Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12375
View
168
Reply

Boyfriend Dikutuk Tak Kacak, Ain Edruce Kata Muka Tak Bawa Ke Mana Pun Asalkan...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 06:12 PM | Show all posts
dari dulu lagi aku mmg anti dengan lelaki x handsome. sebab yang x handsome ni la selalu perangai x semenggah. dah la rupa buruk perangai plak macam musibat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lah muka tu... janji tinggi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp muka dia nmpk baik jer.. x kesah la x kacak klu dah syg nmpk ensem je...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok je makcik tengok kejadiannya. Nak mcmane lagi?
Tak gune muka kacak kalau ketiak hitam
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla tu. Sesuai jah dengan sheols. Kalau hensem tapi perangai hauk pun taguna dekk
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya kot ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:49 PM | Show all posts
kacak ker idok bukan masalah, janji kaya dan barang baik
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 22-4-2019 04:53 PM
gila dan lawa....hahahah...

Yalah. Suka tengok dia macam carefree. Gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:24 PM | Show all posts
mcm muka watak kartun komik Gila Gila..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je rupanya. Standard muka lelaki melayu. ain ni iols suka body dia. Langsing
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
achilles_heel replied at 22-4-2019 06:12 PM
dari dulu lagi aku mmg anti dengan lelaki x handsome. sebab yang x handsome ni la selalu perangai x  ...

Yg tak handsome biasanya dapat yg cantik... dah mmg lelaki melayu taste tinggi tehdap perempuan walaupun muka taraf pecah rumah. Majority lelaki melayu takde rupa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je iols tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:40 PM | Show all posts
nak yg kacak mcm mana? kot kacak melangit pun  tapi baru sebulan dua menikah dah nak mintak poligami..baik lah yg di anggap muka kurang kacak tapi akal fikiran mantop dan perangai sangat boleh dijadikan imam dunia akhirat....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 22-4-2019 04:51 PM
Mula tengok cam bingit. Lama lama cam ok jugak si ain ni. Dia boleh jadi gila and lawa at the same t ...

Acik lebih rela bingit si ain ni dari bingit kinah tingtong
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 22-4-2019 04:57 PM
Okler..
Laki nad zainal lagi x hencemm

Jgn lp laki kak seripah sahora..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel ja makwe hingaq pakwe malu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Vongoknye yg mengata... Eh...sorry termengata plak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa cari bf kacak kalau bole cari skandal belakang?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam la hensem tu boleh beli sadin. Bodo punya nitizens.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
achilles_heel replied at 22-4-2019 06:12 PM
dari dulu lagi aku mmg anti dengan lelaki x handsome. sebab yang x handsome ni la selalu perangai x  ...

Hang yg kejadian helok ckp mcm tu ok lg.. Mcm aku yg x berapa nk helok ni mmg x berani nk ckp mcm tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095976s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list