Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14512
View
168
Reply

Wardina Panas Hati Dengan Komen Da'i Wan Seolah-olah Bela PU Abu

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 22-4-2019 09:27 PM
So called ustaz segera tv ne ada bagi surat terbuka ke kat sapi kail, jul porn, kude jering, carlose ...

Si sejatbejat ngan sapi lias tu? Ee.. Time retis cun bukak tudung menggedik nak bersurat terbuka. Gateiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
chekacheku replied at 22-4-2019 10:32 PM
Iols hanya ada rasa hormat ps imam muda asyraf je..yg lain2 juih bibir je..

Kan. Suka dengar dia dekat sinar fm. Kelakar tapi tak over
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 22-4-2019 06:31 PM
Ni aku sokong sejak dolu kala aku kt kolej lagi.. puik..puik...puik.. org lain btudung jgk tp xdak ...

Kannnnn. Mentang depa tudung labuh. Pandang kita yang tudung tak berapa labuh ni atas bawah atas bawah je. I pernah sound diorang direct ye dulu sebab geram sangat. Padahal  menggeletis nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya hakuuuu baca tweet dai wan tu. Muntah ijau wekkkk

Gayah dalam lemari + kelempuk sgat
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm Islam couple tanpa ikatan pun haram, apatah lagi berlaku curang dgn isteri dan memadu kasih dgn bukan mahram. Yg itu dai/pu tak nak pula huraikan? Atau salah isteri juga membiarkan suami ber'zina' sbb x mahu bermadu? Dalam Islam juga diajar tentang Ihsan. Kalau dlm diri seorg muslim x ada ihsan, maka pincanglh agama nya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wpun iols tak brp suke acik wardina ni tp dlm bab ni iols setuju dgn acik wardina

si wan tu iols rengsa betul tgk gatal secara islamik dgn bg sekarangan surat buat uqasha..tahpape sgt pd iols..saje nk test uqasha kan dr kejauhan

bile kene dgn kwn sendiri, reti pulak aib org peribadi org..harknpuihhhh aje mangkok 2 ekor ni..

PU yg suke bg hukum bala sane bala sini tu ade komen tak psl si abu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
PU PU ni semua nk buka gelanggang debat aibkan sesama sendiri ke?

Baguslah...sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
PU nai.... hahhahhaaa
57511448_2303702146357133_4771226199294738432_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 22-4-2019 02:02 PM
Pendakwah jimbit la. Masuk pu dpt tittle ostat. Masuk daik dapat ostat

Walhal mcm tahi perangai.  ...

Ni namanye perosak anak dara org secara halal
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 22-4-2019 09:15 AM
Nah suh dai wan ke hape tuh baca.geram je ha

Tgh scroll2 FB. Tetiba nmpk posting kt FB psl ustaz  ...

hauknya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh.... tobat lahom oiii aku dgn set2 yizlamik nihhh

dulu time aku kerja dgn diorg, brotherhood and sisterhood diorang ni kuat. Tak bleh jentik sikit diorg punya silap. Laju je defend each other. Lepas tu when we point out the mistakes, siap cakap lg dia alim, so syaitan yg goda dia pangkat tinggi

Nauzubillah la if I ever crossed paths dgn set2 ni again. Bila kerja dgn diorg Baru aku faham Rasulullahs advice - dunia akhir zaman adalah dunia fitnah - turns out fitnah yg lebih besar itu dtg drp golongan agama itu sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
I baca confessionn kat iium tu. Bini dia dah dapat tangkap kecurangan diorang on the first place awal awal lagi. Then bini dia husnuzhon? Tanya dengan baik berhemah, still serving her husband like a king? After that si bini ni dapat tangkap lagi laki dia pergi kursus ke ape ntah. Tapi sebenarnya direction ke tempat lain. See..2 kali kot.
So i taknak salahkan PU-nai ni saja, isterinya juga. Kenapa dah sampai kena cerai baru nak buat confession? Sebab dah tak dapat selamatkan rumahtangga? Atau sebab nak puaskan hati sendiri dengan bukak cerita mcm tu?
Once dapat tahu, sekadar nasihat2 saja, merajuk2 gitu. Emm lelaki dik. What do u expect. Tapi tu la, berkahwin pun terlalu awal, waktu belajar pula tu. Anggaplah ini life lesson utk diri dan semua wanita/budak perempuan. Jangan la kau terpengaruh dengan drama korea/melayu yang gigih jadi isteri solehah tapi lepastu mental dengan sikap laki sendiri kemain bertaburan cerita di socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap! Jap! Baru 2 bulan kawin pastu dikatakan sarat mengandung? Baby bump pun tak nampak lagi kot? Cemana boleh kata sarat?

- daku yang kompius
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 23-4-2019 08:20 AM
irwansuhadi replied at 22-4-2019 11:39 AM
itu sebab bila ditunjukkan karekter Ustaz Madi macam dalam drama Nur, ramai geng2 pak lebai yang pan ...


Congrats drama Nur...bagi setepek kat puak2 penunggang agama ni...ni yg keluar news...yg isteri menderita dlm diam tu...siapa pun tak tau. A friend of mine is a syariah lawyer, sakit jiwa bila dengar dia cerita kes2 yg dia handle melibatkan penunggang2 agama nih. Kopiah / serban tak lekang dikepala tapi treat bini like sh*t. Syukur ya Allah, walaupun syuben I tak berserban bagai, he treats me with respect. So girls, nak cari suami, extra careful okeh...jangan mudah sgt terpedaya dgn imej luaran. Ada juga set2 ni, cakap kat bini pergi usrah tapi rupa2 nya menggayah. I bukan buat cerita ya...ini memang berlaku. Just be extra careful ladies
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Koser la pu dai ni semua.. Kalo bab retis laju je ko nk open letter bagai dgn alasan org tu buat slh secara terbuka so kena tegur open bila kena tang geng ko eh kena jaga aib bagai.. pu syed mana ko x nk tegur ke kali ni mcm ko mendayus kn fattah amin aritu.. Kena kt geng pakat diam suruh jaga aib.. Harkkktuihhh

Aku mmg x suka set2 ni kebanyakan yg kuat tegur ni bkn pemenang pon.. Pemenang show ni byk lg low profile dr yg x mng.. Plus yg msk show gini ada je bkn dr background agama khenn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:15 AM | Show all posts
PU = PUndeks
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:16 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:14 PM
Dalam byk2 ustaz kelahiran program mee segera ni, meols suka IM Asyraf je. Dr dlu humble xpenah dgr  ...

..kan.. tak extreme membenci pendosa macam dia dah confirm syurga..
lagi satu bila berbicara tak pernah dengar dia seksis menyalahkan wanita saje.. macam sesetengah pendakwah tu..
balik2 attack orang pempuan.. wanita begitu.. wanita begini.. wanita penghuni neraka... bla bla bla..
yg lelaki gatal punai.. lari daripada bayar nafkah.. tak bertanggungjawab semua.. buat bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:20 AM | Show all posts
PU PU ni semua puki dan pundek..tlg la takyah agung2 kan depa..tah dtg dari mana..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 23-4-2019 12:06 AM
Jap! Jap! Baru 2 bulan kawin pastu dikatakan sarat mengandung? Baby bump pun tak nampak lagi kot? Ce ...

Baru 2 bulan kawen, si PU tu minta izin kawen lain.
Tapi tak diizinkan bini nya, maka diceraikan.Agaknya wktu diceraikan tu bini nya baru frasa awal kehamilan.
Sekarang ex bini tengah sarat mengandung.
Gituuu

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:32 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 22-4-2019 03:09 PM
wehhhhhh...samelaa..tertunggu2 jgk komen drpd instant saintis  ni..hahahahaha

come on.. sohai...populariti hang dah merudum teruk gara2 kelakuan sendiri

ini lah masanya nak buat comeback ...

back up ex wife si abu jahal tu... confirm anda akan dianggap hero oleh netizen..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100349s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list