Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12455
View
168
Reply

Boyfriend Dikutuk Tak Kacak, Ain Edruce Kata Muka Tak Bawa Ke Mana Pun Asalkan...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 22-4-2019 10:48 PM
Ahahahha. Kinah tu tingtong takde substance.

Minah ni tingtong tapi ada lah share pasal makana ...

Yg penting dia tak kurang ajar. Si kinah tu buat lawak bodo yg kurang ajar. Memang jenis makbapak kakak abang tak ajar heshe jadi senonoh ke caner

Kinah ni boleh jadi pelapis anak normah damanhuri yg berkerak perangai mcm pompuan lorong tu

Perghhhhhh boleh tahan ayat org tua2 time tgh malam gini
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-4-2019 11:08 PM
Yg penting dia tak kurang ajar. Si kinah tu buat lawak bodo yg kurang ajar. Memang jenis makbapak  ...

Kinah tu yes kurang adab. Takde substance. Tengok sekejap je pastu dah tak selera nak nengok. Takde substance langsung.

Alah biasalah lah kat forum. Mana tak ok kita lahar je. Hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ain ni lawa dia tersendiri..langsing dan tinggi..suara serak2..dan otak gila2..
Dah tunangnya yg serasi dan dia selesa..kita doakan baik2...lg pun handsome cantik tu kan universal
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok jah . Pd iols muka bf sheols sama level dgan Amar Bahrin..... u know what i mean
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:28 PM | Show all posts
Adik Nabil Ahmad ke ni chuolllss???

Tak hense tapi some pic manis je .... bio la tak hensem janji kaya, tak birah dan lelaki sejati gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Terimalah dia apa adanya...

Tapi yg penting, dia orang ada-ada.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AyaqMeloSuam at 23-4-2019 12:23 AM

Aku igt lg komen sapa tah.. ckp bf dia ni muka cam kuda nk mngawan.. adoii.. cannot brainnn... mirul ni sepupu spapat si sengal MAMAT SEPAH ke apo..
Appn all the best fr both of u.. Mirul cri duit bnyk2 bukan senang nk bela ank org sekarang nih.. muka x emsem xpo.. janji poket bkepuk ok.. keep it up guys !!! {:hooray {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok muke ansem bukan psoalan la.. Nak tanye ni laki ni kaya ke x.. Kalau muke x ansem x kaya.. Mmg ain fail forever. Knp pilih yg miskin kalau ade yg kaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 22-4-2019 04:57 PM
Okler..
Laki nad zainal lagi x hencemm

Yg tu mmg sesuai la. Nad pun bukan lawa sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ain pn bknnya cantik. Padan la tu dua2
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Janji bile cucuk kuar anak gak... muke tutop dlm gelap... mcm mamat sepatu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok jerr. Pompuan lawa selalu je laki tak hensem. Yang muka tak siap pulak berangan nak yang helokk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Hati dia hensem kot. Ala asalkan ain bahagia dah la. Yg tukang mengata tu dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:48 AM | Show all posts
rupa yang kacak?...anda mungkin share laki anda dengan lelaki atau perempuan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Haah la dek. Tak ensemnya boyfren kau. {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka anak che ta
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh pls eh tolongggg klau handsome bau mulut bo poket tipis wat apa
Tak ya hamsom tapi wangi dan domestic dan  murah hati dan pembersih dan gigi putih turn on siot
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang masa muda x hensem tapi bila.umur meningkat terserlah hensem n macho.. padan la dgn ain yg havoc tu.. i pun suke lelaki pendiam.. jenis bercakap bila perlu..

Laa awat la si ain tu mcm munyet ms sambut busdei bf she tu... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam qabil ambak gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111018s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list