Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6573
View
74
Reply

'Konsert Syok Sendiri Ke Tu?' - Persembahan As'ad Motawh Tak Dapat Sambutan?

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2019 10:54 AM | Show all posts |Read mode






Sering mencetuskan kontroversi, As'ad Motawh yang sebelum ini kecoh dengan adegan gimik seperti dipeluk dan ditarik peminat fanatik sehingga jatuh dari pentas kini kembali lagi dengan cerita baru.

Nama As'ad juga semakin meningkat naik dek kerana tariannya yang unik dan imej penampilan beliau yang ala-ala Justin Bieber Malaysia. Baru-baru ini, ada pula netizen berkongsi video persembahan As'ad di suatu majlis yang kelihatan betul-betul 'hambar'. Kesian pula melihatnya.




  








Peminat fanatik Asad tak datang support ke?



Walaupun hanya dihadiri beberapa penonton, kelihatan As'ad tetap meneruskan persembahan. Beliau tetap gigih melayan peminat dan memberi persembahan nyanyian untuk penonton yang hadir memberi sokongan. Kagum dengan semangat As'ad!


Dek kerana peristiwa itu, rata-rata netizen meluahkan rasa simpati dan kesian kerana sambutan hambar yang dihadapi As'ad. Ada pula yang merasakan itu hanyalah persembahan raptai dan ada pula yang berseloroh mengatakan 'tiada gimik kena peluk dah'. Macam-macam betul.













Mungkin kerana kurang publisiti mengenai persembahan tersebut yang membuatkan konsert itu kelihatan hambar. Ataupun memang tiada peminat datang memberi sokongan? Husnuzon sajalah. - CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:56 AM | Show all posts
justin bieber malaysia erkkk?? gaya dah ada.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:01 AM | Show all posts
konsert apa ni?
bila?
kat mana?

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:02 AM | Show all posts
kesian gile tapi dia siapa sebenarnya? ke acik dah tua sangat sampai tak kenal dia ni siapa.... acik doakan yang terbaik untuk kau, dik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkan lah tu konsert. Rehearsel je kot. Peminat kt ig kemain ramai
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:03 AM | Show all posts
konsert ke show case? atau persembahan ala2 funfair je?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:08 AM | Show all posts
Dia ni masuk big stage yang dulu ker baru nak masuk ker tak layak nak masuk...

Sapa ada tgk video yang dia nyanyi sumbang tu.. korang ada rasa mual tak tgk video tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:10 AM | Show all posts
LOL...kesian, kurang2 sikit berlagak
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Best of luck ye dik. Nanti belajar sef defense. Xdela kena peluk and senang jatuh kena tarik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:15 AM | Show all posts
dia tak buat pulak gimik murahan jatuh pentas
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:19 AM | Show all posts
acikbajuhijau replied at 23-4-2019 11:02 AM
kesian gile tapi dia siapa sebenarnya? ke acik dah tua sangat sampai tak kenal dia ni siapa.... acik ...

me tooo makcik....
hahhahaa...pun tak kenal budak As'ad ni....ke kita sama2 dah tua....hahhaha

mcm mana nak pronounce "Motawh" tu... silap sebut kang riso jadi muntah...huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Beriya penganjur buat pagar bagai...

Hahahaahahhahahahahahahahaha.....
Sedihnya hidup ko dek sbg penyanyi...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
acikbajuhijau replied at 23-4-2019 11:02 AM
kesian gile tapi dia siapa sebenarnya? ke acik dah tua sangat sampai tak kenal dia ni siapa.... acik ...

Hahaha..ingatkan aku sorg je rasa cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:25 AM | Show all posts
Xpe dik, yang penting gigih nyanyi ye...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi yelmo suka tengok kening dia yang the very on fleek itu sebab kening yelmo hidup segan mati tak mau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia comel.. Tu je la.. Yang lain, tak kenan
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:47 AM | Show all posts
event TM dalam mmu cyberjaya rasanya, masalahnya dia dah kena bahan kat twitter.

asad jawab macam ni, sebab dia x promo pasal show sebab dia tak dibayar untuk promosi, so die mmg x update ape la kat ig dia. dia blame penganjur pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:52 AM | Show all posts
asmara_me replied at 23-4-2019 11:47 AM
event TM dalam mmu cyberjaya rasanya, masalahnya dia dah kena bahan kat twitter.

asad jawab macam ...

amboiii demanding gitu ya....
lagu takde ler popular mana pun da demand gitu..
kelas tu dik...
ala2 diva tersohor gitu....

kira dia ni nak sapa2 undang dia,
sila buat promo ya sendiri ya..
dia tak buat promo kalau takde bayaran buat promo..
dia dtg nyanyi jer sbb payment dapat tuk nyanyi aja hokeyyy...

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:54 AM | Show all posts
asmara_me replied at 23-4-2019 11:47 AM
event TM dalam mmu cyberjaya rasanya, masalahnya dia dah kena bahan kat twitter.

asad jawab macam ...

against contract kononya kalau dia buat promo kat fans dia hahahahaha poyo
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:03 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 23-4-2019 11:52 AM
amboiii demanding gitu ya....
lagu takde ler popular mana pun da demand gitu..
kelas tu dik...

memang dia reply thread twitter tu dengan jawapan mcm tu haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list