Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14514
View
168
Reply

Wardina Panas Hati Dengan Komen Da'i Wan Seolah-olah Bela PU Abu

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanye orang yang acah2 alim ni lah yg over selalu... Baik lelaki atau perempuan sama jer. Wardina pun sama jer bila bercakap dgn dr maszlee menggelitis kemain. Awak tu dah lah isteri orang...Yang PU2 ni apahal ntah... Ilmu tak cukup kemain nak dakwah orang...done bebel...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kemain ayat suci murni lagi2 c dai wan ni..risau d boikot lettew.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:13 PM | Show all posts
pittjie replied at 22-4-2019 01:42 PM
PU untuk aimy saad tu means Penunggang Agama kan sis?

hahhahah...tu mmg sgt2 sesuai utk dia..

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:14 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 22-4-2019 12:05 PM
hat yg tu, chuols kena tggu dia habiskan laksa dulu. takpun, tggu dia sampai ke bumi flat dia baru ...

tgh sibuk mengkaji black hole agaknya

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 pun aku tak berkenan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:19 PM | Show all posts
yes..yg ini mmg i setuju dengan wardina...
dia nak tutup kesalahan dia dgn dia punya alimness...hizzz...montah.....siol...tapi kat bawah asyik mencanak..sbb tu i tak suka tengok video seorang ustaz ni dah la muka gatal..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:23 PM | Show all posts
dai wan kt ig hari hari bersweet berpickup line dgn wife dia...pergi honeymoon kt bali dlm bilik pn buat ig story..ustaz ustaz..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:23 PM | Show all posts
aku rengsa betul la dgn wan ni..kalau time ukasah dulu kemain bekap..mai time bini abu ni takmau cerita pasal kemuliaan wanita pulak..ehh shiyal lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:24 PM | Show all posts
Go Go Dina... this one i sokong u  
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:26 PM | Show all posts
kadang2 bgus ade org mcm wardina ni...eh..kalau boleh biar ramai lg selebriti yg ulas psl puABUbubu ni...dahla KONTROVERSI BYK...DAH kantoi,,ko nak acah2 humble dgn post2 kat medsoc tu...eh ko diam jap dr post ape2 kt medsoc blh tak?tmasukla bini baru ko tu,,,org meluat tgok ko bdua..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:27 PM | Show all posts
sonatalady replied at 22-4-2019 12:43 PM
Sbb tu org tuduh labuh..pandang sipi org x pakai tudung..rasa diri bagus dah..
Sibuk tegur yg x ber ...

apa nak bangga sangat dengan tudung labuh tu...sebetulnya tudung itu sama sebijik dgn pakaian perempuan2 inggeris dulu utk menutup rambut mereka yg panjang dari terdedah



tengok ni...
yg semalam mira filza n lopa pakai tu pakaian sister kat gereja...

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:29 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 22-4-2019 02:03 PM
Biasanye orang yang acah2 alim ni lah yg over selalu... Baik lelaki atau perempuan sama jer. Wardina ...

dina ni baru bangki dari kuburan
nak jer tanya dia pasal dr maszlee
dulu kemain dia promot suh undi

btw, kes ni iols sokong jer si dina ni
betul ape dia ckp

jenis2 org PU ni la yg rosakkan semua org baik lain (ustaz&ustazah)
sbb semua akan buka crita pengalaman buruk dgn org2 camni


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu ,kadang2 ku skeptikal dengan orang2 yang tunjuk baik Dan alim ni..sebab bagi aku , Kita Ni manusia biasa..Tak Ada sapa yang lebih atau kurang antara Kita..semua sama..

Semua manusia diuji dengan pelbagai dugaan, pelbagai rasa atau naluri, pelabagai godaan..

Dan kebanyakkan aku jumpa, laki yang senang digoda ialah laki yg nampak baik..atau kadang2 alim..tapi diorang la yg paling suka kutuk orang2 yg biasa2 macam aku Ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:32 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:14 PM
Dalam byk2 ustaz kelahiran program mee segera ni, meols suka IM Asyraf je. Dr dlu humble xpenah dgr  ...

kann..sama la..dia sorg je yg kaka rasa boleh terima cara dakwah dia..pernah jumpa dia di satu majlis ..sangat humble org nya..isteri pun baik..yg lain2 ni tak pernah kenal dan tau pun psl dorg..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:14 PM
Dalam byk2 ustaz kelahiran program mee segera ni, meols suka IM Asyraf je. Dr dlu humble xpenah dgr  ...

Asyraf tu mmg dari masa imam muda dia mmg humble..
Masa dia fight dgn habibur rahman utk.finale..still humble.. x macam.habibur  tu mmg.konpiden menang je..
Tapi fail.tang ajak org buat kebajikan kat mesjid ke apa tah..asyraf lagi ramai yang join..gitu lah.yang iols igt igt lupa..haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 22-4-2019 04:58 AM
yg pelik, retis pompuan jer yg dia attack. fuh. tipikal lelaki melayu sgguh. jenis spesis dia kala ...

Amboii sampai ke sini uols melahar si PUikk ni hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:53 PM | Show all posts
cha-cha replied at 22-4-2019 06:51 AM
Amboii sampai ke sini uols melahar si PUikk ni hahahah

laharan harus diberi when its due.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 22-4-2019 12:12 PM
Dah tau ade kekasih before kawen and memang ade niat nak kwen dgn kekasih tu.. in the first place na ...


Tu la kan. Dasar kucing jahat. Diratahnya bini sampai ngandung
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 22-4-2019 02:59 PM

Dorg ni dh setanding retis. Cr publisiti. Guna publisiti retis lain tu gain popularity. Knon2 nk mnegur pastu ramai la dtg komen, like. Posting lain sendu. Tpaksa la knon2 mnegur artis kan.. Netizen yg komen pn nmpk sgt la pilih isu nk komen. Psl retis br nk komen. Ilmu lain xnk plak komen, like. Sengal.

Dlm ramai2 tu ak follow la pu man. Sbb aku rasa dia pnya pjelasan ringkas, sng phm. Tp skrg pn dh seram bila post gambr dia posing. Laju2 ak scroll

Since dh ramai pu/daie separuh masak gila publisiti macam ni boleh la dikumpulkan buatkan anugerah tuk dorg. Ostad paling fofuler host nya dh de hajjah, haji meletop tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:00 PM | Show all posts
tak boleh ke kalau tak pakai title segera PU or DAIE tu??

geli nak sebut PU or DAEI.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107985s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list