Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
11307
View
65
Reply

Tudung Zarina Anjoulie Terbang. Sekarang Selak Baju, Bra Merah Pun Nak Tunjuk!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts

Dia lg femes skrg berbanding time dia berlakon dlu

Time ame aritu terfikir gak. Tkde ke depa nk invite minah ni. Sbb rasa mcm ramai je dak2 bbnu acah2 media influencer dpt invitation
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wpun i menyampah skit kat dia
Tapi oklah dah bukak tudung
Rimas je kan
Be happy and free skrg
Seronok i tengok
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:22 PM | Show all posts
Zarina Anjoulie,

Dekatkanlah diri dengan agama
Duit @biznes bsar2 hanyala sementara
Kaya di bumi.. tak semestinya kaya di akhirat nanti

Timbulkanlah perasaan malu pada diri sendiri sebagai seorang hamba, wanita, ibu dan anak

Kerana ada perangai perempuan bertudung macam ni, habis semua wanita bertudung akan dikecam

Jaga hubungan dengan Allah.. Bukan jaga hubungan dengan duit dan manusia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:18 AM | Show all posts
retis malaysia now dah mereng hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by vasepecah at 3-8-2019 09:40 PM

lain macam review si ZA hari ni ....


IMG_20190803_213951.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengan selulit dengan bertukar bf. Erghhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099980s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list