JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5099
View
98
Reply

Tahniah! Setelah 4 Tahun Mencuba, Wawa Zainal Dan Aeril Bakal Dapat Baby Baru!

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 12:08 PM | Show all posts |Read mode
Pasangan artis yang sentiasa membuat skrin handphone anda ber'semut' kerana aksi dan coleteh mereka yang sentiasa romantik, Wawa Zainal dan Aeril telah menerima satu lagi berita yang menggembirakan, terutama kepada peminat mereka.

  



Setelah 4 tahun, Aeril bakal menjadi 'daddy' baru untuk anak ketiga mereka tidak lama lagi. Wawa yang disahkan hamil telah memuat turun video berdurasi 1 minit itu yang menunjukkan Wawa telah memberi kejutan kepada Aeril mengenai kehamilannya.


  



Aeril yang spontan memberitahu Hafya 'Ayah sudah menjadi ayah'! itu mencuit hati sesiapa yang melihatnya.






Hasil perkongsian hidup, pasangan ini telah dikurniakan dua cahaya mata iaitu Hafya dan Akhtar.


Tahniah buat pasangan ini! Diharap Wawa menjaga kandungan dengan sebaiknya sebab peminat tentu tak sabar nak tengok baby comel ini nanti! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam first timer jadi ayah pulak yach.
OT jap, iolls sabahan n husband iolls peninsular man, bila heolls nak try cakap sabah mesti tiba2 heolls rojakkan dengan bahasa indo. Iolls dengar naik berbulu telinga8
Ampun TT, ot jap
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya

Boleh x meols nak ukur kerajinan makpak ni peduli dgn anak2 melalui penjagaan gigi anak2 diorang
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat lagi lah netizen nk hadap segala gmbr & bideo sweet mereka
Mesti lps wawa beranak je dpt hadiah besar
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
TEHHHHHTAPPPP promote produk!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:20 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya
...

kan.. i pun rengsa tengok budak-budak gigi rosak hitam hitam..
pemalas benar mak bapak nak gosokkan gigi anak..
mesti mandi anak pun siram gitu-gitu je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan dan la berhasil sebab amal produk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya
...

Hahaha. Chuols sgt berjaya mencuit hati iols. Romping anaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:50 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya
...

juga harus minum susu secukup supaya gigi kuat dan tahan lama.




Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:54 PM | Show all posts
tahniahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah la promote produk utk hamil kononnya mcm ni. Kesian utk pasangan yg betul2 berharap..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedua ni klau bar bukan sendiri post xherlok pon. Suhairil tu kepam dn mulut/gigi pelik dn salwa tu muka pinggan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:10 PM | Show all posts
couple ni ada anak lelaki rupanya ingat anak dia perempuan seorang je...memanjang asyik up yg perempuan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:11 PM | Show all posts
ira_229 replied at 22-4-2019 02:10 PM
couple ni ada anak lelaki rupanya ingat anak dia perempuan seorang je...memanjang asyik up yg peremp ...

ada.. anak lelaki sulung tu kan perlu special treatment katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-4-2019 01:20 PM
kan.. i pun rengsa tengok budak-budak gigi rosak hitam hitam..
pemalas benar mak bapak nak gosokk ...

Ntah2 biar anak mandi sendiri2 je kalo tgk perangai masing2 yg gila socmed gila mekap bagai

Kesian kat budak2 je dpt makpak yg ignorance mcm ni. Makpak hensem lawoo bergaya mekap tebal, tibah ke anak2 habis hitam semua gigi yihhhhhh





Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:20 PM | Show all posts
monxys replied at 22-4-2019 02:11 PM
ada.. anak lelaki sulung tu kan perlu special treatment katanya

oh anak dia special kid? patutlah asyik dia upkan anak perempuan je....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:21 PM | Show all posts
couple ni perlukan mcm mcm cara dan gimik utk jual produk diorg...gunakan modal video tiktok,video hindustan,video anak dan seangkatan dgnnya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:22 PM | Show all posts
Hasil perkongsian hidup, pasangan ini telah dikurniakan dua cahaya mata iaitu Hafya dan Akhtar.

hafya ke nama anak dia.

aku rse mcm nama Hayla.
kat ig tu pun Hayla.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:25 PM | Show all posts
Badigol replied at 22-4-2019 02:21 PM
couple ni perlukan mcm mcm cara dan gimik utk jual produk diorg...gunakan modal video tiktok,video h ...

setuju
ada pergi kelas mana2 ke dieorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 02:14 PM
Ntah2 biar anak mandi sendiri2 je kalo tgk perangai masing2 yg gila socmed gila mekap bagai
...

Geli pulak terbayang gigi hitam. Tak lalu nak nengok, hilang selera iols.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104659s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list