Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
10658
View
65
Reply

Tudung Zarina Anjoulie Terbang. Sekarang Selak Baju, Bra Merah Pun Nak Tunjuk!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 12:18 PM | Show all posts |Read mode
Tengah kecoh tentang Fathia Latiff buka tudung, yang ini pula bekas kawan baik dia.


Zarina Anjoulie memang tak habis-habis buat hal. Tak cukup dengan mulut lancang, perangai pun makin tak senonoh kata netizen.


  



BACA: "Koyak Duit, Mencarut Sana Sini, Buka Tudung. Zarina Anjoulie Ni Waras Lagi Ke Tak?"


Dulu elok je bertudung, sekarang kalau buat live tudung tercabut entah ke mana.


Palin baharu bila baju pun dia selak. Nah, nampak perut, bra merah pun nak tunjuk!





Alasannya nak promosi produk sampai jatuhkan maruah sendiri.


Sebenarnya produk tu pakai di punggung. Nasib baik bukan punggung yang diselaknya. Kalau tak? Ha, memang free je dia 'belanja'.


  



Ada yang kata Anju ambil benda-benda terlarang, sebab tu perangai lain macam.


Entah, tak boleh sesuka hati je nak tuduh. Fitnah pula jadinya nanti.




Tolonglah nasihat sikit, kesian anak yang tengah nak membesar. Bila besar nanti tengok video ibu dia macam ni, sedih budak tu nanti. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:21 PM | Show all posts
mak dia sendiri pun tak kesiankan anak dia , kenapa org luar pulak nk concern lebih.si anak bahenol ni tak perlu diberi perhatian..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sape nasihat, siap la kene lahar, oastu dia post gambar ko, hina hidung khau, gigi khau semua
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xperlu ambik tau sgt kot pasal pompuan tingtong ni
Byk lg keje lain nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat dlm forum ni pun ada yg sentap bila lahar anju. Kesayangan hannah montana..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:35 PM | Show all posts
awat makin lama main hmmmmm sesangat perangainya ni....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:44 PM | Show all posts
tetek pon die penah tunjuk ape lah sangat perut moncit sheols tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:05 PM | Show all posts
Dah tiba masanya untuk boikot Anju dan segala produk dia. Kita tgk jauh mana dia  leh royan lahar netizen. Dia tak tau dgn kuasa netizen, sekelip mata je nak jatuhkan dia. Masa tu percayalah ckp aku dia akan acah2 alim, tunggang balik agama. Once kat atas, mulut start melahar balik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Peruttttt tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan Gila
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahlah..sembang je boikot jap lg lupe cm kak km tu..skrg mmg trend tnjuk lubg2 ci*** dgn bukit lau meniaga kot..yg lg pelik rmai je memuja..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Anju, syafie ilias, sohai laksa, sajadiah dan kak km patut tinggal di pulau yg sama. Haa. Lantaklah korang nk buat apa. Sapa2 nk join silakan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:30 PM | Show all posts
so lepas ni tak yah acah2 nak cover rambut ngan shawl lagi dah.. boleh pakai sleeveless je dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:36 PM | Show all posts
dah gila dah perempuan bibir bengkak ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:54 PM | Show all posts
sesiapa yg masih waras akal sila la unfollow si bahenol bimbo to the max ni...dasar kaki stone yachhhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:14 PM | Show all posts
dia ni "sakit" sbb mendadih ke? aritu gaduh kat twitter dgn reputz otai. merapu betul jwpn sheols
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:16 PM | Show all posts
apsal perut boncit dia bentuk cam mengandung?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:23 PM | Show all posts
ntah lah kenapa ada je yg mengidolakan dia. beli plak tu produk2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuckkk. Menyesal tekan play
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg elok campak je tudung tu...mulut pun hanjeng sgt..xsesuai..perut buncit mcm tu nk tunjuk..biol..ni semua sbb biz terpengaruh ngan kak km...malas la aku taip pjg2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120229s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list