Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12374
View
168
Reply

Boyfriend Dikutuk Tak Kacak, Ain Edruce Kata Muka Tak Bawa Ke Mana Pun Asalkan...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 04:46 PM | Show all posts |Read mode
  



Ain Edruce dah selamat dirisik oleh kekasih hatinya, Amirul Hafiz.


Kata pengacara dan pelakon ini mereka akan bertunang pada bulan Jun dan mungkin berkahwin pada hujung tahun.


  



Amirul sebenarnya dua tahun lebih muda dari Ain dan mereka dah kenal sejak setahun lepas.


"Dia dua tahun lebih muda daripada saya, mungkin perangai saya yang 'hyper' membuatkan saya senang berkawan dengan orang muda.


  



  



"Hampir setahun kenal dan saya sifatkan dia seorang yang 'real'. Bukan tipikal lelaki yang romantik dan dia sangat pendiam apabila berhadapan orang ramai.


"Jadi, hubungan kami seimbang!"katanya kepada Astro Gempak.


  



Tapi biasalah bila netizen tengok, mereka kata kekasih Ain ni tak kacak.


Puaka betul mulut tapi Ain tak kisah.


  



"Kalau orang kata teman lelaki saya tak kacak, itu pendapat masing-masing. Saya tak percaya pada lelaki yang hanya bersandar pada rupa.


"Malah, saya seorang yang suka mengenali hati budi terlebih dahulu sebelum melihat perkara lain misalnya fizikal. Saya cari individu bertanggungjawab, bukannya kacak semata-mata. Muka handsome tak bawa ke mana pun."


Kredit foto: IG


Asalkan saling sayang menyayangi tak ada masalah pun. Tak guna kalau muka kacak, tapi duit pun tak ada, kaki perempuan pula tu. Tak ke rugi macam tu kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:47 PM | Show all posts
nak muka kacak mcm mana? kpop? bangla KJ ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah tak handsome pun, asalkan baik dan tak curang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:49 PM | Show all posts
bingit minah nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:49 PM | Show all posts
ok je not bad orangnya. Yg mengata tu bf ensem sgt ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula tengok cam bingit. Lama lama cam ok jugak si ain ni. Dia boleh jadi gila and lawa at the same time
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:51 PM | Show all posts
hihi ok la tu.. tak baik tau netizen.. kacak pun kalau gatal merenyam  tak reti setia buat apa..
ai rasa tunang dia ni kena pakai braces lepas tu bole kacak sikit .. refer pada jihan muse
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka baik....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:53 PM | Show all posts
busuk hatinya org yg kata mcm tu, elok je aku tengok dua2 tu... sama cantik sama padan, yg mengata tu msti x cantik hati hitam
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:53 PM | Show all posts
munchkin replied at 22-4-2019 04:51 PM
Mula tengok cam bingit. Lama lama cam ok jugak si ain ni. Dia boleh jadi gila and lawa at the same t ...

gila dan lawa....hahahah...

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:53 PM | Show all posts
tak berapa kacak. tapi manis orangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:54 PM | Show all posts
siapa yg mulut puaka sangat kata tak ensem tu...
ehhh.... bf/laki nitizen yg komen tu ensem sgt ker??
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:55 PM | Show all posts
so hensem melayu ni mcm sapa?
gambit?
patah amin?
or asad muntah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
elok je kite tgk. doa yg baik2 dah la.yg mengata tu pon mesti muka x berapa helok
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mana yg katanya kerabat dm ko kat ig dek
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Okler..
Laki nad zainal lagi x hencemm
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg taste dia mude2..mcm ade elpira dulu..tunangnye mmg xhensem pun
tp ape adehal...kaya kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:58 PM | Show all posts
cikatilia replied at 22-4-2019 04:55 PM
so hensem melayu ni mcm sapa?
gambit?
patah amin?

E eh.. ko cakap pasal Arshad Mokhtar tu aku semalam scroll2 FB ternampak video dia kat Indon

Menanah jah aku dengor.. sumbang gila pastu tak sampai.. aku cam ish mimpi ngeri kot... tak hagak2 punya sumbang...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:02 PM | Show all posts
handsome sgt kang ramai plak nak caras.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kacak mcmana? Sesuai la dgn ain ni. Dia pun bukan lawa mana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116508s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list