Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14493
View
168
Reply

Wardina Panas Hati Dengan Komen Da'i Wan Seolah-olah Bela PU Abu

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:14 PM
Dalam byk2 ustaz kelahiran program mee segera ni, meols suka IM Asyraf je. Dr dlu humble xpenah dgr  ...

Betul tu. I pun paling suka tengok IM asyraf. Rasanya dia sorang je la yang paling ok. Cara dia berdakwah pun relax, santai and tak judgemental. Cakap pun sopan je, lawak pun lawak. And dia pun mengaku ilmu dia pun tak cukup banyak lagi, tak nak orang panggil dia ustaz. Compare dengan PU2 sampah lain ni semua ajet2 ilmu penuh sangat di dada gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:38 PM | Show all posts

i like this ayat from wardina
"men will use whatever verses or hadith to justify their bloody gatalness.."
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
DW ni lain orang suruh komen lain yang dia komen. Tampil dengan ilmu kononnya. Helloooo hang ingat orang lain tak berilmu macam hang. Baru ada title Da'i kat depan dah macam ni. Title tu pun stesen tv yang bagi. PUihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu, geng kopiah lebai tudung labuh ni pantang ditegur. Mula la nak panas pungkoq. Ajet2 dapat fast lane masuk syurga
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu org tuduh labuh..pandang sipi org x pakai tudung..rasa diri bagus dah..
Sibuk tegur yg x bertudung..padahal..tudung labuh pn byk yg buat hal.
Sama mcm pu ni...bab artis..org glamer..cepat bg surat itu ini...bab kawan seangkatan...jgn buka aib dia...jgn pertikaikan apa dia buat..bla bla bla..

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:53 PM | Show all posts
poyo la kau wan. aib. aib. aib. padahal nak cover kawan kan. kau pun sama je gatal, tulis surat kat pompuan berjela2.. guna alasan dakwah.
sama penunggang je engkauorang berdua ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:56 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 04:14 AM
Dalam byk2 ustaz kelahiran program mee segera ni, meols suka IM Asyraf je. Dr dlu humble xpenah dgr  ...

comel jer dia mengacara rancangan meletop time bulan puasa tahun 2017 dulu with ctnana.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:58 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 22-4-2019 04:09 AM
yang uqasha tu paling geli, kemudia emma maembong pun sama. mendayu-dayu ya macam dia prihatin ses ...

yg pelik, retis pompuan jer yg dia attack. fuh. tipikal lelaki melayu sgguh. jenis spesis dia kalau buat mungkar, reply dia "x baik, kita kena jaga aib".
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cover2 la sesama dorang...time aku buat ko cover...masa ko buat nanti aku cover lak...kan?kan?kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missflamingo replied at 22-4-2019 12:12 PM
Daie wan tu memang ajet2 oyo2 je. Iols pernah la tertengok satu episod daie time tu si wan ni kena k ...

Kannn.. iolls pon tertengok ep masa heolls tersingkir tu.. muka mmg x blh belah. Dgn ucapan mcm x puas hati. mcm sentap sebab dia x sepatutnya tersingkir. Tetiba viral pasal surat terbuka heolls yg sgt mendayu dayu tu.. euwwww...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Agree with her 100%
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:35 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 22-4-2019 01:38 PM
electricopop replied at 22-4-2019 11:40 AM
Bab bab ni pandai pulak xpe ek. Dh abis bini kau dikerjakan, kau nak tinggal.

ni kan sunnah nabi fake, tu yg rajin follow tu...ahahahah...

yea i agree with Wardina, ape yg she all kata tu is the truth..is reality, is what's happening now...yg buta & pekak pun knows whats going on..

tp ade jgk yg sihat mata telinga..tp buta hati..so sad..or buat2 buta pekak mungkin?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ostaz instant zaman skrg ramai... Banyak kejar popularity. Ilmu agama pun tak cukup, mana mungkin layak diberi gelaran Ustaz. Kalau ada pun percentage kecil je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:42 PM | Show all posts
kucingitam replied at 22-4-2019 11:46 AM
PU rahmat ikhsan dah bersuara kan...PU aimy saad tak tau dah keluar statement ke blm....ahahah

PU untuk aimy saad tu means Penunggang Agama kan sis?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Isu ni aku geng wardina........ jntn merenyam mesti bukak hadis dalil
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi suka tengok muka wan ni.. Yang lain tak suka.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:50 PM | Show all posts
kalu asik simpan aib sampai bila2 pun setan leh menang...
kena bg tahu seluruh dunia perangai dia tu supaya org lain tak terkena..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham knp semua yg masuk pertandingan PU or IM bole guna gelaran tu.. Sepatutnya yg jadi juara je yg layak digelar PU or IM. Baru nmpak ada class tersendiri
Ni jika ada 1000 peserta.. 1000 le PU yg ada.  Lps tu tak tau bawa diri pulak tu.. Huh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendakwah jimbit la. Masuk pu dpt tittle ostat. Masuk daik dapat ostat

Walhal mcm tahi perangai. Sia2kn anak dara org mcm sampah je. Suka nak, xsuke cerai. Pergi mati la penonggang agama acah pendakwah ikut selera konek cm dorg ni

Stop la nk mengostatkn spesis2 lelaki dari relaiti show acah alim tp kt rumah konpom melancap tgk porn
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanye orang yang acah2 alim ni lah yg over selalu... Baik lelaki atau perempuan sama jer. Wardina pun sama jer bila bercakap dgn dr maszlee menggelitis kemain. Awak tu dah lah isteri orang...Yang PU2 ni apahal ntah... Ilmu tak cukup kemain nak dakwah orang...done bebel...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121724s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list