Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17442
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 11:42 PM | Show all posts
ang_bess replied at 22-4-2019 11:28 PM
Walaupun aku meluat ngan suare kapel ni nyanyi, namun betul la tindakan dorang tu. semer yg jadi hos ...

kan...awal2 dh perli nama ada dlm q card tu sah2 la nk relate kes diorang kt FFM...lg la menjadi hans ada sana smlm so rs leh cakap main hembus ja
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Real true fan fattzura mmg xkan meroyan kalo diorg xdtg AME. Mmg fattzura xlayan award tu pn. Yg bising2 ni ntah sapa2. Br lahir semlm kot.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:52 PM | Show all posts
Classy14 replied at 22-4-2019 08:17 PM
Jatuh cinta?? Puii lahh jatuh cinta... Sian masih keseorangan gak... Hahahhaha

tu yg dok menari singles ladies sambil nyanyi part "Cause if you like it, then you shoulda put a ring on it" sambil jeling tok khens...
tak dapat masuk yestana...dapat tok kertu yang terpakai terbuang tertipu tersendhu jadila untuk jah
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 22-4-2019 11:52 PM
tu yg dok menari singles ladies sambil nyanyi part "Cause if you like it, then you shoulda put a r ...

Oooppss
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 22-4-2019 11:52 PM
tu yg dok menari singles ladies sambil nyanyi part "Cause if you like it, then you shoulda put a r ...

Tak takut ke tok khens? Kang dilahar lmk tu look at his family look at my family kang...hii seriau. Wpon berpangkat datok tp tak semengah mana pon si tok khens ni. Stakat presiden finas. Tu pon 2 tahun je. Kang jd cam pak si jebat. Anak senonit lg dah mcm2 masalah. Takde istana lain ke si lopak ni nk cakar?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Zaiajay at 23-4-2019 11:45 AM
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat


FOLLOWERS IG MELETOP : 2.5 MILLIONS
LIKED POST : 45756   ( 45k )
COMMENTS : 1754  ( termasuk awak laaa ni kannn???.. )
Screenshot_2019-04-23-00-03-32-1.png

So...sendiri mau fikir lahhh...Fattzura ada masa ke nk kesahhhh...sdg kan FANS depa sndiri pun looking at the comparison tu pun blh senyum & angkat2 kening lagiiiii....yg tak ' liked ' tapi baca yr comment kat dlm tu pun feel like....apaaaa daaaa!!!!...

Butthurts sgt...move on laaa weiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 22-4-2019 05:52 PM
Dapat puaskan hati masing2 yang hitam macam bontot kuali pun jadi la. Tak tau la kot2 ada yg dap ...

kan..mmg nmpk sgt lh hati tu dh itam..hnya krna xdtg ame je dh kena kecam mcm dorg tu buat dosa bsr..hahahha...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
karamell replied at 22-4-2019 06:07 PM
Netizen yg emosi lebih tu bukan fans fattzura tapi spesis batu api.
Hakikatnya, tulah antara ige ...

aah..prasan gak...kalau psl kecam fattzura mmg muka2 ig ni lh yg akn muncol..sma jgk kalau nk bekap lopak..ig2 ni jgklh yg akn mlindungi wanita lidungan kaabah itu dgn mgecam faz n fattah..spin slagi blh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ellZack replied at 22-4-2019 07:07 PM
I don't think fans diorang yang menggelupur bashed fattzura. I yang bukan fans pun boleh detect fans ...

kan..ntah dtg dr mana tba2 kata fans n undi..blh bezalh yg mana btol2 fans n fans batu api ok...mmg byk fans acah2 je...yg wartawan pun sukalh nk upkn bnda yg ntah pa2...mcmlh ame tu cncl trz kalau dorg xdtg..iols tgok habis dgn jayanya je..dh knpa fans acah2 ni nk mgelepur lbh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 22-4-2019 07:55 PM
Yg carut komen smua tu adlh fans yg sama dr belah sana la u..sbb cara komen pn asyik ckp "takut fa ...

kata fattah poyo p hadap gak..hahhaha..ksian...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ellZack replied at 22-4-2019 07:07 PM
I don't think fans diorang yang menggelupur bashed fattzura. I yang bukan fans pun boleh detect fans ...

Mslhnya kisah sgt haters ni kesian bagi pihak fan yg undi. Penat undi tk di hargai. Pelik2. Konon2 letak diri sbg peminat
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 22-4-2019 07:22 PM
Ya memang bukan fans...kalau lah journalist nst cam chuols, tak de lah sampai jadi news camni...be ...

Tapi2 reporter pandai amek part yg backing fattzura. Clear kat situ psl real fans semua
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 22-4-2019 08:02 PM
Kat fb org comment kata sbb makciknya meninggal. Tp Awal2 I dah rasa dia xkan datang knowing history ...

Oh ya lah. Jihan is another case selain ffm
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Anugerah thp trash,  low minded
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun undi kapel nie tapi tak rengsa pun fattzura x datang ame and mmg expected dah ponnn.. Peduli hapa x attend janji menang and tak dinafikan pon memang HOT COUPLE  punnn tu sampai bole buat gadooo
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 04:56 AM | Show all posts
Sib bek fattzura tk pg anugerah sampah yg ada host sampah kena plak sorang host tu pakai plastik sampah perform...sian dia..tunggu org pinang tkde yg muncul..
Tkde ke org kaya mana2 nk pinang dia sbb kalau org biasa2 ni tk setanding dgn dia...
Aku syak kalau dia kawin hilang la royanan dia..tkde la asik terbyg2 abam abdol dlm tidur jee..alih2 peluk bolsters faz jgk yg dpt peluk abam abdol
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Menang kena kecam xmenang pon kena kecam...ms mula list pencalonan sebelum top 5 tu ntah ada sapa2 nama lg retis yg aku xkenal...

Thn lps fatzura xtercalon dgn alasan tarikh kahwin fattzura terlewat dr tarikh pencalonan tp aku tgk list thn ni b4 top 5 kahwin semua hujung2 tahun hahahahha nanpak situ?  Mn pergi penggunaan tarikh yg meletop tetapkn dulu?

Kt situ dh nmpk double standard nye...so ko fikir lps apa jd thn lps n apa jd kt ffm fattzura hadap nau kat anugerah bbnu ni? Shiera ijoy yg. Gitu pon xde sit  mn lh tau kot2 fattzura dtg kena dok bersila plak kn....bodohnye haters
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
noreen replied at 23-4-2019 05:58 AM
Menang kena kecam xmenang pon kena kecam...ms mula list pencalonan sebelum top 5 tu ntah ada sapa2 n ...

Kannnn, gigih haters kecam couple ni tak datang AME.....tp yg datang tercalon pon x dapat seat, agak nak suruh fattzura duduk tepian tangga ke cemana??? Alahai asterok, bab troll dan membahan retis yg kau x suka kau mmg champion kan......belakang sikit boleh tak???
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Fans diorang faham jer kenapa dorang tak datang. Tunjuk muka salah, tak datang pun salah. Tengok la siapa host dan muka siapa yang balik2 masuk camera duduk depan sekali.. anugerah syok sendiri... Tp performance memang win.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Hjh lopa pun ramai penjilat apaaaa... Baju mcm plastik sampah pun org kata cantik...mcm ko lah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073260s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list