Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14496
View
168
Reply

Wardina Panas Hati Dengan Komen Da'i Wan Seolah-olah Bela PU Abu

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 11:20 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 23-4-2019 05:34 PM
aman aman jer depa berlakon kan? siap julang trofi kemenangan mcm xde ape2 berlaku. motif beza bet ...

Pnyokong ummah dlm lemari kot, tu yg xkisah tu ataupun klau bukn pnyokong, bgi dorg llaki sntiasa win wlaupun buat salah. Dsar suka backup sbab kaum sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 23-4-2019 09:16 AM
..kan.. tak extreme membenci pendosa macam dia dah confirm syurga..
lagi satu bila berbicara tak  ...

Si sohai keldai pon bnyak nerakakan prempuan dkt fb..prempuan x layan suami,dosa,prempuan plg bnyk duk neraka blablabla..anjirr sungguh set2 acah alim tp penonggeng agama ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:56 AM | Show all posts
jargon replied at 24-4-2019 09:15 AM
Si sohai keldai pon bnyak nerakakan prempuan dkt fb..prempuan x layan suami,dosa,prempuan plg bnyk ...

itu memang syaitonnirrojim.. maruah bini ditapak kaki kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:04 PM | Show all posts
jargon replied at 24-4-2019 09:15 AM
Si sohai keldai pon bnyak nerakakan prempuan dkt fb..prempuan x layan suami,dosa,prempuan plg bnyk ...

Mcm skrg ni lh, mcm xsbar nak anak prmpuan sulung tu baligh pastu kaitkn prmpuan cuma layak buat krja rumah & buatkan kopi. Cheebye, rndah sngguh martabat prmpuan kt mata depa, hnya stakat buat krja rumah & buatkn kopi. Tu pun Ina snggup layan smpai ke akhir hayat, sorga bwah tapak kaki tol c Sotaik janjikn utk pompuan bodoh mcm bliau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:05 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 24-4-2019 09:56 AM
itu memang syaitonnirrojim.. maruah bini ditapak kaki kan.

Page hitam hilang lgi dri radar, ada tau knapa ke sisthur/brotha?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 23-4-2019 09:16 AM
..kan.. tak extreme membenci pendosa macam dia dah confirm syurga..
lagi satu bila berbicara tak  ...


Eh betul sangat uols part ada ustaz seksis tu. U know what, kawan meols ada kena block dengan sorang ustaz femes kt fb oleh sebab kawan meols mempertahankan isu kaum perempuan yg ustaz tu bangkitkan; ustaz tu kata masalah sosial negara spt rogol sumbang mahram adalah disebabkan oleh kaum perempuan yg berpakaian seksi, mencolok mata & x jaga aurat dgn sempurna.

Kawan meols bekap la, asal ustaz nak salahkan orang perempuan je lelaki pn ada salah kot pastu bg sikit hujahan & huraian. Terus kena block uols. Hanat x hanat nya perangai ustaz tu. Mcm jibake je choiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:23 PM | Show all posts
semoga wardina macai mazlee turut dimadukan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:06 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 24-4-2019 12:12 PM
Eh betul sangat uols part ada ustaz seksis tu. U know what, kawan meols ada kena block dengan so ...

ustaz mana tu yuolls? macam hanat.
paling rengsa kalau yang ke hulu ke hilir ceramah petik pasal poligami yg menjurus nikmat pada lelaki sahaja..
selain hal2 berkaitan seks yg lain.. jijik sgt



Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:08 PM | Show all posts
gideoncross replied at 24-4-2019 12:05 PM
Page hitam hilang lgi dri radar, ada tau knapa ke sisthur/brotha?

kena report aa tu... kuat jugak macai sohai ni mereport yer. asyik hilang dari radar page yg menghentam sohai...

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:47 PM | Show all posts
gideoncross replied at 23-4-2019 02:44 PM
Sbab dorg ni jnis llaki yg xboleh tngok prmpuan buat ksalahan, mcm2 yg nak d katakan tpi klau kaum ...

setuju u ols. amboi kalau geng sendiri kemahen bekap
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhh nasib PU2 semua tgh menyorok kalau tak kenyang si fathiya dpt open letter
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:31 PM | Show all posts
aku sudha lama xsuka daie wan aku anggap dia penyokong LGBT dia ada ciri ciri gay
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 25-4-2019 09:31 PM
aku sudha lama xsuka daie wan aku anggap dia penyokong LGBT dia ada ciri ciri gay

gay low class gay lain pun x sudi
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 09:07 AM | Show all posts


Mungkin si janda itu cinta Hagung si Abu ... dah kenal lama sebelum si Abu kawin ..  korang mana tau.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 10:54 AM | Show all posts
MINTAK MAAP BANYAK2 YE USTAK SELEBRITI ANDA
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 11:42 AM | Show all posts
dai wan pundek ni berani aibkan orang lain ja
bila geng sendiri suh sangka baik bagai la
kuar hadis mcm2 bela geng sendiri
dasar dai sangkak
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dai abu tu duduk tanah suci, tak kena bala ke? Dulu mastika selalu buat cerita pelik2 pasal sana.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:14 PM
Dalam byk2 ustaz kelahiran program mee segera ni, meols suka IM Asyraf je. Dr dlu humble xpenah dgr  ...

yes iols agreed dgn uols.. IM asyraf je yg okay so far.. yg PU2 Dai2 sume ni mcm mostly tabley pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 22-4-2019 02:14 PM
tgh sibuk mengkaji black hole agaknya

BAHAHAHAHAHAH
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb tu kalo iols nak clarify anything psl agama iols terus refer direct je dkt mufti wilayah.. IM asyraf bole ikut jejak mufti.. kalo PU2 ke dai2 ke or even ostat2 selebriti ni pun iols x berkenan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list