Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17884
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 07:43 AM | Show all posts
Aura Fattzura dan Mak Iti memang luar biasa.
Tengok aje parodi Jihan  mak Iti.... bergema stadium



Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 23-4-2019 07:59 AM
Zaiajay replied at 23-4-2019 12:21 AM
FOLLOWERS IG MELETOP : 2.5 MILLIONS
LIKED POST : 45756   ( 45k )
COMMENTS : 1754 org  ( termas ...


Omg sis...tq for this. I memang tak jenguk ig ni tapi bila u letak sini, I gagahkan diri melawat ...u know what, jumlah 'LIKES' kat couple meletop kita ni yg PALING TINGGI...yg menang 3 awards, yg menang top top meletop pun kalah Patutlah ramai sangat yg meroyan kat couple sendooooooo ni....kira dlm byk2 gambar kat ame, Fattzura plg meletooooppp chuols. See haters, the more you hate, lagi ramai org suka couple ni....dah2 la tu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:11 AM | Show all posts
sampai hari ini Sol masih belum acknowledge filem meletop kemenangan Munafik2 di IG dia......



Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:34 AM | Show all posts
memang patut pun fattzura bubarkan fans club tu dulu haha, xde fans club pun still org vote dan ambil kisah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku fans fattzura x vote pon utk award ni and mmg tau dorg x kn dtg jgk.. Hatursss yg nyebok lebih..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:05 AM | Show all posts
Sugatae replied at 23-4-2019 12:15 AM
Tak takut ke tok khens? Kang dilahar lmk tu look at his family look at my family kang...hii seriau ...

tok sendu ni tak silap ada oil n gas company..ada share skit la kot..lupa plak apa nama dia but dulu office kat klcc

tapi setakat tu je la..bukan level mewah nak mampus cam kerabat kannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:13 AM | Show all posts
patut hatezzz semua bersukur fakejurah ngan patah tak datang tau

kalau couple tu naik pentas cemolot mesra kat atas stage sambil show award mau ada yang berair jubur campur mendidih
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain x tak yah calonkan pasangan ni dh, dorg x akan dtg AME ni smpai kiamat, ko ingt dorg akn dtg ke selagi neelopak tu ada? Apa pny perangai la artis2 malaysia ni asyik gaduh & berdendam je, meluat aku dgn pasangan fakezura ni, neelopak plk x hbis2 nk perli pasal penyampai anugerah tu, elok la perangai korg yg hangsuang, missfake, patah riuk & lopak are cancelled!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:17 AM | Show all posts
Redhead replied at 22-4-2019 10:47 AM
Gi rumah nenek aku ada mkn2.. knp?

hahahaahahhahah lawakkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
X hbis2 dgn bergaduh& dendam kesumat artis2 malaysia ni, lg iolls pelik peminat2 yg dok memuja sgt missfake, patah riuk & neelopak especially dlm forum cari ni la, artis mcm ni pun korg boleh backup & minat sdgkan perangai penuh dendam kesumat gaduh sana sini? alasan yg aku selalu dgr x kisah la perangai mcm mana asalkan die lawa & hensem, like seriuosly? Soooo STUPID!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:30 AM | Show all posts
kalau datang pun mesti kena kecam ngan para peminat hajah..

baik tak payah datang..membazir duit makep je kan..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:30 AM | Show all posts
katibism replied at 22-4-2019 04:48 PM
Ironically.. diorang menang Anugerah Figura Cari 2017 yach yg meols anjurkan? Fans siap ucap terima  ...

haha dp you tak boleh blah. tersembur milo i.teringat ustad madi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:46 AM | Show all posts
elok la tak dtg! dah lah hajah tu over , joget pun over..memek muka masa joget paling tak boleh blah...dari sakit hati tgk hajah over baik tak yah dtg...lepak rumah lagi bagus!...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:52 AM | Show all posts
jane_hopper replied at 23-4-2019 09:17 AM
Lain x tak yah calonkan pasangan ni dh, dorg x akan dtg AME ni smpai kiamat, ko ingt dorg akn dtg ke ...

hajah ada perli ke? oooo perli mcm mana tu sis? tak perasan pulak. jahanam betul mulut hajah tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:16 AM | Show all posts
eh ada issue shiera ijoy datang tapi takde seat kah??

seriously?? di whoryuss kan camtu je ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
kodokemas replied at 23-4-2019 09:52 AM
hajah ada perli ke? oooo perli mcm mana tu sis? tak perasan pulak. jahanam betul mulut hajah tu

Ada dia perli siss... Kata nama2 yg derang sebut tu mmg dalam que card.. Pengacara meletop yg sangat lah professional..katanyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lg bagus x datang. Tak siapa nak serah tekuk dtg rumah yg kau x sebulu dgn tuan tumah. Lg byk drama
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
jane_hopper replied at 23-4-2019 09:17 AM
Lain x tak yah calonkan pasangan ni dh, dorg x akan dtg AME ni smpai kiamat, ko ingt dorg akn dtg ke ...

Setuju! Tak sebelahkan mana2. Both pihak sama jer keras kepala. Fattah pun dah ikut rentak bini. Tak malu ke lah nak berterusan bermusuh yg puncanya dr jantan yg dua2nya x dpt memiliki pun!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:24 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 22-4-2019 05:41 PM
pasal kes kat FFM hr tu...
Lopak kata artis kita mlm ni semua ada dlm cue card nyer..

nak impress boipren kan...
kawin jer la hans + lofa tu...
da sesuai ler tu kan... Dato... Pengarah Finas pulak tuh...
okay apa... sesuai sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:27 AM | Show all posts
nitizen2....klu tak menegcam bukan la nitizen...

johan menang jugak...n tak dtg jugak...ok jek...

fattzura menang tak dtg jadi issue....

aku bot la jugak fattzura ni...and dah agak dia takkan dtg...ok jek ...

aku ingatakn nitizen nak komen pasal hajah lopa menari...sekali cerita fattzzura tak dtg lagi sensasi dr hajah menari....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079958s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list