JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2814
View
67
Reply

Sedia Bantu, Adik Ainul Mardhiah Dapat Perhatian Dr Amalina

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 02:15 PM | Show all posts |Read mode
Derita bayi lapan bulan, Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin yang menghidap kanser Germ Cell Tumor turut mendapat perhatian Dr Nur Amalina Che Bakri yang bersedia membantu.




Kredit foto: IG Amalina/Cempedak Cheese




Harian Metro melaporkan, ibu bayi itu, Nurul Erwani Zaidi, 24, dihubungi Dr Amalina menerusi aplikasi WhatsApp berhubung hal terbabit.


Difahamkan, Dr Amalina pada awalnya menghubungi Nurul Erwani menerusi Instagram sebelum bertukar nombor telefon.


Menurut wanita itu, Dr Amalina meminta laporan perubatan anaknya dan akan membawa isu itu kepada doktor di United Kingdom (UK) termasuk pakar dalam bidang masing-masing.


Bagaimanapun, dia dimaklumkan Dr Amalina hanya dapat mengemukakannya kepada doktor pada minggu ini memandangkan UK sedang cuti umum dua hari.

"Dia akan terus menghubungi saya selepas bermesyuarat dengan doktor lain, katanya.




Kredit foto: IG Amalina




Sebelum ini, Dr Amalina memuat naik status berhubung penyakit dialami Ainul Mardhiah. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:20 PM | Show all posts
Edited by top5complete at 22-4-2019 02:21 PM

baiknya hati dr amalina
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:26 PM | Show all posts
tersentuh iols with her gestures.  moga dipermudahkan urusan baby ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
X sanggup nk tgk adik ainul ni.. Semoga dipermudahkn urusan dr. Amalina utk membantu.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullillah.. Semoga adik Ainul akan pulih..Syabas Dr Amalina..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:41 PM | Show all posts
moga dipermudahkan segalanya untuk adik ainul.
harap ada berita baik untuk adik ainul.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanges lagiiiii
Iols xsanggup tengok adek ainul ni...
Kesoan sgt tgk dia...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki gosip mana suka cerita2 macam ni, apalagi nak membantu. Ramai manusia lalai dengan dunia. Tq dr amalina.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:55 PM | Show all posts
Bagus Dr. Amalina, semoga ada harapan untuk pulihkan adik Ainul.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:55 PM | Show all posts
aku x sampai hati tgk dia menghisap2 ketumbuhan dia tu ...
rasa macam kesian sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak sampai hati nk tgk baby tu...
Org kutuk2 doktor ni, tapi dia jgk yg cuba nk tolong. Apa2 harap dipermudahkn lah urusan baby ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Why dr local sini cannot help immediately?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
See?? Mana hijabista n lebai yg duk kecam sheols selama ni? Hujung2 sheols ada inisiatif nk bantu adik Ainul ni. Hopefully ada kabar gembira dr UK. You go girl!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan dan pertolonhan membantu penemuan baru
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
U go girl! Elhamdulellah masih ada ummah Melayu yg tak terkongkong pemikiran nya dgan lobai2 di tanah ayer dan berjaya di obersea sana. Tahniah!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 22-4-2019 03:01 PM
Why dr local sini cannot help immediately?

Mungkin lepas viral doktor dr uk sibuk2 nk tolong, barulah ada pihak dr malaysia nk tampil kedepan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:09 PM | Show all posts
doktor lobai lobainita kat msia ni sibuk dgn scanning iman seorang dgn pemakaian tudung semata2 smpi kan tanggungjwb sosial kpd msyarkt bukan lagi menjadi keutamaan mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
top5complete replied at 22-4-2019 02:20 PM
baiknya hati dr amalina

Dia memang baik.....

Netizen je yg sibuk judge dia masuk syurga ke neraka sbb tak pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nuralisa replied at 22-4-2019 02:55 PM
aku x sampai hati tgk dia menghisap2 ketumbuhan dia tu ...
rasa macam kesian sgt...

Akk langsung x blh tgok gmbar dia...scroll laju laju.....sedih sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Semuga Allah bg kesembuhan buat adik Ainul....

Ayahnya pun sedekah gula & tepung berkarton karton hari tu...harap berkat sedekah ni Allah bg lah kesembuhan & biarlah mereka sekeluarga bahgia mcm family lain.....dipjgkn umor & di murahkn rezeki mrk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098221s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list