Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19645
View
199
Reply

"Buruk Tengok Amyra Rosli Kurus Sangat, Nampak Tua!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 12:34 PM | Show all posts
cantek jek dia .. biar la janji dia happy .. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-4-2019 12:42 PM
Sheols kalau belum kahwin lg.. silap2 boleh jd the next erra fazira.. pakej lengkap..

Sheolsni mcm x all out. Pakej lngksp sgt. Tp kerier bishe2 jerr
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurus sangat dan muka cengkung...nmpak tua
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt tgk amira ni. Jenis tak kejar populariti tak mcam retis2 sebaya dgn beliau. Pandai jg rumah tangga, jaga anak walau masih mudaa cantik pulak tu.. Untung amar dpt isteri cam mira. Ive no bad comments bout her.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:07 PM | Show all posts
Perk77 replied at 24-4-2019 11:56 AM
Kalau healthy tkde la sampai warded ..Kan tulis acid tinggi dlm badan....Aku pernah tgk dlm ig dia ...

Tak semestinya orang pilih makan healthy tak masuk ward. Jangan salah maksud yer.

Kalau nasi 3 suap and telur 2 biji almost betul untuk per meal. Sebab karbo untuk sehari tak boleh berlebihan and protien kena banyak untuk muscle. Cuma tak complete nutrien dia missing fibre which is sayur-sayur aja situ.

Anyway, lain orang lain pendapat. Paz pun makan control portion and makan balance diet with right quantity.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:13 PM | Show all posts
bibirmerah replied at 24-4-2019 12:50 PM
Kurus sangat dan muka cengkung...nmpak tua

kan... lepas tu org tegur... kata laki suka.. laki tak marah..
eh ele.... apa ingat orang lain tak tahu yg dia da berlaki...

boleh jer jawap terima kasih atas teguran... jawap yg positive gitu kan elok...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tak nampak tua pon, kalau berlakon jd student U pn boleh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:06 PM | Show all posts
kurus sgttt la... klo badan berisi skit baru lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat aku sorang je perasan dia kurusnyaaa. Mcm sakit mcm makan hati pon ye. Hehe tp dia happy je kan. Rupanyaa makan jus kurus. Apala ko ni dh kurus lagi nk keringg. Nampak pelik sbb tak seimbang kepala besar tulang rahang besar,mata besar badan kecik takde curve.aiyo nmpk pelik seram
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:23 PM | Show all posts
kurus x cantik

slim tu mcm elok

slim tu mcm mmg xgemuk tp ko tidak melidi

Ini melidi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan dan kurus mmg xleh elak..nak kurussss
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Jamban tu kasik mantulkan sikit tambah padding macam pyo na ri.baru sedap sikit mata memandang hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada iols Amyra ni antara artis tercantik dlm industri. Ok apa dia kurus. Takde la nampak tua. Sentiasa manis dan anggun. Natural beauty sangat Amyra ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cube ko ambik duta yg gemuk2 mcm syanie ke,siti chubby ke,amelina ke..baru org caya..ni ko da mmg sedia kerepeng,
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:43 AM | Show all posts
nellyberry replied at 23-4-2019 12:10 PM
Masa tgk AME, nampak gabak Janna Nick sbb Amyra nih kurus sangat.
Tapi mmg pakai apa pun cantik la.

aku pun terkejut...padahal janna tu xde la berisi mana pun...
amyra tu kot yg terlalu kurus...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:12 AM | Show all posts
irl dia ni cantik gilaa, pinggang dia mmg secekak jer, cuma on tivi nmpk kepala besar sebab dia bertudung kan?

sama jugak si faezah elai pinggang dia alahaii!

jeless
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:20 AM | Show all posts
apa yg buruknye, cantik jeeee. yg mengutuk tu mesti acik2 gugusan kepam
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:19 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 24-4-2019 07:47 AM
sheolss mmg betul2 mkn ubat kurus ke mcm mana? udah msk hosp. pula.. moga cpt sembuhlah ya..

adoi..aku igt amyra ni cerdik sikit....hmmm kan dh sakit... gastrik ke tu?..
makan time rse lapar tu salah...patutnye makan sebelum lapar n berhenti makan sebelum kenyang..kau kan memg kurus..xkannye jdik gemuk overweight kalau ko makan...mcm2 la artis ni..duit byk tp xnak makan..xfaham aku...

kan x elok jgk utk marketing ubat kurus yg die promosi kan tu...akan buat org tak yakin nak beli..walaupun hakikatnya ubat kurus mmg xbagus..

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru perasan sekeping sgt..sakitkah atau diet
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi amyra ni cantik sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list