Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17438
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 10:13 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 26-4-2019 08:40 AM
Mmg la dulu dia pergi sebab dulu dia sendu.naik balik lps hsc je pun pastu aksi geletis dgn lakiny ...

merentong je pun..apa yg kecoh sgt..johan tak datang..sari yanti n jep last yr menang pun tak datang..sol tak datang..aku tak paham apa issue besar nya kat sini   reputs siap iv raqim tanye apsal fattzura tak datang ..dah datang award naik stage, astro kena kuar surat tunjuk sebab...bila tak datang kena iv apsal tak datang..nasib ko  la fattzura buat masa ni lay low je la..tak payah buat appearance kat mana mana award show
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 26-4-2019 10:13 AM
merentong je pun..apa yg kecoh sgt..johan tak datang..sari yanti n jep last yr menang pun tak data ...

Si zeitabaei niii ingat award merentong tu tahap international kaaa .. Sol smpi laa ni whoruyus kann sajork... Idolat dier berani tang kat meletop jer, award lain larii..
Terer fattzura smpi benaks pun mencemar duli masuk benang nii..
Sendu lahh sgt ya smpi semua up cite fattzura mengalah kann cite pemenang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 26-4-2019 08:40 AM
Mmg la dulu dia pergi sebab dulu dia sendu.naik balik lps hsc je pun pastu aksi geletis dgn lakiny ...

Alhamdullilah lahh dia tak sebut nama award tuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065597s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list