JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15391
View
193
Reply

"Buruk Tengok Amyra Rosli Kurus Sangat, Nampak Tua!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2019 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG



Perasan tak sekarang ni Amyra Rosli nampak semakin kurus.


Kalau dulu ada juga nampak macam berisi tapi sejak ada anak makin mengecil pula.


  



Nampak tulang sahaja kata peminatnya. Tengok pipi pun memang dah nampak aktres jelita ini susut.


Rupa-rupanya Amyra giat mepromosikan produs kurusnya.


  



  



Tapi di ruangan komen ramai pula yang tak berapa suka dengan tubuhnya.




Foto: Media Hiburan



"Kurus sangat, nampak dah tak cantik."


"Badan kurung kering macam ni buat Amyra nampak lebih tua."


  



  



Bagaimanapun Amyra membalas komen-komen tersebut dengan mengatakan,


"Alhamdulillah, suami saya suka."


  



Gemuk salah, kurus salah. Jaga badan sendiri lagi elok kot kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan iols sorg je nampak dia tak cantik bila kurus sgt. Nampak tua. Kulit dah tak tegang. Cerita nur tahun lepas cantik dari sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiiiii kurus salah, gemok salah, berisi salah, apa je tak salah kat mata manusia ni.. Bukan ke korg jugak beria kata dia cantik sangat ni buruk pulak? Dah2 la body shaming org. Body dia pon dari dulu gitu jugak. Dia yg nak body dia mcmtu biar jelah asal dia bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:58 AM | Show all posts
acik forum kan suka kurus..
boleh pakai baju apa je semua lawa katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Org tu dh berlaki. Acik2 pulak yg sibuk body kurus sgt tak lawa kurus kering bagai. Dah laki dia suka. So???
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:10 PM | Show all posts
Masa tgk AME, nampak gabak Janna Nick sbb Amyra nih kurus sangat.
Tapi mmg pakai apa pun cantik la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ehhh...netizen ni sebuk betul dengki la tu susah nak kurus...lawa je aku tgk amyra dlm gambo2 dia tu..ke filter je lebih..tp still lawa. mcm kes aku je lepas beranak makin mengecil
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama NUR2 nampak jelas amyra rosli x secantik dlm previous drama..

Cengkung sgt, bila headshot dia bertudung labuh jelas nampak tua..

Terlalu kuat diet ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Diana daniele dulu kemain kurus lepas bersalin burukkk.. skrg dah berisi cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kurus kepala nampak besar haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:20 PM | Show all posts
ke dia nampak tua sb mmg dia dh tua? kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:21 PM | Show all posts
tak apa la Mira..asal sihat ye..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:30 PM | Show all posts
xde mende lain ke nk jual...

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:31 PM | Show all posts
asal suami chuols suka kekdahnya, abaikan jer langau tu amyra. iols suka tgk anaqi tu, rasa nak cubit pipi pau dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde la buruk.. still cantik.. tapi tambah 5kg lg cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi i body dia berisi ke kurus ke tetap tak cantik. Sejenis flat jer. Hihi. Muka memang lawa. Berlakon pun best.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo iolls la x suke kurus sgt mcm tu, suka bdan sedap2 je, kurus sgt mmg betul nkpk tua, kalo tergemuk sgt nmpk x cantik plk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke amyra ni dari dulu kurus. Lain la kalau dulu berisi skrg kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols kalau belum kahwin lg.. silap2 boleh jd the next erra fazira.. pakej lengkap..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:48 PM | Show all posts
sheols nampak kurus yang tak healthy
iols tak kan puji orang yang kurus sebab nak promote product2 merapu, unless sheols kurus sebab good meal plan, exercise healthy lifestyle
btw sheols selain nampak kurus tua, nampak kepala sheols sangat besar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122362s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list