Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
19708
View
199
Reply

"Buruk Tengok Amyra Rosli Kurus Sangat, Nampak Tua!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tgk lawa aje amyra ni
Suka tgk lakonan dan muka dia gak
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
haliamerah replied at 25-4-2019 10:19 AM
adoi..aku igt amyra ni cerdik sikit....hmmm kan dh sakit... gastrik ke tu?..
makan time rse lapar ...

Rasanya dia bkn control makan, tp lebih pada takde selera makan. Amar ckp dia cuma makan bila dia betul2 lapar je. Tu tanda org yg kurang apetite. Benda mcm ni susah nak ubah. Sbb berkaitan selera makan. Sbb tu org kurus susah nak gemuk
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:26 PM | Show all posts
Atata replied at 25-4-2019 01:13 PM
Rasanya dia bkn control makan, tp lebih pada takde selera makan. Amar ckp dia cuma makan bila dia  ...

untung la makan bile betol2 lapar..bestnye la kalau macam ni.

suke amyra ni..cantik, pandai berlakon and tak kejar populariti sangat
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg aku lawa je dia ni...kurus ke gemuk ke tetap lawa
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik pandai belakon x fofular tapi x sendu
Ok la dia nih....suka dgr dia cakap
Abang.....dgn capik tu
Tp jgn kurus nau
Iols igt dia tgi tp bla diri dgn capik lebih kurang jer...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala kau tu besar sis..kalau kurus jd lolypop
..juzfit bodoh kau tu xleh shrink kepala kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh dia ni bkn pregnant 2nd? Ke dah gugur i xtau?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cemana mira bole kurus...produk dia tu buat tak ada selera mkn ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun mcm ni dulu.. Lepas beranak bkn makin gemuk... Makin kurus kering jadinya.. Dr berat 48kg sblm kawin turun sampai dekat 40kg..stress gila.. Jenuh mkn mcm2 benda nk bagi gemok... Tak jadi apa pun... Jadi kecut habis muka sampai org ingat iols tua dr umur sebenar.... Bila dah stop beranak masa umur dh 30an baru berat naik balik.. Skrg berat iols dah jadi 55kg
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
berat dia 41KG je weii
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmm.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:57 AM | Show all posts
nanti dah berusia lebih kurang mcm ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok ok je. She is beautiful in my eyes.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa bila plak dia gemok..klu syanie kurus i beli produk tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:33 AM | Show all posts
Kurus sangat seram pulak
Kang tetiba tengah borak2 dgn dia, meliuk-liuk
Patah badan
Sape harus dipersalahkan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:41 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-4-2019 09:33 PM
Khuen. Tp org kurus diam je. X mcm org gemok

Macam i pun selalu orang kata tulang bergerak sis
Padahal berat 44 kg, kadang tu naik sampai 46-48kg
Tulang kah aku

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:47 AM | Show all posts
Kenapa kurus sangat? Biarlah laki aku suka ....
Kenapa gemuk sangat? Biarlah laki kami suka ...

Laki dorang yg suruh kot jadi gemok/kurus
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:48 AM | Show all posts
nordin84 replied at 25-4-2019 08:00 AM
cube ko ambik duta yg gemuk2 mcm syanie ke,siti chubby ke,amelina ke..baru org caya..ni ko da mmg se ...

Kalau almy nadia boleh kurus balik macam zaman dunia baru
Fuhhh mmg mujarab


Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:51 AM | Show all posts
rasanye dy ni xpernah nampak berisi...memang kurus dari dulu...tapi masa berlakon citer kristal maya tu memang lawa laa...better badan saiz macam berlakon citer tu...mmg cun giler2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:54 AM | Show all posts
dah tahap aneroxia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.427148s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list