Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8177
View
49
Reply


"Pelik! Lepas Buka Tudung, Gangguan Seks Berkurangan" - Netizen Kongsi Pengalaman Diganggu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 05:10 PM | Show all posts
Edited by brego at 23-4-2019 05:23 PM

yang ni pulak kena stare rape.
si mangsa rileks jer senyum berkempen sambil pegang sepanduk.
so betul la tu kot teori di sebelah, everytime bila jantan tengok pompuan jer,
mesti niat dia nak merogol.

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:40 PM | Show all posts
tanggai tudung pakai tudung nak sebut Malay....isi borang kerajaan bahagian kaum hang tulih jugak Malay....typikal tak sedaq diri punya mangkaq...wakakakakakakakakakaka

lepaih ni mesti ada penduboq2 etis triggered bawak isu penganut agama melakukan jenayah dalam topik ni....hujjatul turun temurun tu....general principle......saintifik....wakakakakakkkakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninja boy at 23-4-2019 06:45 PM

Mana kelab gengster wanita. Patut pukul lelaki ramai2, 100 wanita tak mampu pukul 1 lelaki ka
Wanita sesama wanita ja berani pukul sesama sendiri kakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Merepek...........
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan je tu nak jd dehijabbers....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:27 PM | Show all posts
ramai yg pakai tudung lebih lawa termasuk iols ...   tak pasan ke penyanyi spt Nora J pakai tudung jauh lagi lawa
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:49 PM | Show all posts
hahaha lawak apabila terlalu tega menggunakan logik akal sampai kesan TESTIMONIAL pun dikira untuk menyahbukti hikmah bertudung atau  menutup aurat.

tu dia  sampai tahap macam ni sekali , satu syariat yang memartabatkan wanita disamarkan dengan satu kenyataan testimonial.

eh - sedangkan ubat testimonial based pun kita doubt inikan pulak kenyataan yg begitu lewah sifatnya.

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:52 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 23-4-2019 07:54 PM

logiknya wanita yg tinggal seurat benang tak ada siapa nak dekati  kalaupun  dia berjalan jalan atas jalan  kerana dikhuatiri STATUS MENTALNYA.

kat sini logik la, org pun takut, itu tidak bermakna berbogel itu selamat sebab ia juga menyalahi undang undang dan membahayakan diri sendiri , tak masuk lagi fitnah pada diri sendiri. Implikasi pada org lain tu banyaklah didebatkan pula.

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
girls ....jangan takut buat police report jika berlaku sexual harassment ....lelaki selama nya akan play victim .. selalu nya akan bias..... masalah nya simple jah lelaki sekalian if tidak mahu masalah control pandangan anda ......  kata nya 9 akal tetapi masih bodoh ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:35 PM | Show all posts
bodohnya statement heshe sis..

perempuan berkelubong = berlian
betina preehair = taik

secara logiknya, ada ka ummah waras terhegeh2 nak taik sis?
so no wonderlah ummah buat dekk jah even though camel toe & camel ass heshe terpampang luas
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 23-4-2019 05:23 AM

di NY selalunya guys on street like rubbish sister ..... selalu nya wanita new yonker stylish dan gorgeous..jarang mereka berjalan on street begitu ...hanya sampah cuba nasib women on street yang nampak naive sis ..... truth hurts ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:29 PM | Show all posts
kenapa cari forum lately banyak cerita cedok dari twitter?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:34 PM | Show all posts
kalau cina pun kena pakai tudung tutup dada ke?jantan melayu kalau pergi sunway giza mall terinzal terus kot nampak semua amoi pakai hotpants.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:33 AM | Show all posts
bogel jerk...xde sape kacau
org cuma panggil polis jerk
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pakai tudung tapi masih kena ganggu?
Pendapat saya (walau org xtanya)  hehe, kena kemaskini lagi cara pemakaian.  Mungkin masih ada yang serba kurang lagi. Contoh labuhkan tudung. Masih diganggu lagi? longgarkan pakaian.  Masih diganggu lagi? Kurangkan make up,  less perfume dan kalau terlalu cantik sangat pakai lah niqap. Sekarang orang kata pakai baju kurung je punn.. Tapi baju kurung sekarang pakai mcm pakai baju adik.  Semua curve badan nampak. So,  if kena ganggu tu means teguran lah untuk tingkatkan lagi adab berpakaian kita.

Please: jangan seksa mata orang lain demi kepuasan anda

Kita masing-masing bertanggungjawap atas apa yang berlaku. So mainakan peranan yang terbaik selagi kita hidup. Ok!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:25 PM | Show all posts
brego replied at 23-4-2019 05:09 PM
contoh aweks perasan lebih kena sexual harassment.

Eww perasan! Dah sah-sah lah white cis man tu tengok dia sebab tak pasti tu babi atau manusia
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko pki apapun even bertutup.. Kalo perogol nak rogol dia peduli apa.. Cam kes kena rogol dlm bas dulu tu. Pompuan bertudung kurung.. Sibuk soh tutup satu bdn.. Cina skirt pendek kat mall x kisah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:44 PM | Show all posts
Malay pakai tudung nak komen pun malas, semua bodyfit.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki straight ni makhluk lemah. Hidup bertuhankan konek. Pastu salahkan orang.

Elok la jadi Sajat. Tak rogol pompuan. Tak makan duit pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-4-2019 04:07 PM
ko ni mesti jantan kan?
sexual harassment tu bukan takat raba-raba je dik
percakapan, jelingan,  ...

Aku pun biasa kena. Yg kelakarnya aku ni bukan species hijabista lawa ke apa. Mekap pun tak. Wangi2 pun tak. Selekeh je. Janji bersih n tutup.aurat.  So how????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.441813s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list