Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12473
View
168
Reply

Boyfriend Dikutuk Tak Kacak, Ain Edruce Kata Muka Tak Bawa Ke Mana Pun Asalkan...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuao la dgn muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:15 AM | Show all posts
biar la dia..janji dia tak caras laki org.. pesal iols tgk muka laki nie mcm adik pasha sandha yang laki tue..ikmal daniel ek nama adik dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:22 AM | Show all posts
Lawa ain ni. Pakai apa pun cantik je. Tunang dia, no komen lah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:02 AM | Show all posts
Yang penting sedap mata si Ain memandang, dah la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 23-4-2019 01:10 AM
Yg tu mmg sesuai la. Nad pun bukan lawa sgt

Lupa lak.. Laki anne ngasri lagiiiiiiii x ehem
Tapi beranak pinak
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xensem,,poket pun xtebal xde nya org tu nak..dia ni geng2 hafiz sharin,,pisa dgn ron #maluaperbossku
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je.. karakter yg plg penting
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:16 AM | Show all posts

husband i pun cakap yg sama..asik menjerit je keje. kat mana lawak ntah.


Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:16 AM | Show all posts
muka dia macam mamat sepahtu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:17 AM | Show all posts
mawarika replied at 22-4-2019 05:05 PM
Nak kacak mcmana? Sesuai la dgn ain ni. Dia pun bukan lawa mana

kan... bila makeup cantik lah sikit. Laki tu kalau makeup pon boleh hensem cam Brad Pit ahaks.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Manis sesedap mata memandang bf Ain nie
Semoga dipermudahkan ke jenjang pelaminan buat Ain&bakalan tunang
Suka Ain nie...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:31 AM | Show all posts
ain ni klo bukak mulut cam annoying.. ala2 makcik kampung membawang
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:42 AM | Show all posts
sesuai la
ko bukan elok pun
suara jer terjerit2mak ngan anak sama jer
annoying gila dia ngan mak dia dlm rancangan whi tahun lepas
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:44 AM | Show all posts
selalunya BBNU je yg komen kacak or tak kacak ni
tak payah kesah sangat ain
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:58 AM | Show all posts
helok je rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:10 AM | Show all posts
aku suka je tgk ain ni.. aritu layan YT dia, dia pegi skola tahfiz rasanya.. dia sarung selendang. kira masih hormat tempat2 mcm tu. aku rasa dia ikhlas sygkan bf dia. takde nak memilih rupa. tgk dia layan bf dia pun relaks je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:16 AM | Show all posts
tidak la burok mana. dah tu pilihan hati dia
netizen ni pun. kalau rampas laki ampa hat handsome tak sangga tu baru nak ngelupur
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka tak kacak takpe janji kita dah lawa, so kita tak perlu trophy husband tuk di vangga2 kan.
Yg penting tok laki tu berfungsi seperti lelaki yg sepatutnya cthnya bertanggungjawab, mendatangkan hasil, rajin kemas umah dan cara je anak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kacak mcm ashraf muslim??
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 22-4-2019 04:47 PM
Biarlah tak handsome pun, asalkan baik dan tak curang.

Yg penting kayooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126003s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list