orang komen pasal body iols or ajak ngesex lagi. So apa pun uols pakai kalau orang tengok dengan nafsu pun uols berjubah longgar still orang akan try. Tapi try la jaga pakaian kalau muslim jangan ketat melekat kalau berhijab.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka: kalau dah tak berbalut nak usik apa lagi dah, tengok aje la puas2...

So tak valid la tutup aurat sbb nk cover kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 02:51 PM | Show all posts
sekarang kan trend laki main pompuan pakai tudung....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119183s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list