Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
5113
View
35
Reply

Disangkakan Sudah Buang Tudung, Rupanya Netizen Terkeliru Sajat Dengan Che Ta!

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 11:52 AM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik penuh kontroversi, Nur Sajat mengejutkan ramai apabila penampilannya dalam Majlis Annual Dinner As Legacy di Mandarin Oriental Hotel kelmarin persis jelitawan Rozita Che Wan atau lebih terkenal dengan panggilan Che Ta.





Sajat memuat naik video dirinya melakukan catwalk dalam salah satu aturcara majlis tersebut dan apa yang menariknya ramai yang terkeliru kerana menyangkakan Sajat sebagai Che Ta.


  



Wajah cantik persis Che Ta...











Kredit foto : Ig Sajat




Lebih melucukan apabila ada yang mengatakan yang Sajat lagi cantik daripada Che Ta. Wow!


Tidak kurang juga yang menyamakan Sajat seperti Miss Universe 2018, Catriona Gray..









Kredit foto : Ig Sajat



Catriona Gray (Kredit foto : Carian Google)




Banyak lagi pujian yang diterima oleh Sajat berbanding kebiasaannya. Agaknya memang ramai terpaku dengan kecantikan Sajat pada malam itu. Make up dan baju memang on point! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
No 1...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:56 AM | Show all posts
mimpi la mcm miss universe catriona...

in ur dream la bam jat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:41 PM | Show all posts
dedua pi construction kat bangkok kan? teringat ada satu ketika nekta kerap ke bangkok..cari kain kaedahnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka renovate yach. Tak tau apa je yg asli
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gitew bamjat cam nekta..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik pulak matjat pakai kain labuh gitu
Selalunya heshe pakai suar ketat nak bagi nampak bentuk fetfet bokti heshe bukan kak fonfon
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:01 PM | Show all posts
Apa pun sheols sejenis pondan siap yah. Compare to Safiey Ilias hauk tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat living her dream gitu nak jd mcm miss universe. Haahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:15 PM | Show all posts
iol sebenarnye kadang terhibur video2 bamjat ni.. lawak.. yang ni dia dok keluarkan suara ori dia

  




agak2 tak dapat tengok uol tengok kat IG dia je la ek

https://www.instagram.com/p/BwdMP9nAdRz/
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:22 PM | Show all posts
boleh tak tunjuk je sapa yang memuji & memuja dia ni. teringin nak tengok masing2 buruk benor ke sampai kemaruk nak menjulang tinggi2 si sajat nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:54 PM | Show all posts
mmg cikta idola bamjat
just nak suruh cikta pakai the same pondesyen like bamjat looks more ploless or cikta kena shave bulu2 kat muka dia tu, terganggu tgk bedak tebal kat her hairy face. Mcm ada misai kadang2
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:03 PM | Show all posts
hahhaa.. kelakar la netizen ni..

maybe sbb che ta suka posing n amik gambar sisi je..tu yg nampak sama kot.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dianjingi je korg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ofkos lah hampir sama sbb produk siam dedua

Hidung Che Ta tu paling obvious reno jd kocik lubang hidung tegak cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:55 PM | Show all posts
weyh boleh tak kalau stop up kan nama2 deols ni!

lagi kita amik tahu, lagi diorg ni berleluasa. dh la pej agama pun x berani buat ape ngn deols ni!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:07 PM | Show all posts
kalau da ponen tu tetap ponen jua sis
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:08 PM | Show all posts
berapa umo cheta tahun ni uols?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:10 PM | Show all posts
muka uh dah keras macam apa dah punya dok cucuk nk bagi tegang kejung....miahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha ah la weyyyy...persis sangat che ta
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108500s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list