Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19660
View
199
Reply

"Buruk Tengok Amyra Rosli Kurus Sangat, Nampak Tua!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 12:48 PM | Show all posts
rindu zaman amyra masa isteri tuan ihsan..lain macam cantiknya dia..amar janganlah insecure sgt kalau bini tu cantik..i rasa myra ni mmg betul cintakan amar walaupun amar sendu sepanjang zaman
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:51 PM | Show all posts
berat die 41kg skrg ni xsilap....

masih ade lg ye artis jual produk kurus..aiyo... takde kesedaran sivik la yg jual produk kurus ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu fattah bgtau akn brlakon dgn amyra utk slot samarinda sekali kna tukar plak dgn azar azmi... frust plak sbb iols teringin nk tgk gandingan fattah amyra sbb nmpk sepadan gittew
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:57 PM | Show all posts
so far ok je..tapi terganggu jugalah tengok tulang selangka dia yg jelas ketara tu..dia dah sedia kurus then jual plk produk kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:03 PM | Show all posts
teringat kat AME 2019 dia acah2 ganas, diajar oleh Janna Nick 'Hey Bro'

dia buat tak ganas langsung, sexy bunyinya hahahha

tapi duk sebelah JN memang berbeza sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm Nur tu nmpak tua esp bila nmpak smiling line tu.. masa Nur 1st thn lepas lawa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:26 PM | Show all posts
nampak kurus jelah takdelah nampak buruk or tua.  Overnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:33 PM | Show all posts
... dia ni kurus macam ada problem.......
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok aje kurus..tp kurus dia mcm sakit.
Tp dah kata suami suka..biar ajelah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:39 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 23-4-2019 01:26 PM
nampak kurus jelah takdelah nampak buruk or tua.  Overnya

kan..iols pun tgk xde lah nampak tua atau buruk..masih cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
She look painfully thin... Dia bukan slim kurus yang healthy tu.. She look aneroxic
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:11 PM | Show all posts
kurus sangat pun tak cantik yunk.. nmpk kertu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:13 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 23-4-2019 01:26 PM
nampak kurus jelah takdelah nampak buruk or tua.  Overnya

jgn dia kurus sb laki x bg makan nasi
cam tinDD parid busuk jaga diet DD dulu
masa br beranak anak 1st

kalu kurus senang nk dpt job kan  

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:15 PM | Show all posts
mixed replied at 23-4-2019 02:13 PM
jgn dia kurus sb laki x bg makan nasi
cam tinDD parid busuk jaga diet DD dulu
masa br beranak a ...

Dia takde gumuk atau berisi pun lepas beranak masalahnya. Badan dia seropa macam dia belum bersalin jah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurusnya sheolls, jeles iolls nengoknya. Tapi nampak lagi kurus dari sebelum2 ni, diabada buat diet apa2 ke, atau exercise? Iolls tak percaya dengan produk slimming tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:16 PM | Show all posts
Overnya netizen...serba tak kena...
biarlah dia nak kurus pun...bila gemuk kena kutuk plk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:18 PM | Show all posts
babyhubby85 replied at 23-4-2019 01:45 PM
She look painfully thin... Dia bukan slim kurus yang healthy tu.. She look aneroxic

ahh ..napak mcm x sihat ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak cakap huhu... body lawa la kurus pakai apa pun lawa tp lemak kt muka pun hilang sekali. Ada org kurus jd lawa mcm lisa surihani ke siti nurhalija ke sbb muka penuh. Mcm diana danielle
Dgn amyra rosli ni kan muka nmpk kedut sbb lemak dah xde. So nmpk tua bila senyum nmpk garis kt pipi. Alahai syang nya. Kena pilih salah satu la nk kurus muka tua ke gemuk muka cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:19 PM | Show all posts
tahnye....ok je tgk..takde pun nampak tua..mcm2 la netizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kata sheol 41kg..iza zaim lg la 39kg suami bangga okeh..omg gems nye aku 49kg sometimes up to 50kg..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106026s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list