Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19690
View
199
Reply

"Buruk Tengok Amyra Rosli Kurus Sangat, Nampak Tua!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kering kontang sgt x cantik weh... Yg taksub nk kuruih sgt tlg la hentikan.. Kite perlu isi sikit guys.. N tolong jgn gemok
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-4-2019 04:50 PM
Buruk klau kurus sngt terutama bila bogel pastu ngeseks dgn tulang

Eww seriously ayjay??
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
haliamerah replied at 23-4-2019 12:51 PM
berat die 41kg skrg ni xsilap....

masih ade lg ye artis jual produk kurus..aiyo... takde kesedara ...

Wow this is underweight. Bahaya kot. Yang kata org bodyshaming tu mesti tak reti beza kurus sihat dgn kurus underweight tp promote produk
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-4-2019 02:21 PM
Org kata sheol 41kg..iza zaim lg la 39kg suami bangga okeh..omg gems nye aku 49kg sometimes up to 50 ...

Iza zaim tu laki tak bg cukup makan mmg logikla berat sheols cantu. Makan pun share2 nasi sebungkus 5 beranak
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sheolss mmg betul2 mkn ubat kurus ke mcm mana? udah msk hosp. pula.. moga cpt sembuhlah ya..

Screenshot_2019-04-24-07-44-55-28.png Screenshot_2019-04-24-07-44-59-80.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp comel laa aamyra ni.. Ada gmbr nmpk mcm patung..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:21 AM | Show all posts
iolsss sukaaaaaa sgt amyra ni blakon
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada bau2 penyakit aneroxic si amyra nie kalau dah makan pun laki nak kena suruh... Teringat penyanyi caren carpenter
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk kurus yg x sihat
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka si amyra rosli nie sebijik muka cm kakak sepupu haku, sama la tp dari segi ketinggian haku x bpe tau spe yg tinggi n kakak cousin tu walaupun umo da 36y n ank2 da besa tp mmg maintan comel n muda je
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya dia makan pil perancang lepas bersalinkan anaqi. Ada sesetengah org ni makan pil perancang samada jadi kurus atau gemuk. Mcm aku dulu jadi kurus kering dan pucat macam orang sakit, terus suami aku suruh stop makan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:30 AM | Show all posts
Menguruskan diri semata2 nak promot product memang ehem sgt...cuba beri kesedaran kepada peminat tentang penjagaan kesihatan yang betul. Bukan menggunakan peminat untuk meraih keuntungan macam ni. Apa2 jadi nanti chuols jugak yang susah amira...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:30 AM | Show all posts
kurus salah gemok salah
pebendeee laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia Dh underweight...nnti kesan nya teruk bila umur DH bertambah...pompuan risiko tunggu kena osteoporosis..amyra ni tk fikir diri dia..esok tk mkn kena gastrik ..pastu kena ulser then kena kanser usus..ni bukan kurus sihat..ni kurus berpenyakit..dia ni tk ambik pemakanan seimbang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Too skinny pun tak bagus jugak. Now dah admitted. So it's alarming.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 24-4-2019 09:30 AM
Menguruskan diri semata2 nak promot product memang ehem sgt...cuba beri kesedaran kepada peminat ten ...


kan.. kalau kurus dgn jaga makan & exercise ok la. sbb fit. ni kurus sbb nak promote slimming product. ni laki dia sendiri pecah lobang kata sheols mmg xbrp makan sbb tu kurus sampai admitted. makanya.. ada lagi yg percaya kah bahawasanya slimming product sheols jual tu berkesan?
apa pun suka lakonan amyra ni. pandai berlakon & lawa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:37 AM | Show all posts
Kalau dia kawal pemakanan barangkali dia makan yang healthy aja. Tu pasal dia nampak kurus takde lemak kot. Maybe lemak dia dalam kategori Average Fat aja.

Dia ni kecik aja, Paz pernah nampak. Ok aja, tak lah nampak keterlaluan kurusnya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
paz replied at 24-4-2019 11:37 AM
Kalau dia kawal pemakanan barangkali dia makan yang healthy aja. Tu pasal dia nampak kurus takde lem ...

Kalau healthy tkde la sampai warded ..Kan tulis acid tinggi dlm badan....Aku pernah tgk dlm ig dia ke kwn dia ..tgk dia tapau food ..portion hanya 3 Kali suap Nasi Dan telur 2 butir je...kwn nya siap ckp ni mknan kucing ke...amyra ni gelak je ...Aku tk faham kalau diet sampai dtg penyakit...tk kesian ke kat anak..kalau ko DH terbaring sakit mcm Tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:00 PM | Show all posts
x paham laa aku..dah kurus promote produk kurus dia sendiri ke mcmana?aku paling x paham laa kalau ko dh mmg kurus then ko kuarkan produk kurus..cuba laa yg gemuk kuarkan produk kurus br laaa ada logik sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:04 PM | Show all posts

Aku Yang Dulu


Bukanlah yang sekarang..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list